درخواست کمک (عاجزانه)

شروع موضوع توسط mehran_p ‏21 ژانویه 2006 در انجمن نرم‌افزارهای توسعه‌وب‌سایت (Sublime, VSCode و ...)

  1. mehran_p

    mehran_p Member

    ارسال‌ها:
    51
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام به همه ی عزیزان
    من 3تا مشکل دارم !
    1.می خوام یک سیستم نظرسنجی مثل اونایی که تو Nuke هست داشته باشم که نتایج و تعداد ارسالها و... رو نشون بذه و در این مورد هم هیچ اطلاعی ندارم!!
    2. chati که در این سایت وجود داره رو با چی نوشتن و آماده و قابل دریافتش رو کجا می توانم پیدا کنم http://chat.linkinpark.ru
    3.من قبلا تو یه سایت یه شمارنده و به اصطلاح Counter دیدم که تعداد بازدید کننده کان رو در 15 دقیقه قبل نشون می داد ! البته اینجوری بود که شمارنده شروع به شمردن می کرد(مثل تله تکست تلویزیون)و سر یه عددی وامی ستاد !یه چیزی مثل اونو کجا می توانم گیر بیارم
    هرکی جواب منو بده یه حال درست حسابی بهش می دم!در ضمن از Admin هم معذرت می خواهم اگه موضوع ربطی به تاپیک نداره!
     
    نوشته شده توسط mehran_p در ‏21 ژانویه 2006
  2. Masoud1365

    Masoud1365 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    2,919
    تشکر شده:
    1,599
    امتیاز دستاورد:
    113
    برای کانتر و نظر سنجی برو به سایت وبگذر. www.webgozar.com
     
    نوشته شده توسط Masoud1365 در ‏21 ژانویه 2006
  3. mahdyonline

    mahdyonline Active Member

    ارسال‌ها:
    719
    تشکر شده:
    180
    امتیاز دستاورد:
    43
    برای درست کردن این نظر سنجی از وبگذز استفاده کن
    برای درست کردن چت از اسکریپت های رایگان استفاده کن
    و برای درست کردن کنتر مقاله زیری رو بخون
    _______________________________________________________________
    با استفاده از جاوا
    <style>
    .counter{
    background-color:white;
    color:blue;
    font-weight:bold;
    }
    </style>

    <script>

    expireDate = new Date
    expireDate.setMonth(expireDate.getMonth()+6)
    jcount = eval(cookieVal("jaafarCounter"))
    jcount++
    document.cookie = "jaafarCounter="+jcount+";expires=" + expireDate.toGMTString()

    function cookieVal(cookieName) {
    thisCookie = document.cookie.split("; ")
    for (i=0; i<thisCookie.length; i++){
    if (cookieName == thisCookie.split("=")[0]){
    return thisCookie.split("=")[1]
    }
    }
    return 0
    }

    function page_counter(){
    for (i=0;i<(7-jcount.toString().length);i++)
    document.write('<span class="counter">0</span>')
    for (y=0;y<(jcount.toString().length);y++)
    document.write('<span class="counter">'+jcount.toString().charAt(y)+'</span>')
    }

    </SCRIPT>
    <script>
    page_counter(jcount);
    </SCRIPT>
    ________________________________________________________________
    اگه میخوای شکلی باشه هم میتونی از وبگذر و هماز راهنمایی زیر استفاده کن

    شمارشگر تصویری

    در ابتدا یک فایل در Notepad ایجاد کنید و کد زیر را درآن قرار بدید :

    <html>

    تنظیمات صفحه ی شمارشگر

    </html>
    <?php
    $text = 0 ;
    $file="نام فایلی که تعداد بازدیدهادر آن ذخیره میشود.count";
    $images="آدرس پوشه ی تصاویر ";
    $imagesext=".پسوند تصاویر ";
    echo "متن قبل از تصاویر شمارشگر ";
    if (!file_exists($file))
    {
    $fp = fopen($file,"w"); /
    fputs ($fp,"0" );
    }
    else
    {
    $fp = fopen($file,"r+");
    };
    $numcount= fread($fp,filesize($file));
    fclose($fp);
    $numcount++;
    $fp = fopen($file,"w");
    fputs ($fp,$numcount);
    if ($text)
    {
    echo $numcount;
    }
    else
    {
    $longstr = strlen($numcount);
    for ($x=0; $x < $longstr; $x++)
    {
    echo "<img src=" ;
    echo $images;
    echo substr($numcount,$x,1);
    echo $imagesext;
    echo ">";
    }
    }
    ?>



    حالا باید تنظیمات مورد نظرتون را اعمال کنید . جاهایی که نیاز هست شما در کد تغییر ایجاد کنید به صورت فارسی و ضخیم نگارش شده است . در زیر به بررسی تک تک آنها میپردازیم:

    ۱. تنظیمات صفحه ی شمارشگر

    شما به جای نوشته ی بالا در کد میتوانید ویژگی های صفحه ای که تصاویر شمارشگر شما در آنها ظاهر میگردد را مشخص کنید به عنوان مثال رنگ پس زمینه و رنگ نوشته ها و رنگ اسکرول بارها و...برای ایجاد این تغییرات از زبان html استفاده کنید.

    ۲. نام فایلی که تعداد بازدیدهادر آن ذخیره میشود count.

    برای ذخیره ی تعداد بازدیدهای به عمل آمده باید یه فایل با پسوند count در همان پوشه که کد بالا را قرار است در آن ذخیره کنید ایجاد نمایید و نام آن را در کد بالا قرار دهید مثلا nafarat.count دقت داشته باشید که بعد از ارسال این فایل به روی هاستتون باید فرمت آنرا به ۷۷۷ تغییر بدهید

    ۳. آدرس پوشه ی تصاویر

    شما باید تصاویری ایجاد کنید که در آنها اعداد از ۰ تا ۹ قرار داشته باشند و هر عدد را در یک تصویر و به نام همان عدد ذخیره کنید و تمام این ۱۰ تصویر را در یک پوشه ذخیره کنید و نام آن را در کد بالا قرار دهید مثلا من پیشنهاد میکنم نام این پوشه را images بگذارید .

    ۴. پسوند تصاویر

    تصاویری را که در مرحله ی قبل ایجاد کردید باید همگی دارای فرمت بکسانی باشند مثلا gif این تصاویر را با هر فرمتی که ذخیره کردید نام فرمت آنرا در کد بالا بنویسید مثلا برای تصاویر با فرمت gif در کد بالا عبارت gif. را وارد کنید

    ۵. متن قبل از تصاویر شمارشگر

    در این مرحله شما مشخص میکنید قبل از تصاویر تعداد نفرات چه عبارتی نشان داده شود مثلا تعداد بازدیدها . شما میتونید این کد را خالی رها کنید یعنی هیچ چیزی در کد بالا نباشه .

    ۶. ذخیره فایل با پسوند php

    بعد از انجام تمام مراحل قبل حالا فایل را با پسوند php ذخیره کنید مثلا counter.php

    ۷ . حالا اگه این شمارشگر که ساختید را در صفحه ی html میخواهید قرار بدهید باید از فریم استفاده کنید .مثلا از کد زیر استفاده کنید

    <iframe width="109" height="13" src="نام فایل شمارشگر.php" marginwidth="1" marginheight="1" scrolling="no" border="0" frameborder="0">countor</iframe>



    ببخشید که بد شد
    بای
    یا حق
     
    نوشته شده توسط mahdyonline در ‏21 ژانویه 2006
  4. mahdyonline

    mahdyonline Active Member

    ارسال‌ها:
    719
    تشکر شده:
    180
    امتیاز دستاورد:
    43
    نوشته شده توسط mahdyonline در ‏21 ژانویه 2006
  5. mehran_p

    mehran_p Member

    ارسال‌ها:
    51
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    با سلام و تشکر از دوستان عزیز mahdyonline و masoud1365
    دوستان من webgozar رو دیده بودم و بر این عقیده ام که counter بیخود تر از اونایی که اونجا هست وجود نداره!:D counterکه من درخواست کردم یه چیز دیگست و با اون مشخصات که تو پست اول گفتم !
    در ضمن نظرسنجی اگه free باشه بهتره و در ضمن انگلیسی هم باشه!
    و می خواستم بدونم اون chatکه آقا مهدی معرفی کردن افراد online رو نشون میده و اینکه چه جوری می توانم قالب اونو تغییر بدم!
    با تشکر از شما
     
    نوشته شده توسط mehran_p در ‏22 ژانویه 2006
  6. mahdyonline

    mahdyonline Active Member

    ارسال‌ها:
    719
    تشکر شده:
    180
    امتیاز دستاورد:
    43
    من قبلانا داشتمش ولی قشنگ یادم نیست که نشون بده
    تا جایی که یادمه نشون میداد
    من اون کنتری که 15دقیقه قبل رو نشون میداد رو ندارم اما یک اسکریپت دارم که افراد آنلاین دیروز امروز و کل را نشون میده الان من برات میزارم
    سیستم نظر سنجی هم فکر کنم دارم اگه داشتم میزارم اگر هم نداشتم هم اون وب گذر است
    بای
     
    نوشته شده توسط mahdyonline در ‏22 ژانویه 2006
  7. mehran_p

    mehran_p Member

    ارسال‌ها:
    51
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    آقا مهدی دستت درد نکنه که همکاری می کنی
    من منتظرم
     
    نوشته شده توسط mehran_p در ‏23 ژانویه 2006
  8. mahdyonline

    mahdyonline Active Member

    ارسال‌ها:
    719
    تشکر شده:
    180
    امتیاز دستاورد:
    43
    بیا آقا مهران اینم کنتر
    دانلود
     
    نوشته شده توسط mahdyonline در ‏23 ژانویه 2006
  9. mehran_p

    mehran_p Member

    ارسال‌ها:
    51
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    آقا مهدی دستت درد نکنه.
    مدیونتم
    مرسی
     
    نوشته شده توسط mehran_p در ‏24 ژانویه 2006

به اشتراک بگذارید