دات نتf1

saalek110

Well-Known Member
سلام دوست عزيز
اول سرويس پك بعد دات نت فريم ورك


ممنون دوست عزیز.
من همه این کارها را برای تجربه انجام دادم ولی طبق فرمایش دوستان بهتره که برویم یک ویندوز ایکس پی جدید بخریم و به فکر افزودن سرویس پک نباشیم. سی دی هایش در بازار هست. من یکی خریدم که روی جلدش نوشته بود ویندوز ایکس پی با سرویس پک 2 .
ممنون از جناب یونیکیو و جناب سیمون که در نصب دات نت به من کمک کردند و ممنون از بقیه راهنمایی ها..
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
ممنون از تست.
این برنامه روی سیستم من در ویندوزی که دات نت نصب شده و ویندوزش هم حاوی سرویس پک 2 است هم راحت اجرا می شود.
من دیشب به این فکر بودم که اگر این ویندوز من دات نت نصب نبود هم اجرا میشد یا نه. یعنی روی یک ویندوز جدید حاوی سرویس پک 2 .
البته فکر کنم دات نت فریم ورک 2 هم باید روی آن نصب بشود.
برای این کار باید دات نت 2005 را از نصب خارج می کردم و بعد امتحان می کردم که چون خیلی وقت می خواست به بعد موکول کردم. احتمالا بعدا این آزمایش را می کنم. و اگر درست بود به این نتیجه می رسم که برنامه های ساخته شده با دات نت 2005 باید روی ویندوزهای ایکس پی جدید حاوی سرویس پک 2 که دات نت فریم ورک 2 دارند باید اجرا شود.
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
من الان برای تست
ابتدا یک ویندوز ایکس پی جدید که دارای سرویس پک 2 است نصب کردم.
بعد دات نت فریم ورک 2 را بعد نصب ویندوز اینستالر نصب کردم. هر دو از همان سی دی ویژوال استودیو 2005 .
ولی باز برنامه من اجرا نشد.
دارم به این نتیجه می رسم که هر جا قراره برنامه من اجرا بشه باید ویژوال استودیو را آنجا نصب کنم.
ولی خارج شوخی دو دلیل داره این اجرا نشدن
یکی اینکه برنامه من خوب ساخته نشده و علت دوم اینکه برنامه هایی که روی ویندوز نصب می کنم یا اشکال دارد یا من بد نصب می کنم.

جناب night شما برنامه من را روی چه ویندوزی تست کردید؟ آیا ویژوال استودیو نصب بود؟
 

saalek110

Well-Known Member
چیزی که فعلا به ذهن من می رسد این است که ویندوز من خراب بوده. چون موقع نصب چندین فایل را گفت قادر به کپی نیست و من ایگنور کردم.
و در آن ویندوزی که ویژوال استودیو نصب شده احتمالا توسط ویژوال استودیو ترمیم شده این فایلها.
 

***UNIQUE***

Active Member
چیزی که فعلا به ذهن من می رسد این است که ویندوز من خراب بوده. چون موقع نصب چندین فایل را گفت قادر به کپی نیست و من ایگنور کردم.
و در آن ویندوزی که ویژوال استودیو نصب شده احتمالا توسط ویژوال استودیو ترمیم شده این فایلها.
سلام
بله احتمال زیاد همینطور بوده .
چون برنامه روی سیستمی که XPSP2 است .NETFrameWork روش نصب شده باشه اجرا میشه و احتیاجی به نصب VS نیست
موفق باشید
 

saalek110

Well-Known Member
ممنون.
من بعدا یک ویندوز دیگر تهیه می کنم. و روی آن تست می کنم.
حالا فهمیدم که محیط کار چطور باید تنظیم بشه و همین مهم است.
 
آخرین ویرایش:

night11

Member
ویندوزی که من تست کردم سرویس پک 2 بود . و Vs هم روش نصب هست .
اما همونطوری که یونیک گفت ربطی نداره و باید روی ویندوز با سرویس پک 2 نصب بشه .
 

saalek110

Well-Known Member
ممنون. پس باید ویندوز دارای service pack 2 باشد و دات نت فریم ورک 2 هم نصب باشد تا برنامه اجرا شود.
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
چون جناب night فرمودند که در ویندوز ایشان که ویژوال استودیو نصب است این برنامه اجرا شده ولی روی دات نت فریم ورک اجرا نمیشه فهمیدم که برنامه من فقط نسخه آزمایشی است نه نسخه نهایی. این نسخه آزمایشی فقط روی ویندوزی که ویژوال استودیو روی آن نصب باشد اجرا می شود.

جملات داخل نقل قول مورد شک است. به توضیحات انتهای همین پست که یک ماه بعد نوشتم توجه کنید.
پس روش کامپایل جدیدی را امتحان کردم.
در محیط ویژوال سی 2005 از منوی build زیرمنوی configuration manager را برگزیدم که پنجره ای باز شد و در ستون configuration که در حالت debug بود را به حالت release در آوردم.
قبلا وقتی در حالت دیباگ بود در پوشه ای با همین نام برنامه اجرایی ایجاد می شد ولی این بار پوشه ای به نام release ایجاد شد و باز فایل اجرایی ساخته شده در آن قرار گرفت.

بعد به ویندوز تازه و سالمی که امروز تهیه و نصب کردم که دارای سرویس پک 2 و دات نت فریم ورک 2 است ولی ویژوال استودیو نصب نیست رفتم و دیدم که این نسخه ریلیز اجرا می شود.
خیلی آموزنده بود. باز هم تشکر از کمک دوستان.
============
یک ماه بعد : من الان وی سی دات نت کار نمی کنم.
ولی چند برنامه سی شارپ ساخته بودم و یک وی بی دات نت. هر دو نوع نسخه دیباگ و ریلیز روی ویندوزی که دات نت فریم ورک 2 داشت اجرا میشد و بدون دات نت فریم ورک هیچ یک از این دو نوع اجرا نمیشد.
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
من در حال مطالعه کلیات دات نت هستم.
وقتی گفته می شود که همه کدها به یک کد میانی تبدیل می شوند آیا به این معنی است که وی بی دات نت و سی پلاس با یک سرعت و قدرت مانور برنامه هایشان اجرا می شوند. همین طور سی شارپ.
یعنی بعضی ها می گویند فقط تفاوت در سینتکس است و زبانها فقط چون یک اسکین روی همان زبان میانی قرار می گیرند.
خوب این طوری من اگر وی بی 6 بلد باشم اگر بروم وی بی دات نت بهتره تا بروم سی شارپ. یا اگر سی پلاس بلد باشم بروم سی شارپ یا سی پلاس.
می خواستم بدونم این قضیه چقدر حقیقت داره. یعنی قدرت همه برنامه ها یکی است و فقط پوسته ها(سینتکس زبان های مختلف) فرق دارد؟
.
 

nima_dir

Active Member
سلام دوست عزيز
بله اين گفته شما براي وي بي دات نت و براي صد در صد و براي سي پلاس پلاس تا 99 درصد درسته
در حقيقت هيچ فرقي بين زبانهاي دات نت نيست
 

saalek110

Well-Known Member
ممنون نیما جان.
==============
مطلب قشنگی پیدا کردم از سایت زیر که نقل می کنم:
http://www.raykaict.com/default.asp...etails.aspx&category=0&st=150&nopip=30&is=280
مروری بر CLR در دات نت



CLR پله ای بالاتر از COM، MTS و COM+ است که روند اجرای کد در NET. را در کنترل خود دارد. در واقع CLR يک محيط Runtime برای NET. می باشد که به مديريت اجرای کد و سرويسهای حاصل از NET. می پردازد.

CLR می داند که چگونه از طريق داده های ويژه ای که در يک برنامه وجود دارند وظيفه خود را انجام دهد. داده های ويژه ای که مشخص مي کنند کجا بايد کلاسهای مورد نظر را يافت، چه هنگام کلاسها را فراخواني کرد، چه وقت کدهای داخلی می بايست ايجاد شوند و چه کلاسي چه تابعي را صدا بزند. با اين همه CLR همچنين می تواند مشخص کند که چه هنگام يک شئ از يک کلاس مورد استفاده قرار مي گيرد و چه هنگام آن شئ آزاد می شود. رويه فوق که CLR کنترل آن را بر عهده دارد به نام کد مديريت شده يا Managed Code شناخته می شود.

کد مديريت شده آن چيزيست که ما با هدف ايجاد کدی مبتني بر CLR بدان نياز داريم. کدی که بر مبنای تعاريف COM و Win32API کامپايل شده باشد در زير مجموعه کد مديريت نشده UnManaged Code قرار می گيرد.

در حقيقت با Managed Code دیگر مجبور نخواهيم بود که با رجيستری، تطبيقات رابط کاربری، AddRef، HRESULT و تمام ماکروها و API هايي که قبلا" به آن وابسطه بوديم، سر و کار داشته باشيم. حذف اين موارد يک مدل برنامه نويسي با بيشترين سازگاری را بوجود می آورد. از آنجا که CLR تمام قابليتهايي که در UnManaged Code وجود دارد را در خود جای داده است لذا دیگر به فايلهای DLL که قبلاً وجود داشته اند نیاز نخواهيم داشت. اين به معنای پايان کار DLL ها نيست بلکه به اين معناست که چهارچوب NET. شامل سيستمی است که تمام آنچه را که بکار می بريم در اختيار دارد.

وقتي شما کامپايلر خود را طوری تنظيم کنيد که به توليد کد NET. بپردازد، کامپايلر داده های مناسب برای فراخوانی را در اختيار CLR می گذارد. وقتی CLR داده های مورد نظر را يافت به اجرای رويه متناسب با آن داده ها می پردازد و آنچه را که مورد نياز برای مديريت حافظه است در نظر می گيرد. مانند تعريف شئ ها و هر فعل و انفعالی که در برنامه صورت می گيرد مثل پاس کردن مقادير از کلاسی به کلاس ديگر.
.
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
نقل از :
http://csharp-persian.netfirms.com/Net_Framework/Net_Overview_Sub.htm

================

مفاهيم تكنولوژي Net.



مقدمه

‍C# يكي از زبانهاي جديد برنامه‌سازي شي‌گرا است كه با ارائة رهيافت Component-Based به طراحي و توسعه نرم‌افزار مي‌پردازد. آنچه ما در حال حاضر از زبانهاي برنامه‌سازي Component-Based در اختيار داريم و آنچه كه C# در اختيار ما قرار مي‌دهد، افق جديدي به سوي توليد و طراحي نرم‌افزارهاي پيشرفته را در روي ما قرار مي‌دهند.

نرم‌افزار، به عنوان يك سرويس، هدف اصلي نسل بعدي در سيستم‌هاي محاسباتي است. براي مثال، C# زباني مناسب براي توليد و طراحي صفحات وب، ايجاد اجزايي با قابليت استفاده مجدد و ايجاد محيط‌هايي چند رسانه‌اي را به عنوان زباني كه هدفش توسعه ايجاد نرم‌افزار‌هاي پيشرفته است، در اختيار ما قرار مي‌دهد.

زبان برنامه‌سازي C#، به همراه تكنولوژي جديد شركت نرم‌افزاري مايكروسافت يعني.Net ارائه گرديد، از اين رو از تكنولوژي .Net اين شركت بهره مي‌برد. پس در ابتدا به بيان مطالبي درباره محيط .Net مي‌پردازيم.



چرا .Net؟

در گذشته زبانهاي برنامه‌سازي، سيستم‌هاي عامل و محيط‌هاي اجرايي نرم‌افزار‌ها براي دوره‌اي خاص ساخته مي‌شدند. هنگاميكه برنامه‌ها از محيط‌هاي روميزي(Desktop) به اينترنت منتقل مي‌شدند، ابزارهاي موجود نيازمند API هايي اضافي و قابليتهاي ديگري بودند. بيشتر اين قابليتها در كنار زبانهاي برنامه‌سازي بعنوان ابزارهايي جهت رفع اين نيازمنديها ارائه مي‌شدند. هرچند اين ابزارهاي اضافي بصورت قابل توجهي نيازمنديها را حل كرده و باعث رسيدن اينترنت به وضعيت كنوني شدند، اما همچنان مسائل بسياري وجود داشت كه نياز به حل شدن داشتند.

.Net به منظور پشتيباني از كاربردهاي عصر جديد اينترنت ساخته شد. مواردي همچون گسترش، امنيت و versioning، كه از مسايل مهممي بودند، توسط .Net پوشش داده شدند. قسمت مركزي .Net بخش CLR (Common Language Runtime) است كه يك موتور اجرايي مجازي است كه از توسعه، امنيت و ارتقاي نسخه كد پشتيباني مي‌نمايد. در گذشته چنين امكاناتي براي كدهاي كامپايل شده فراهم نبود. بدليل اينكه .Net توانست بر اين مشكلات اساسي فائق آيد، راه حل قدرتمندتري جهت ساخت برنامه‌هاي تحت اينترنت به شمار مي‌رود.



.Net چيست؟

.Net محيطي جهت ساخت برنامه‌هاي توزيع شده است كه شامل ابزارهايي نظير ""كتابخانه كلاسهاي پايه"(BCL : Base Class Library)، CLR و زبانهاي برنامه‌نويسي است. اين ابزارها امكان ساخت انواع مختلفي از نرم‌افزارها، از قبيل فرمهاي ويندوز، ADO.Net، ASP.Net و سرويسهاي وب، را فراهم مي‌آورند.

فرمهاي ويندوز، مجموعه‌اي از كتابخانه‌ها جهت ساخت رابط‌هاي كاربر گرافيكي براي برنامه‌هاي كاربردي است. اين كتابخانه‌ها اغلب API هاي Win32 را در خود دارا مي‌باشند. همچنين امكان استفاده از رهيافت شي‌گرايي را جهت توليد آسان برنامه‌هاي تحت ويندوز، فراهم مي‌آورند.

ADO.Net مجموعه‌اي از كلاسهاي شي‌گرايي است كه جهت ساخت مولفه‌هاي داده و سطوح دسترسي داده در برنامه‌هاي n-tiered مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

ASP.Net شامل مدل برنامه‌نويسي فرمهاي وب است كه بوسيلة آن برنامه‌هاي تحت وب ساخته شده و تحت اينترنت قابليت اجرا پيدا كرده و از طريق مرورگر(Browser) قابل دسترسي مي‌باشند. اين روش مدل بهبود يافته برنامه‌سازي وب است كه در آن كدها در سرور كامپايل مي‌شوند ولي همانند صفحات HTML در كامپيوتر مشتري اجرا مي‌شوند.

سرويسهاي وب، رهيافتي جديد، مستقل از platform و استاندار، جهت ايجاد ارتباط و فعاليت بين سيستمهاي ناهمگون در اينترنت، مي‌باشند. سرويسهاي وب .Net، از زير ساخت شي‌گرايي برنامه‌نويسي ASP.Net استفاده مي‌كنند، اما همچنان از استانداردهاي باز و مدلي بر پاية پيغام(Message Based Model) استفاده مي‌نمايند. استفاده از استانداردهاي باز از قبيل XML، WSDL و UDDI باعث مي‌شوند تا سرويسهاي وب با ساير سرويسهاي وب استاندارد كه پياده‌سازي‌هايي متفاوت دارند، بدون توجه به محيط و platform آنها، ارتباط برقرار نمايند.

اين چند نمونه، اندكي از انواع مختلف نرم‌افزارهايي بودند كه مي‌توان تحت .Net به پياده‌سازي آنها پرداخت.



كتابخانه‌هاي كلاس‌هاي پايه(Base Class Library : BCL)

BCL در .Net، شامل هزاران نوع قابل استفاده، جهت افزايش بهره‌وري در ساخت برنامه‌هاي .Net است. به علت گستردگي BCL يادگيري تمام كلاسهاي آن وقت‌گير بوده و امكان پذير نمي‌باشد، به همين دليل براي صرفه‌جويي در زمان بهتر است قبل از ايجاد يك نوع خاص به جستجوي نوع‌هاي موجود در BCL بپردازيم. نگاهي كلي به BCL مي‌تواند بسيار سودمند باشد. جدول زير Namespace هاي مهم و توضيح نوعهاي مختلف BCL را نمايش مي‌دهد.

جدول را در سایت اصلی مشاهده کنید. انتقالش فعلا مشکل بود.




(Common Language Runtime)CLR

CLR يك موتور اجرايي است كه با هدف اصلي اجراي هدايت شدة كدها در .Net ايجاد گرديده است. CLR به مديريت اجرا، ارتقاي نسخه و امنيت تمامي كدها در .Net مي‌پردازد. به همين دليل كدهاي .Net يا C# اغلب تحت عنوان كدهاي مديريت شده، شناخته مي‌شوند.(Managed Code) تمامي كدهايي كه به CLR مرتبت هستند، تحت عنوان "مديريت شده" و كدهايي توسط CLR مديريت نشده‌اند، بلكه مستقيماً به كد ماشين تبديل مي‌شوند، تحت عنوان "مديريت نشده" بيان مي‌شوند.

كدهاي مديريت شده، به كد ماشين كامپايل نمي‌شوند، بلكه به زبان سطح مياني مايكروسافت(MSIL) كامپايل شده و مورد استفاده قرار مي‌گيرند. اين زبان سطح مياني را مي‌توان زباني شبيه به زبان اسمبلي تصور كرد. IL در حافظه بارگذاري مي‌شود و بلافاصله بوسيلة CLR در حافظه به كد ماشين كامپايل مي‌گردد.

برنامه‌هاي .Net از اسمبلي‌هايي تشكيل شده‌اند كه اجزاي خودكار منطقي توسعه، شناسايي و امنيت به حساب مي‌آيند و تفاوت آنها با روشهاي قديمي در آن است كه اسمبلي مي‌تواند شامل يك يا چندين فايل باشد. اسمبلي .Net به صورت يك فايل اجرايي تك يا يك فايل كتابخانه‌اي است، اما ممكن است حاوي ماژول‌ها، كه كدهايي غير اجرايي بوده و قابليت استفادة مجدد را دارند، نيز باشد.

مسئلة مهم ديگر در مورد CLR، نحوة بارگذاري(Load) و اجراي برنامه توسط آن است. به محض اينكه برنامة .Net شروع به اجرا مي‌كند، ويندوز اسمبلي .Net راتشخيص داده و CLR را اجرا مي‌كند. سپس CLR نقطه شروع برنامه را شناسايي و پروسة تعيين انواع كه در آن، محل قرارگيري انواع مختلف بكار رفته در برنامه مشخص مي‌شود را، اجرا مي‌كند. اسمبلي شناسايي شده در پروسة Loader بارگذاري مي‌گردد.

Net_Overview001_1.jpg


زبانهاي برنامه‌نويسي

قسمت مهم ديگر .Net، پشتيباني آن از چندين زبان برنامه‌نويسي متفاوت است. IL طوري طراحي شده است كه از چندين زبان برنامه‌نويسي پشتيباني نمايد. در حقيقت، هم اكنون ده‌ها زبان برنامه‌نويسي مورد پشتيباني و پذيرش IL مي‌باشند. علاوه بر C#، .Net شامل زبانهايي نظير Visual Basic، Jscript، J# و C++ نيز مي‌باشد. برخي ديگر از زبانهاي برنامه‌سازي مهم كه بوسيلة IL پشتيباني مي‌شوند عبارتند از : Borland Delphi.Net، Cobol.Net، Fujitsu، Python.Net، Perl.Net و بسياري ديگر از زبانهاي برنامه‌سازي كه تحت .Net عمل مي‌كنند و بوسيلة آن مورد پذيرش هستند.

عامل اصلي نگهدارندة اين زبانها در كنار يكديگر، (Common Types System)CTS است. اگرچه هر يك از اين زبانها نوع‌هاي خود را در روشهاي خاص خود ارائه مي‌دهند، رفتار زيرساختي هر يك از آنها نسبت به CLR يكسان است. CTS اعضاي يك نوع را مشخص مي‌نمايد : فيلد، متد، رخداد، ويژگي(Property) و انديكسر(Indexer). همچنين سطوح دسترسي به آنها را نيز معين مي‌نمايد : عمومي(public)، داخلي(internal)، حفاظت شده (protected) ، حفاظت شده داخلي(protected internal) و خصوصي(private). البته بايد توجه كرد كه مسلماً كلمات كليدي هر يك از زبانها با ساير زبانها متفاوت است اما ساختار اصلي آنها در CLR يكسان است.

سوال مهمي كه در اينجا مطرح مي‌گردد، اينست كه چرا از چندين زبان استفاده مي‌شود؟ براي پاسخ به اين سوال توجه شما را به پروژه‌هاي تجاري عظيم جلب مي‌كنم. همانطور كه مي‌دانيد هر پروژه تجاري داراي شرايط و ويژگيهاي خاص به خود است و يكي از مهمترين عوامل در توليد و راهبري پروژه‌هاي امروزي امكان استفادة مجدد از برنامه‌ها است. استفاده از چندين زبان برنامه‌نويسي اولاً مي‌تواند نياز هر نوع پروژه‌اي را طبق خواستهاي آن برآورده كند و ثانياً قابليت استفادة مجدد را افزايش مي‌دهد.

يكي ديگر از مزاياي استفاده از چندين زبان برنامه‌نويسي، تجارت بين‌المللي است، بدين معنا كه هر شركت مي‌تواند نرم‌افزار و محصول خود را با يكي از زبانهاي مورد نظر خود ساخته و بدون نگراني از عدم همخواني آن با ساير محصولات به بازار ارايه نمايد. پشتيباني .Net از رنج وسيعي از زبانهاي برنامه‌نويسي امكان به اشتراك‌گذاري كدها و استفادة مجدد از برنامه‌ها را به راحتي فراهم كرده و عصر جديدي را در توليد نرم‌افزار ايجاد نموده است.



مزاياي پشتيباني از چندين زبان برنامه‌نويسي

اين امكان باعث مي‌شود تا هر فرد با توجه به علايق و سوابق كاري خود به برنامه‌نويسي با زباني خاص بپردازد. بعنوان مثال فرض كنيد گروهي مدتها با COBOL برنامه‌نويسي كرده‌اند، حال چون .Net از اين زبان نيز پشتيباني مي‌كند، اين گروه با صرف مدت زماني كوتاه مي‌توانند به .Net روي‌آورده و از مزاياي آن بهره‌مند شوند. از ديگر مزاياي چند زياني استفادة مجدد از مولفه‌ها و اجزاي برنامه‌هاي نوشته شده است.

البته به يك نكته مهم بايد توجه كرد، كه منظور در اين‌جا اين نيست كه در يك پروژه با چندين زبان شروع به برنامه‌نويسي كنيم، اما با قابليت .Net مي‌توانيم مثلاً dll هاي نوشته شده به زبان C# را در يك پروژه‌اي كه با زبان VB.Net نوشته مي‌شود، مورد استفاده قرار دهيم.

در اين‌ جا بايد به اين نكته نيز توجه كرد كه همگوني و سازگاري بين دو زبان هميشه بصورت كامل و خودكار صورت نمي‌گيرد و در برخي موارد هر زبان ويژگي‌هاي خاص خود را دارد كه در زبان ديگر قابل اجرا و شناسايي نمي‌باشد. بعنوان مثال، برنامه‌هاي VB.Net نمي‌توانند با dll هاي C# كه داراي متدهاي عمومي هستند و نوع آنها به طور اشاره‌گر(pointer) تعريف شده است، كار نمايند.

"خصوصيات عمومي زبان" يا CLS به منظور حل چنين مشكلاتي طراحي شده است. CLS ويژگي‌هاي عمومي يك زبان را مشخص مي‌كند و تعيين مي‌كند كه زبانها در صورت نياز به اشتراك‌گذاري كدها تا چه حدي مي‌توانند عمل نمايند. بعنوان مثال، C# براي اينكه بخواهد با CLS همخواني داشته باشد، نبايد اشاره‌گرها و نوع‌هاي بدون علامت را به صورت عمومي(public) در نظر بگيرد.

===============================
نقل از :
http://www.tarfandestan.com/ftopict-1046.html

DLL چيست ؟

DLL (dynamic link library) ويژگي خاصي در مايكروسافت ويندوز و سيستم عامل OS/2 مي باشد واين امكان را فراهم مي سازد تا روالهاي اجرايي به عنوان فايل هاي جداگانه اي با پسوند DLL ذخيره شوند. وفقط هنگام نياز برنامه اي فراخواننده آنها ، بارگذاري شوند . اين ويژگي چندين مزيت دارد : اول اينكه چون فايل هاي DLL فقط در هنگام نياز بارگذاري مي شوند ، وقتي مورد استفاده نباشند ، حافظه اي رو مورد مصرف قرار نمي دهند . دوم اينكه چون فايل DLL فايلي جداگانه هست ، برنامه نويسان مي توانند بدون تاثير روي برنامه فراخوان يا فايلهاي DLL ديگر ، اصلاحات يا تغييراتي را در يك واحد ( فايل DLL ) انجام دهند .
 

saalek110

Well-Known Member
http://forum.tiraman.com/viewtopic.php?p=487&sid=9d11b04cb729a5f98230c7143e8580a5

ويژوال استوديو 2005

در فوریه سال 2002 ارتقا دهندگان و مهندسین سیستم های کامپیوتری با Visual Studio .NET و .NET Framework آشنا شدند. این محصول برجسته محیط های توسعه هماهنگ و مدلهای برنامه نویسی را جهت ایجاد یک حوزه حل مشکلات نرم افزاری عرضه می دارد.

با آغاز به کار Visual Studio .NET 2003 مشتریان از یک منبع ثابت و تحقق یافته جهت ایجاد برنامه های کاربردی با کارایی حداکثر و قابلیت اطمینان بالا بهره مند شده اند.

همچنان با افزایش نیازهای بازار، شرکت مایکروسافت با استفاده از ابزارهای بدیع ارتقا سیستم های نرم افزاری، موفقیت مشتریان خود را که همواره با این نیاز در حال تغییر مواجه هستند، متعهد می شود.به منظور کمک به طرحهای توسعه نرم افزاری و آتی سازمانها، شرکت مایکروسافت در حال تهیه نقشه راهی برای پیشنهادات مربوط به ابزارهای ارتقا سیستم میباشد. این نسخه به ویژه بر روی محصولات ارائه شده (در بازار) که در ادامه آمده است متمرکز شده است.

ابزارهای Visual Studio برای سیستم های آفیس2003 شرکت مایکروسافت

در حال حاضر این تکنولوژی در نسخه beta، توسعه ای برپایه .NET Framework را جهت بهبود راه حل های عملی ارائه می دهد که برنامه های Word2003 و Excel2003 را هدف قرار داده است.

Visual Studio 2004 با اسم رمز (Whidbey)

این نسخه از Visual Studio و .NET Framework پیشرفت ها و نوآوری هایی را در بخش کتابخانه ای, زمان اجرای زبان مشترک (CLR)، زبان های برنامه نویسی و محیط های توسعه یکپارچه (IDE) ، ارائه می دهد.علاوه بر آن، این محصول به طور کامل قابلیت نوشتن stored procedure با استفاده از VB.NET و C# را برای نسخه جدید SQL Server با اسم رمز (YUKON) فراهم آورده است.

Visual Studio 2005 با اسم رمز (Orcas)

این نسخه از Visual Studio و .NET Framework یک سری ابزارهای پشتیبانی برای سیستم عامل ویندوز Longhorn فراهم کرده است.

با راه اندازی Visual Vtudio .NET 2002 و .NET Framework 1.0 شرکت مایکروسافت مدلهای برنامه نویسی به هم پیوسته، زبانهای برنامه نویسی پیشرفته و جدید و قدرتمندترین و یکپارچه ترین ابزارهای ارتقا سیستم خود تا به امروز معرفی کرده است.

یک سال بعد Visual Studio .NET 2003 و .NET Framework جهت بهبود نسخه اولیه آن عرضه می شود و ترکیبی بی سابقه را به همراه سیستم عامل ویندوز 2003 را بوجود می آورد. با این حرکت رو به جلو، مایکروسافت تمایل خود جهت تکمیل کدهای مدیریت شده (Managed Code) را نشان می دهد که این کدها در اکثر محصولات، نخست در SQL Server Yukon و سپس در سیستم عامل ویندوز سرور 2003 مورد تایید و حمایت قرار گرفته است.

در کنار این نقشه راه، مایکروسافت همواره جریان نوآوری در زمینه ابزار ها را دنبال می کند که این اقدامات به مشاغل امروزی و آینده این امکان را می دهد تا با استفاده از ابزاری بهتر نیازهای خود را مرتفع سازند.
 

saalek110

Well-Known Member
نقل از سایت زیر:
http://www.irancsharp.com/showthread.php?tid=5

اگر شما يك تكه برنامه كوچك و مشابه با VB .NET و C# .NET بنويسيد و آنها را كامپيل كنيد ميبينيد كه كد IL توليد شده يكسان نيست. كد توليد شده توسط كامپيلر VB طولاني تر و كد توليد شده از كامپايلر #C كوتاه و بهينه تر است و چند دليل مهم اين مسئله اينهاست:
در كامپايلر VB:
1- تابع main همواره public ٿرض ميشه (چه تصريح شده باشد و چه نشده باشه)
2- حلقه هاي For/Next در وي بي قبل از كامپيل به Do/Loop تبديل ميشه
و .......
كامپايلر سي شارپ اعمال نظير اين را براي بهينه شدن كد در نظر ميگيره.
بطور كلي بنظر ميرسه كامپايلر سي شارپ تمايل بيشتري به ترجمه دقيق كد داره درحالي كه وي بي موقع كامپايل كدهاي غير ضروري به IL اضاٿه ميكنه.
ولي مهمترين نكته اين هست كه كامپايلرهاي دات نت بطوركلي اهميت زيادي به optimization در IL نميدن و اين بخاط اين هست كه JIT كامپايلر دات نت يه optimizer داره و نيازي نيست كه بهينه سازي دردو مرحله انجام بشه (كامپايل و اجرا)
و مهم تر از همه اينكه ادعا شده كه كامپايلر ++C بهينه ترين IL رو ميده. اگه يه روز انقدر از زندگي سير شده بودين كه خواستين يه IL Optimizer بنويسيد حتما قبلش يه نگاه به C++.NET Compiler documentation بندازيد.

http://www.irancsharp.com/showthread.php?tid=5

درسته كه ويندوز NT براي اجراي IL بهتره؟

نه. واقعيت اينه كه IL كاملا OS Independence هست. اگر چه محيط هاي 32 بيتي و 64 بيتي مناسب تر از 16/32 بيتي ها مثل ويندوز 98 هستند ولي بطور كلي سيستم عامل دخالتي در IL نداره چون IL رو ٿقط dotNET Framework ميبينه و اين يعني OS Independency.

این پست آخرین بار ویرایش شده: 08-25-2006 05:51 AM توسط Masoud.
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
راجع به MSIL :
از ویکپدیا:
http://en.wikipedia.org/wiki/MSIL

During compilation of .NET programming languages, the source code is translated into MSIL code rather than platform or processor-specific object code. MSIL is a CPU- and platform-independent instruction set that can be executed in any environment supporting the .NET framework. MSIL code is verified for safety during runtime, providing better security and reliability than natively compiled binaries.
هنگام کامپایل در دات نت سورس کد به msil ترجمه می شود نه اینکه مناسب برای پلت فرم یا کد مناسب پردازش توسط cpu باشد. msil مستقل از پلت فرم و cpu است. و می تواند در هر محیطی توسط دات نت فریم ورک اجرا شود. msil ایجادش باعث safe بودن هنگام اجرا می شود. و امنیت و اطمینان بهتری از کدهای native ایجاد می کند.
سالک : کد native تا آنجا که من بلدم همان کدهایی است که به زبان ماشین ترجمه می شود. مثل همان زبان سی پلاس.

از :
http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=986713&SiteID=1

Can any one tell me the advantage of MSIL? It does what ?​

MSIL - Microsoft intermediate Language. It is a language that is used to do the code/compile it down to from VB.NET/C#/.NET development languages. This is where it makes it into 1 "code" language by the compiler.

its a CPU independant set of instructions that can be efficiently be converted to native code.
مستقل از cpu
http://en.wikipedia.org/wiki/MSIL

http://www.codeproject.com/dotnet/vbvscsmsil.asp
در این لینک شما می توانید ببینید از هر کد وی بی دات نت یا سی شارپ چه نوع msil ئی ساخته می شود.

it's not really a language you develop in, you develop in .NET based languages like VB.NET or C#, MSIL is what gets generated by the compiler when compiling​

ترجمه دو خط آخر: msil زبانی نیست که شما در آن برنامه بنویسید. شما در زبانهای مبنتی بر دات نت برنامه می نویسید مثلا وی بی دات نت یا سی شارپ . و msil آن چیزی است که موقع کامپایل ایجاد می شود.
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
آیا سی شارپ از وی بی دات نت قوی تر است؟

نقل از :
http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=961776&SiteID=1
توجه شود که من مدعی نیستم این شخص درست گفته ولی به نظر من خواندن متن زیر کمک به درک مفاهیمی می کند و به این جهت نقل کردم.

Hello All.

Ayhan:

Well now, it looks like we have a philosophical discussion on our hands. So, here's my philosophy, FWIW.

I really don't think that there is a dime's worth of difference as far as "strength" goes, whatever that is supposed to mean. Whatever you can do in C#, you can do in VB. Now, for the sake of discussion, let's assume from the outset that we are talking about the .NET 2.0 versions of both languages. Assuming that they make the same BCL calls, they both compile to the same MSIL. One of the fundamental features about .NET is that the CLR doesn't care a whit about which language the source code is written in.

I think the debate all boils down to coding and development style preferences. When I started programming for Windows, I coded against the Win32 API, which is by far easiest to do (but still not easy ) with a C-based language. So, naturally, I gravitated to C# from C++. Which, by the way, MS made very easy to do.

In comparison, I think that on the one hand, you have folks who are of the opinion that since VB is a "Basic" language, that it is not as "professional" or "real" as C#. To which my answer is, "Well, if you write code that sells, it is as "professional" or "real" as it needs to be." Add to that the fact that the MSIL is identical to C# code, then from the execution standpoint, there is no difference at all.

On the other hand, you have folks who either say that VB is too verbose, or C# is too cryptic. Again, we're talking about the source code, not the binary, so it's really a style preference. The old supposed trade-off between efficiency and readability. But, with modern optimizing compilers, most of the time, if you try to get cute with efficiency, you wind up shooting yourself in the foot. Besides, the author of the code is the primary contributing factor to code readability. As far as who considers what to be "readable", again, a lot of the time it's merely a preference.

In addition, there are several instances of things being much easier to do and more concise in VB than in C#, like the methods in the .Strings module, for example.

As to whether or not you should learn C#, I say "By all means, do so." You said yourself that you wanted to, so go ahead and do it. It certainly won't hurt your resume. You say that you want to be convinced that C# is "better" than VB. Well, I am positively convinced that Brussels sprouts are disgusting. So, convince yourself.

The main point that I'm trying to make is that I think one should concentrate on writing clean, efficient, readable, maintainable code -- that works. Personally, I think that arguing over whether or not C# or VB is the "better" or "stronger" language is like a bunch of firemen at a fire arguing over the color of their fire trucks. I say, "Just pick up a hose and start pumping water!"

HTH
 

saalek110

Well-Known Member
http://www.srco.ir/Articles/DocView.asp?ID=129
--------------------------------------------------------------
مبانی دات نت ( بخش اول )

دات نت ، پلات فرم جديد ماکروسافت بمنظور تحقق نظريه : " نرم افزار بعنوان سرويس " ، است . دات نت يک محيط پياده سازی است که بکمک آن می توان اقدام به ايجاد و بکارگيری نرم افزار و نسل جديدی از عناصر موسوم به " سرويس های وب " ، نمود. تمامی محصولات اصلی ماکروسافت از ويژوال استوديو دات نت تا ويندوز و نهايتا" مجموعه آفيس ، متاثر از پلات فرم فوق شده و خواهند شد . دات نت به پياده کنندگان اين امکان را خواهد داد که با زبان برنامه نويسی مورد علاقه خود ، اقدام به پياده سازی برنامه ها نمايند. ويژگی ( پتانسيل ) فوق از طريق معرفی CLR)Common Language Runtime )، ميسر شده است . در اين مقاله قصد داريم به بررسی دات نت پرداخته و پتانسيل ها و قابليت های آن را تشريح نمائيم .
در جولای سال 2000 ، شرکت ماکروسافت در کنفرانس پياده کنندگان حرفه ای (PDC ) ، در شهر Orlando ايالت کاليفرنيا ، جزئيات بيشتری از نسل جديد پلات فرم خود ( دات نت ) بمنظور پياده سازی برنامه های ويندوز و اينترنت را در اختيار علاقه مندان خصوصا" پياده کنندگان نرم افزار قرار داد . محوريت ابتکار فوق ، بر فريمورک دات نت استواربوده ونشاندهنده يک پلات فرم مناسب بهمراه کتابخانه های کلاس گسترده ای است که پتانسيل های متعددی را در اختيار قرار می دهد. يکی از نکات قابل توجه در پلات فرم فوق،استفاده از XML و SOAP بمنظور ارتباط بين نرم افزارها ی موجود در اينترنت ( نرم افزارهای مبتنی بر وب ) ، است . در اين راستا مجموعه ای از محصولات مبتنی بر سرويس دهنده با نام سرويس دهندگان Enterprise دات نت، مطرح که بمنزله نسل جديدی از محصولات Backoffice ماکروسافت ، می باشند.
فريمورک دات نت ، مدلی کاملا" جديد بمنظور برنامه نويسی و بکارگيری نرم افزار را ارائه نموده است. "بيل گيتس "، در سخنرانی خود در PDC ، بدين نکته اشاره داشتند که در هر پنج تا شش سال ما شاهد يک تحول عمده در رابطه با پياده سازی نرم افزار بوده ايم . آخرين موارد در اين زمينه به سوئيچ از DOS به ويندوز در سال 1990 و گذر از پياده سازی شانزده بيتی به سی و دو بيتی ( از ويندوز widows 3.x به ويندوز NT/95 ) در اواسط دهه 90 ميلادی ، است.
با معرفی دات نت در PDC ، پياده کنندگان آن را معماری مناسبی برای پياده سازی نرم افزار ( برنامه های Desktop و برنامه های وب ) مشاهده نمودند . ويژوال استوديو دات نت ، اولين محصول مبتنی بر دات نت ماکروسافت بوده که در سال 2001 در اختيار علاقه مندان قرار گرفت . اهميـت دات نت برای ماکروسافت تا بدين حد است که در سال 2001 ، بيش از هشتاد درصد منابع بخش تحقيق و توسعه اين شرکت در رابطه با آن صرف شده است . زبان سی شارپ ، که زبانی جديد برای برنامه نويسی در دات نت است بعنوان زبان استاندارد برای پياده سازی داخلی در شرکت ماکروسافت پذيرفته شده است .

يک پلات فرم مناسب برای آينده
دات نت، اولين پلات فرم طراحی شده از صدر تا ذيل با در نظر گرفتن واقعيتی با نام اينترنت است . دات نت از يک ماشين مجازی خاص در اين زمينه استفاده می نمايد . ماهيت ماشين مجازی فوق ، بگونه ای است که از API ويندوز فاصله و در اين رابطه از يک کتابخانه کلاس استفاده می نمايد که می توان به جرات اين ادعا را داشت که تاکنون نظير آن ، ايجاد نشده است . امکان استفاده از زبانهای متعدد برنامه نويسی ، وجود خواهد داشت .معماری دات نت ، امکان ارتباط بين زبانها را بسادگی فراهم خواهد کرد .دات نت ، يک رويکرد جديد در رابطه با پياده سازی نر م افزار را مطرح نموده است . نگاه به دات نت ، عمدتا" بصورت سيستم های توزيع شده است. با استفاده از XML ،امکان اجرای توابع بر روی کامپيوترهای متفاوت يک سازمان ويا جهان فراهم و جلوه ای زيبا در همياری بمنظور اجرای يک برنامه ، به نمايش در خواهد آمد. از اين منظر ، سيستم ها از سرويس دهندگان تا سيستم های بدون کابل ، قادر به اشتراک پلات فرم عمومی يکسانی خواهند بود . با استفاده از نسخه های دات نت که برای تمام آنها در دسترس خواهد بود، امکان ارتباط مناسب آنها با يکديگر فراهم خواهد شد. دات نت ، بمنظور طراحی و پياده سازی برنامه های سنتی نيز راهکارها و امکانات مناسبی را ارائه تا از اين طريق امکان پياده سازی و بکارگيری اين نوع از نرم افزارها ، بسادگی انجام گيرد . برخی از تکنولوژی ها ی ارائه شده در دات نت نظير فرم های ويندوز، تلاشی در اين راستا است .

ايده های اوليه
از اواخر سال 1995 ، شرکت ماکروسافت توجهی خاص و قابل توجه نسبت به اينترنت نمود . هدف ماکروسافت در اين زمينه پيوند بين پلات فرم ويندوز و اينترنت بود. ماحصل تلاش ماکروسافت در اين زمينه ارائه مدل برنامه نويسی Windiws DNA ، بود . در اين راستا مجموعه ای از ابزارها و تکنولوژی های مبتنی بر اينترنت ، طراحی و ارائه گرديد . ASP ، از اولين تلا ش های ماکروسافت در اين زمينه است . عملا" در اين زمينه ( مطرح شدن اسکريپت ها ی مفسری ) يک برگشت به عقب نسبت به پياده سازی ساختيافته و شی گراء را شاهد بوده ايم . طراحی ، اشکال زدائی و نگهداری چنين کدهای غير ساختيافته ای مسائل خاص خود را خواهد داشت . ساير زبانها نظير ويژوال بيسيک بصورت موفقيت آميز در رابطه با برنامه نويسی بر روی اينترنت و پلات فرم ماکروسافت استفاده می گرديد ولی اغلب از آن بمنظور ايجاد عناصری که از طريق ASP ، بخدمت گرفته می شدند ، استفاده می گرديد .در اين رابطه تلاش های اندکی نيز در جهت ايجاد يک اينترفيس مبتنی بر وب بر روی زبان های سنتی نظير webclasses در VB ، نيز انجام شد ولی هيچکدام از تلاش های فوق ، در سطح گسترده ای مورد استقبال و پذيرش قرار نگرفت . ماکروسافت در صدد حل آشفتگی های همراه برنامه های ويندوز DNA بود . ويندوز DNA ، تصويری مناسب از يک معماری Three-Tire و مبتنی بر COM بود که تکنولوژی ASP در لايه Presentation ، اشياء Bussiness در لايه ميانی و يک engine بانک اطلاعاتی رابطه ای در لايه Data ، قرار می گرفت . مفاهيم همراه DNA ،کامل و بی عيب بود اما در زمان استفاده عملياتی چالش های خاص خود را بدنبال داشت . پياده سازی عناصر COM ، مستلزم يک سطح مناسب از دانش و مهارت است و می بايست زمان زيادی در اين رابطه صرف گردد . بکارگيری نرم افزارهای DNA ، نيز مسائل خاص خود را داشت ( مسائل مربوط به ورژن ، نصب عناصر و عناصری که با آن مرتبط می باشند ) .
بموازات تلاش ساير شرکت ها در رابطه با ارائه راهکارهائی خاص بمنظور پياده سازی برنامه ها ی وب ، شرکت ماکروسافت در صدد برطرف نمودن محدوديت های مدل برنامه نويسی DNA گرديد.

تولد دات نت
در اوايل سال 1998 ، گروهی از پياده کنندگان نرم افزار در ماکروسافت ، کار خود را بر روی نسخه ای جديد از IIS ( نسخه چهار) ، به اتمام رساندند که دارای چندين ويژگی جديد در رابطه با ASP بود .در اين راستا ، قابليت های جديدی بمنظور پياده سازی برنامه های وب در ويندوز NT ، فراهم گرديد.گروه پياده کننده دارای ايده های متعددی برای اعمال اصلاحات جديد بودند . گروه فوق ، کار خود را بر روی يک معماری جديد برای پياده سازی ايده های مطرح شده ، آغاز نمود . اين پروژه ، NGWS)Netx Generation Window Services) ، ناميده گرديد. پس از ارائه ويژوال استوديو شش ، در اواخر سال 1998 ، تلاش برای ايجاد نسخه ای جديد از ويژوال استوديو در دستور NGWS ، قرار گرفت . گروه COM+/MTS در مدل پيشنهادی خود از يک Runtime ، عمومی برای تمامی زبانهای استفاده شده در ويژوال استوديو ، استفاده نمودند . تلاش افراد درگير در پروژه NGWS ادامه تا در نهايـت ، شرکت ماکروسافت در کنفرانس پياده کنندگان حرفه ای (PDC) ، دات نت را معرفی نمود.

مروری بر فريمورک دات نت
فريمورک دات نت ، تمامی لايه های پياده سازی نرم افزار را از سطح سيستم عامل به بالا ، تحت پوشش قرار می دهد. فريمورک فوق، سطحی مناسب وقدرتمند از ارتباط و همبستگی بين تکنولوژی Presentation ، تکنولوژی های Component و تکنولوژی های Data را ارائه می نمايد ( نظير اين ارتباط و همبستگی تاکنون در پلات فرم ويندوز مشاهده نشده است) . معماری فوق ، امکان طراحی و پياده سازی برنامه های مبتنی بر اينترنت و محيط های Desktop ، را بسادگی فراهم و نيازهای هر گروه از نرم افزارهای فوق را بخوبی جواب می دهد . اجزای اصلی فريمورک دات نت در شکل زير نشان داده شده است .
DotNet1.jpg


فريمورک دات نت از لايه پائين با عملياتی نظير مديريت حافظه آغاز و بسمت بالا بمنظور ارائه اينترفيس های برنامه ها و کاربران ، دنبال می شود . در بين لايه ها ، لايه های سيستمی ديگر که هر يک دارای پتانسيل های خاصی برای پياده کنندگان می باشند ، وجود دارد.
CLR) Common Language Runtime) ، بمنزله قلب فريمورک دات نت محسوب و engine لازم بمنظور ارائه قابليت های کليدی را ارائه می نمايد . CLR ، شامل عناصر اساسی ديگری نظير: (Common Type System (CTS ، است. علاوه بر مديريت حافظه ، CLR ، مراجعات به اشياء و عمليات Garbage Collection را نيز انجام می دهد .
در لايه ميانی ، ما شاهد نسل جديدی از سرويس های استاندارد نظير ADO.NET و XML می باشيم .سرويس های فوق ، تحت کنترل فريمورک بوده و امکان بکارگيری آنها بصورت جامع و استاندارد در بين تمامی زبانها ، فراهم می گردد . بالاترين لايه ، شامل اينترفيس های برنامه و کاربر است . فرم های ويندوز ، روشی جديد بمنظور ايجاد برنامه های Desktop مبتنی بر win32 می باشند. فرم های وب ، يک رابط کاربر مناسب برای برنامه های مبتنی بر وب را ارائه می نمايند. سرويس های وب ، مکانيزمی بمنظور ارتباط برنامه ها از طريق اينترنت و با استفاده از SOAP ، می باشد. سرويس های وب ، قابل مقايسه با عناصر COM و DCOM بوده با اين تفاوت مهم که در اين راستا از تکنولوژی های متعدد اينترنت ، استفاده می گردد. فرم های وب و سرويس های وب ، اينترفيس اينترنت دات نت را تشکيل و پياد ه سازی آنان از طريق بخش ديگری در فريمورک دات نت که ASP.NET ، ناميده می شود ، محقق می گردد .
پتانسيل های موجود در هر لايه فريمورک دات نت ، توسط هر يک از زبان های سازگار با دات نت ، قابل استفاده خواهد بود. در پايان لازم است به اين نکته اشاره گردد که در اين رابطه ( فريمورک دات نت ) می توان از اينترفيس های مبتنی بر متن ( کاراکتری) نيز استفاده کرد . اين نوع برنامه ها اصطلاحا" Console Application ، ناميده می شوند .

دربخش دوم اين مقاله به بررسی CLR و جايگاه آن در فريمورک دات نت، خواهيم پرداخت .
 
آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
http://www.hackerz.ir/forums/showthread.php?t=878
---------------------------------------------------------------------

برای تمام زبان های .net نیاز به داشتن Microsoft Visual Studio Series دارید ... !
برای کار با .net 2.0 اگر امکان تهیه ی Microsoft Visual Studio 2005 Professional Series را ندارید (به دلیل گرانی یا هر دلیل دیگر ! ) میتوانید از Microsoft Visual Studio 2005 Express Editions استفاده کنید !
Microsoft Visual Studio 2005 Express Editions به صورت کاملا مجانی و قانونی قابل دریافت از Microsoft.com میباشد !! ...
برای شروع کار به همه ی شما توصیه میکنم آخرین Version از Microsoft Visual Basic Express 2005 رو مستقیما از سایت مایکروسافت دریافت کنید (لینک Download در پست بعدی موجود است) تا کد نویسی را با VB.net 2005 شروع کنید ... !

در پکیج Micrososft Visual Studio .net 2005 Profession Edition مفسر, کامپایلر, دیباگر و کلیه ابزار مورد نیاز برای VB.net 2005, C#.net 2.0, J#.net, C++.net و همچنین برنامه نویسی تحت وب با ASP.net 2.0 و AJAX.net با زبان های یاد شده وجود دارد و تمام آنها در یک Interface و GUI واحد قابل استفاده اند ...!!

اما در صورت استفاده از Express Editions (که به صورت مجانی قابل دریافت از سایت مایکروسافت هستند ! ) برای هر زبان یک IDE وجود دارد ! که جداگانه و کاملا مجانی قابل دریافت اند, مانند Ms Visual Basic 2005 Express Edition برای کار با VB.net 2.0 ! و برای برنامه نویسی تحت وب براحتی میتوانید Ms VWD Express Edition را دانلود کنید ...

توجه کنید در همه حالات نیاز به Microsoft .net Framework SDK 2.0 دارید ! (برای اطلاعات بیشتر به Thread مربوط مراجعه کنید) ...

تمام سوالات خود را مرطبط با IDE .net در همین Thread مطرح کنید ...
با تشکر ...
فرزاد اسحاقی

-----------------------------------------------------
http://www.hackerz.ir/forums/showthread.php?t=876
-----------------------------

آشنایی با .net Framework
بله ! شما هم همه مطلع هستید که برای اجرای یک پروگرام نیاز به فایل های Runtime آن دارید !
در Microsoft .net تمام فایل های Runtime و Managed DLL های مورد نیاز برای Run کدن تمام برنامه های Compile شده توسط Compiler کد های .net در Microsoft .net Framework موجود است ... !!!
نگارش های فعلی .net Framework عبارتند از : 1.0/1.1/2.0
توجه داشته باشید که اگر کد تحت .net 2.0 باشد با فایل های Runtime موجود در .net Framework 1.0/1.1 قابل اجرا نیست !

اگر با نسخه های قبلی ویندوز و DLL های آنها اشنایی داشته باشید میدانید که نصب بودن دو یا چند Version از یک DLL موجب اشکال در ساختار میشود !, در صورتی که در Project .net (که Win .net و Win XP و ... جزئی از آن است) این موضوع مشکلی ندارد یعنی شما به راحتی میتوانید DLL های Version 1.0/1.1/2.0 را همزمان روی یک سیستم عامل داشته باشید ! ...

در ضمن Microsoft .net Framework در نسخه های مختلف عرضه میشود !
1) Microsoft .net Framework x.x Redistibutable این نگارش که نسبت به SDK حجم کمتری دارد و تنها شامل فایل های Runtime است ! ...
2) Microsoft .net Framework x.x SDK این نگارش همانطور که از اسم آن مشخص است Software Development Kit برای .net است به همراه Runtime و شما به عنوان یک برنامه نویس به آن احتیاج دارید !
3) Microsoft .net CP (Compact Framework) x.x این نگارش مخصوص .net Mobile Development است که در مورد آن در بخش Mobile Development صحبت میکنم !

اگر سوال خاص یا نظری دارید در همین Topic مطرح کنید !
با تشکر ...
فرزاد اسحاقی
 
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا