خارج کردن متن از حالت متن

شروع موضوع توسط bahy ‏19 ژانویه 2006 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. bahy

    bahy Banned

    ارسال‌ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    کسی می دونه چه جوری متن رو از حالت متن در آریم؟
    منظورم رو که متوجه شدین؟
    آره میدونم.....پس کمک کنید plz:D
    :D
     
    نوشته شده توسط bahy در ‏19 ژانویه 2006
  2. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، دوست عزیز ،
    برای این کار متنت رو انتخاب کن ، بعد کلید های Ctrl + B رو 2 بار فشار بده تا به حالت Shape تبدیل بشه .

    موفق باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏19 ژانویه 2006
  3. bahy

    bahy Banned

    ارسال‌ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6

    آقا خیلی ممنون
    مرسی
    اجرت با امام حسین (ع):D
    خداحافظ
     
    نوشته شده توسط bahy در ‏22 ژانویه 2006
  4. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    خواهش می کنم .
    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏22 ژانویه 2006
  5. mohsensemsarpour

    mohsensemsarpour کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,215
    تشکر شده:
    930
    امتیاز دستاورد:
    113
    در آخر هم کنترل و جی بزن گروپ بشه شوخی بود ...
     
    نوشته شده توسط mohsensemsarpour در ‏23 ژانویه 2006
  6. bahy

    bahy Banned

    ارسال‌ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    از همه ممنونم
    خیلی خوبید
    اگه چیز دیگه ای هم به ذهنتون رسید که خوب بود (البته همه چیزایی که شما بلدین خوبه!!:d ) بنویسید که همه از جمله خودم :d من تازه کار :d استفاده کنند.
    مرسی
     
    نوشته شده توسط bahy در ‏23 ژانویه 2006
  7. mohsensemsarpour

    mohsensemsarpour کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,215
    تشکر شده:
    930
    امتیاز دستاورد:
    113
    ما در خدمتیم بپرس بلد باشیم حتما جواب می دیم .
     
    نوشته شده توسط mohsensemsarpour در ‏23 ژانویه 2006
  8. bahy

    bahy Banned

    ارسال‌ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    چجوری فایل رو فول اسکرین کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه میشه بگید
    مرسی:d
     
    نوشته شده توسط bahy در ‏23 ژانویه 2006
  9. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، دوست عزیز ،
    خواهشنا قبل از پرسیدن سوال یک جستجو بکنید .
    همچنین سوالات جدید رو در تاپیک های جدا سوال کنید .

    در مورد fullScreen به طور خلاصه باید از دستور
    fscommand("fullscreen", "true");
    استفاده کنید که باز اگه جستجو کنید به نتایج بهتری می رسید .

    موفق باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏24 ژانویه 2006
  10. mohsensemsarpour

    mohsensemsarpour کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,215
    تشکر شده:
    930
    امتیاز دستاورد:
    113
    آقا محسن همیشه درست می گن
     
    نوشته شده توسط mohsensemsarpour در ‏24 ژانویه 2006
  11. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، آقا چوبکاریمون نکن .:D
    موفق باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏24 ژانویه 2006

به اشتراک بگذارید