[سوال] به دست آوردن آخرين ركورد ثبت شده در ديتابيس

شروع موضوع توسط reza zareie ‏13 سپتامبر 2011 در انجمن برنامه Multimedia Builder

  1. reza zareie

    reza zareie Active Member

    ارسال‌ها:
    171
    تشکر شده:
    160
    امتیاز دستاورد:
    43
    با سلام به همه دوستان
    يه سوال درمورد پلاگين sqliteداشتم واون اين كه چطور ميشه آخرين ركوردي رو كه تو ديتابيس ذخيره شده رو به دست آورد و تو يه تكست نشون داد و اين كار اصلا شدني هست يا نه ؟با تشكر
     
    نوشته شده توسط reza zareie در ‏13 سپتامبر 2011
  2. alimaya

    alimaya Active Member

    ارسال‌ها:
    103
    تشکر شده:
    46
    امتیاز دستاورد:
    28
    سلام آقا رضا.
    با این کد میتونید آخرین رکورد رو بدست بیارید.
    کد (Text):
    SELECT MAX(id) FROM tell
    که البته این کد، رکوردی رو تو جدول tell بدست میاره که ستون id اون از همه بزرگتره

    برای نمایش نتیجه هم تو یک فایل text میتونید از دستور StrToFile استفاده کنید.

    یک pdf هم در مورد دستورهای sql براتون پیوست میکنم که فکر کنم خیلی به دردتون بخوره.

    ضمنا یک سری هم به این پست بزنید بد نیست. منم یه همچین مشکلاتی داشتم که تو این پست جواب گرفتم.

    http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=172012&highlight=html

    موفق باشید.
     

    پیوست ها:

    آخرین ویرایش: ‏13 سپتامبر 2011
    نوشته شده توسط alimaya در ‏13 سپتامبر 2011
    mirsedali و reza zareie از این پست تشکر کرده اند.
  3. silvercover

    silvercover کاربر متخصص

    ارسال‌ها:
    3,597
    تشکر شده:
    5,471
    امتیاز دستاورد:
    113
    اگر ساختار جدول شما طوری باشه که از فیلد شناسه (ID) استفاده شده باشه که هر شناسه هم منحصر به فرد باشه کد زیر کارا هست:

    کد (Text):
    SELECT column FROM table ORDER BY IDField DESC LIMIT 1
     
    نوشته شده توسط silvercover در ‏14 سپتامبر 2011
    alimaya و reza zareie از این پست تشکر کرده اند.
  4. reza zareie

    reza zareie Active Member

    ارسال‌ها:
    171
    تشکر شده:
    160
    امتیاز دستاورد:
    43
    دوستان من يه سوال ديگه واسم پيش اومده كه تقريبا مربوط به همين پسته واسه همين يه مبحث تازه ايجاد نكردم
    ميخواستم بدونم آيا ميشه بعد از WHEREاز دستور MAXاستفاده كرد مثلا بگيم كه فيلدي رو انتخاب كن كه مقدار فيلد ديگش حداكثر باشه مثلا به صورت زير :
    Select name From Table WHERE
    حالا من ميخوام كه بعد از WHERE يك مقدار حداكثر تعريف كنم اما نميدونم بايد دستورش چطور باشه ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
     
    نوشته شده توسط reza zareie در ‏17 سپتامبر 2011
  5. alimaya

    alimaya Active Member

    ارسال‌ها:
    103
    تشکر شده:
    46
    امتیاز دستاورد:
    28
    سلام آقا رضا.
    من از کدی که تو فایل پیوستی هست استفاده میکنم و آخرین رکورد ثبت شده رو نشون میدم. البته فکر کنم بشه
    ابتداشو ساده تر نوشت. ولی من که نتونستم!
    موفق باشید.
     

    پیوست ها:

    • code.txt
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 2.8
      نمایش ها:
      84
    نوشته شده توسط alimaya در ‏17 سپتامبر 2011
  6. reza zareie

    reza zareie Active Member

    ارسال‌ها:
    171
    تشکر شده:
    160
    امتیاز دستاورد:
    43
    آقا علي من حالا يه مشكل تازه دارم ببينيد ميخوام مقداري رو از يك فيلد نشون بده كه مقدار يك فيلد ديگش حداكثر هست مثلا مثل
    همچين كدي (البته ميدونم غلطه):

    کد (Text):
    Select field1 FROM table WHERE MAX(field2)
    حالا من نميدونم كه بايد بعد از WHERE چي بنويسيم كه مقدار حداكثر اون فيلد باشه
     
    نوشته شده توسط reza zareie در ‏17 سپتامبر 2011
  7. alimaya

    alimaya Active Member

    ارسال‌ها:
    103
    تشکر شده:
    46
    امتیاز دستاورد:
    28
    سلام آقا رضا.
    اگه به جای فیلد از ستون و به جای رکورد از سطر استفاده کنم فکر کنم قابل فهم تر باشه.
    با فرض اینکه کد شما تو پست قبلی درست باشه شما میخواید ستونی از جدول رو انتخاب کنید که یک قسمت از ستون دیگه همون جدول برابر یک مقداری هست. که فکر نکنم امکان داشته باشه.
    شما میتونید یک یا چند سطر از جدول رو انتخاب کنید که قسمتی از ستون انتخابی شما تو همون جدول برابر یک مقداری هست.
    کافیه نام جدول و ستون(فیلد) انتخابی جدول خودتون رو با نام جدول و ستون کدی که براتون گذاشتم عوض کنید. بقیه متغیرها هم که باید عوض بشن مشخصه.
    امیدوارم خوب و درست توضیح داده باشم. که اگه اینطور نیست از دوستان میخوام راهنماییم رو اصلاح کنن.
    موفق باشید.
     
    آخرین ویرایش: ‏17 سپتامبر 2011
    نوشته شده توسط alimaya در ‏17 سپتامبر 2011
  8. مهندس زهرا

    مهندس زهرا New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام من میخوام این دستور تو کوئری بنویسم مثلا ... var query= from tbllatters where
    ادامه ش نمیدونم چی باید بنویسم میخوام آیدی آخرین رکورد ثبت شده رو تو یه متغیر ذخیره کنم میخوام دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه
     
    نوشته شده توسط مهندس زهرا در ‏13 نوامبر 2017

به اشتراک بگذارید