باز کردن OpenFileDialog توسط Button در فلش

شروع موضوع توسط ***UNIQUE*** ‏4 ژانویه 2006 در انجمن Action Script 2

  1. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    عنوان یه سری متن داخل یه list نوشته شده و با فشرن هر عنوانی از یه textBox خاص یه متن داخل یک dynamicText قرار میگیره و نوشته میشود.یه button با نام AddText روی صفحه دارم
    میخوام با فشردن یه button صفحه OpenFileDialog باز بشه که شخص بتونه یه فایل text رو انتخاب کنه و اسم اون فایل text به یه List اضافه بشه و یه button هم با نام Delete روی صفحه دارم که با فشردن اون متن از لیست حذف میشه .ممنون میشم راهنمایی کنید توی این Button ها باید چه کدی رو بنویسم(مخصوصا" برای اون Button AddText )که اجرا بشه
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏4 ژانویه 2006
  2. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    برای Browse کردن این قابلیت فقط در فلش 8 وجود داره مگر اینکه از برنامه های دیگه هم استفاده کنید .
    در فلش 8 شما می تونید از دستور زیر استفاده نمایید .

    import flash.net.FileReferenceList;
    import flash.net.FileReference;
    var FileTypes:Array = new Array();
    var textTypes:Object = new Object();
    var listener:Object = new Object();

    textTypes.description = "Text Files (*.txt)";
    textTypes.extension = "*.txt";
    FileTypes.push(textTypes);

    listener.onSelect = function(file:FileReference):Void {
    ListOfText.addItem(file.name,"");
    }

    var fileRef:FileReference = new FileReference();
    fileRef.addListener(listener);
    fileRef.browse(FileTypes);


    که در این جا ListOfText نام لیست باکس شما می باشد .
    برای دیلت کردن آیتم انتخاب شده هم می تونید از دستور زیر استفاده کنید :
    ListOfText.removeItemAt(ListOfText.selectedIndex);

    موفق و سربلند باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏4 ژانویه 2006
  3. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    خیلی عالی بود(البته من هنوز نتونستم تست کنم چون Flash 8 ندارم)
    ممنون از راهنماییهاتون :)
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏4 ژانویه 2006
  4. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، خواهش می کنم .
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏4 ژانویه 2006
  5. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    البته برای وب اگر بخواهید با جاوا اسکریپت هم میشه این کار رو کرد !
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏5 ژانویه 2006
  6. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممنونم
    نه فعلا" برای وب نیست
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏5 ژانویه 2006
  7. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    اگر من بخوام در همین برنامه فلش اطلاعات این فایل text رو بگیرم یه سری تغیرات روی متنش ایجاد کنم و دوباره با یه نام خاصی در یک مکانی خاصی این فایل text رو Save کنم باید چطوری اینکارو انجام بدم؟
    ممنون میشم برای این هم راهنمایی کنید
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏5 ژانویه 2006
  8. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    باید از برنامه های جانبی استفاده کنید !
    کلاس FileRefrence فقط برای Upload هستش !

    بهترین برنامه ای که میتونم بهتون پیشنهاد کنم MDM Zinc v2.5 هست ! توی همین انجمن یه سرچ بزنید پیدا میکنید !
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏5 ژانویه 2006
  9. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    بله MDMZinc رو دارم .
    اما براتون امکان داره یه توضیح کلی راجع بهش بهم بدید .
    به طور مثال یعنی من باید فایل رو کامل تو Flash بسازم بعد برم اونجا این تغییرات رو توش اعمال کنم که این قابلیت ها بهش اضافه بشه ؟یا نه از تو خود Flash میشه از MDMZinc و امکاناتش استفاده کرد؟ توی MDMZinc هم باید با نوشتن Code کار کد یعنی محیط کد نویسی با همین ActionScript داره؟
    با تشکر
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏6 ژانویه 2006
  10. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    نه ! شما میتونید از طریق یه دستورات خاص در فایل فلشتون به امکانات mdm دست پیدا کنید !
    اگر ورژن شما 2.5 باشه ... مثلا باز کردن یه پنجره به صورت Error توسط این دستور امکان پذیره :

    کد (Text):

    mdm.Dialogs.prompt("Hello !");
     
    اگر این دستور رو به یه Button نسبت بدیم ! و بعد فایل swf رو توسط MDM به EXE تبدیل کنیم ... اونوقت با فشار دادن دکمه اون پنجره ظاهر میشه !
    ...
    کار باهاش خیلی ساده ست ... کافیه هلپش رو بخونید !!!!
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏6 ژانویه 2006
  11. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    از راهنماییتون بسیار ممنونم :)
    میخونم .مشکلی داشتم باز هم مزاحمتون میشم
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏7 ژانویه 2006
  12. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    فقط یه سوال کوچیک من اگر فایل SWF رو با MDM exe نکنم این دستور جواب نمیده یعنی تو همون محیط فلش قبل از اینکه EXE کنم نمیتونم تست کنم نتیجه رو ببینم
    آخه من تست کردم جواب نداد ):
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏7 ژانویه 2006
  13. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    نه نمیشه ! باید فایل با MDM به exe تبدیل بشه !
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏7 ژانویه 2006
  14. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممنون از توضیحتون :)
    ولی چه بد!
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏7 ژانویه 2006

به اشتراک بگذارید