اسکرول بار

شروع موضوع توسط hamidhp ‏29 مارس 2011 در انجمن Action Script 3

کلمات کلیدی:
  1. hamidhp

    hamidhp Active Member

    ارسال‌ها:
    179
    تشکر شده:
    27
    امتیاز دستاورد:
    28
    توسط UIscrollbar برای tlf اسکرول گذاشتم ولی نمی دونم چطور شد که مشکل پیدا کرد
    متن read only هست

    با کد چطور به هم مربوط کنم
     
    نوشته شده توسط hamidhp در ‏29 مارس 2011
  2. hamidhp

    hamidhp Active Member

    ارسال‌ها:
    179
    تشکر شده:
    27
    امتیاز دستاورد:
    28
    لطفاً راهنمایی کنید
     
    نوشته شده توسط hamidhp در ‏30 مارس 2011
  3. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,796
    امتیاز دستاورد:
    36
    كلاسي كه من نوشتم تو امضامه و نياز شما رو به اين كامژوننتا رفع مي كنه . همينطور خيلي استفاده اش ساده هست و قدرت بيشتري رو به شما مي ده .
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏30 مارس 2011
    khalilonline و hamidhp از این پست تشکر کرده اند.
  4. hamidhp

    hamidhp Active Member

    ارسال‌ها:
    179
    تشکر شده:
    27
    امتیاز دستاورد:
    28
    اگر منظورت کلاس HadimetalScroller v.1.1 هست
    من تازه کار هیچی نمی فهمم
    ؟؟!!
     
    نوشته شده توسط hamidhp در ‏30 مارس 2011
    khalilonline از این پست تشکر کرده است.
  5. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,796
    امتیاز دستاورد:
    36
    خيلي آسونه . ببين من تو همه كلاسام يه فايل آموزشي مي زارم كه همه كارا رو توضيح مي ده . نم نم پيش برو سوال داشتي بپرس انشاءال... توضيح مي دم .
    فقط كافيه يه مووي كليپ خالي بسازي . بعد داخلش و در مختصات ايگرگ صفر اون (ايكس مهم نيست ) يه مستطيل بوجود بياري و اونو به يه مووي كليپ تبديل كني و واسه اون اسمي مثل maskkl بزاري و اين مي شه همون محدوده اي كه عكست توش نشون داده مي شه ، بعد عكس يا مووي كليپ يا هر چيزي كه مي خواي اونو تو اسكرول نشون بدي رو به يه مووي كليپ تبديل كرده و واسه اون يه اسم مي زاري . بعد يه مووي كليپ برا دسته اسكرول و يكي هم برا Area اسكرول مي زاري و مختصات y همشونو بايد صفر بزاري و بعد به اين كلاس پاس مي دي تا همه چي حل بشه . شايد اين كار يه كم وقت لازم داشته باشه ولي در كل بعد از اون مسايلي مثل اسكرول كردن ديگه براتون آب خوردن مي شه و بعد از اون مي تونين همه چي اعم از شكل و شمال دسته و ناحيه اسكرول رو خودتون (گرافيكي ) بسازين . يه امتحان بكنين ،‌به امتحانش مي ارزه .
    فقط فوق فوقش يه ربع وقت مي زاري ولي كارتو بتركون راحت مي كنه و كنترل بيشتري بهت مي ده .باي...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏1 آوریل 2011
    hamidhp از این پست تشکر کرده است.
  6. hamidhp

    hamidhp Active Member

    ارسال‌ها:
    179
    تشکر شده:
    27
    امتیاز دستاورد:
    28
    هادی جان ممنون
    فابلیت تغییر گرافیکی اسکرول خیلی با حال

    البته من یک TLF ساخته بودم و با ساخت keyframe در فریم های مختلف متن را تغییر می دادم ولی حالا چون TLF و Scroll را movieclip کردم باید به تعداد متن ها movieclip بسازم
     
    نوشته شده توسط hamidhp در ‏3 آوریل 2011
  7. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,796
    امتیاز دستاورد:
    36
    این کلاس به راحتی کنترل خوبی رو بهت می ده . فقط کافیه اون tlf یا bitmap یا هر چیز دیگه ای رو تو یه مووی کلیپ بزاری و دیگه حل می شه .
    بای...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏3 آوریل 2011
    hamidhp از این پست تشکر کرده است.

به اشتراک بگذارید