استفاده مجاني از ..............................

با سلام دوستان يه راه براي استفاده مجاني از اين تلفن هاي كارتي سري جديد كه كيوسك آنها به رنگ سبز مي باشد و اگر اشتباه نكرده باشم براي شركت ittc مي باشد و بدون استفاده ار كارت مي باشد دوستاني كه خواستار آموزش اين مطلب مي باشد اينجا قيد كنند و من هم توضيح خواهم داد و دوستاني كه هم بلدن حال كنن كه تا بخوان اين سوراخ رو بگيرند يه 3 يا 4 سالي طول مي كشه و تا اون موقع نمي خواد كارت تلفن بگيريد با تشكر سعيدآنلاين :wink:

sambol

Active Member
اقا دمت گرم اگه به ما توضيح بدي مي ريم ميام شهرستان دانشگاه هزينه تلفن بالاست

آقا من چاكر همه بچه محصلها مثل خودم آقا يه 20نفر پايه شن من مي گم آقا اگه كسي هم نخواست با آدرس آيدي من تماس بگير بهت بگم يا حق

iRWEBDES

Active Member
اگه چيزي بلدي آقا بگو ديگه !
قر و قميش واسه چي مياي؟
كشايي كه اينجا آموزش ميزارند ديدي دنبال پايه بگردند ؟

NextWorld IT

Active Member
من که نميتونم استفاده کنم
امّا قربان بچه هاي باحال مجيد انلاين رو منتظر نزار بگو سریع همه حال کنن ديگه.......

آقا من چاكر همه هستم آقا شرمنده حال تايپ نداشتم ببنيد من الان خواهم گفت:--------------------------
|
======== |

آقا شروع مي كنيم

1:اول گوشي تلفن را بر ميداريد بدون اينكه كارتي داخل كنيد شماره 0 را گرفته و پشت سر آن شماره تلفن خود را نكته دوستان اين فعلا در مورد تلفن هاي داخل شهري هست و اون صفر كد شهرستان نيست و بعداز گرفتن شماره شاستي فطع كننده تلفن را به ارامي پاپين برده و ول كنيد و بعدش دكمه آتش نشاني (مكالمه رايگان) را فشار داده و بلا فاصله دكمه تكرار redialرا زده و خواهيد ديد كه شماره بدون هيچ كارتي گرفته شده دوستان نظرات شما ما را ياري مي كند تا براي تلفن به شهرستان فعال تر باشيم و كمكي به فشر محصل كرده باشيم كوچيك شما سعيد انلاين

-------------------------------------------------------------07310458
دستگیره ای که تلفن روی آن قرار می گیرد به آرامی نگه داشته و ول کنید به مدت 1ثانیه

و دکمه آتش نشانی و بلافاسله redial

sambol

Active Member
عزيز نمي دونم من نتونستم يا تلفن هاي محل ما خرابه ولي عمل نمي كنه

MrMohi

Active Member
عجب ... ولی دنگ و فنگش زیاده ... برای تلفن های داخل شهری هم که پولی نمیفته که این همه بالا پایین کنیم که بخوایم شماره یه نفر رو داخل شهر بگیریم . الان هم که اکثر ملت موبایل دارن . اگه بشه یجوری واسه تلفن های خارج از شهر (برای کمک به دوستان )یا خارج از کشور (برای کمک به همه )پیادش کرد اون موقع حرفیه واسه خودش ...

nik_sali

Member
براي استفاده خارج از شهر فقط كافيه كارتتون رو بزارين

و شماره خودتون رو بگيرين بعد از اينكه شروع شروع به زنگ خوردن كرد كافيه فقط چند بار با شاسي قطع كننده تلفن ور بريد طوري كه تلفن قطع نشه بعد از چند لحظه اگه درست انجام داده باشين يه بوق خيلي كوتاه شنيده ميشه ديگه تموم شما كارتتون رو ميكشين بيرون و هر چقدر خواستين حرف بزنين

++ البته احتمال داره بعد اينكه كارتون تموم شد براي قطع كردن تلفن مشكل پيدا كنين چون به راحتي قطع نميشه +++ اينم واسه هشدارش

اين روش كار ميكنه خودم امتحان كردم

نيكي جون برس به داد ما !!!!!!!!

براي خارج كشور كي ميدونه چطوريه ؟؟؟؟؟؟؟

برسيد مردم !!!

-------

iRWEBDES

Active Member
شما واقعا اين راهها رو انجام ميدي؟
جناب سعيد آنلاين ؛ طرحت يا مهدي هستش ؛ سايتت نورالهدي ؛ خودتم كه بچه مسلمون خير سرت .
من اسلام شما رو قبول ندارم اما خيلي در موردش مطالعه دارم ...
و اينم خوب ميدونم كه مسلمون بايد حروم و حلال رو بفهمه .
شما پول حروم كه از راه كج اومده باشه ميخوري؟ يا دزدي ميكني؟ به اينكار ميگن دزدي ... درسته كه دزدي از دزد يعني شاه دزدي .. خود ادارات ايران همه دزد هستند شما هم از اونا ميدزديد اما بالاخره دزديه ... درست نميگم ؟
گفتم كه من من مسلمون نيستم و به ديني هم اعتقاد ندارم ( البته مسلمون هستم ولي فقط در شناسنانمه ) اما تا به حال يك كلمه به دروغ نگفتم ! يا سر كسي رو كلاه نزاشتم و حروم خوري نكردم ... اميدوارم ناراحت نشده باشيد دوستان اما همين چيزا باعث ميشه كه يه خارجي به چشم يك دزد به ايرانيها نگاه كنه همينا باعث ميشه هيچوقت پيشرفت نكنيد .

جدیدترین ارسال ها

بالا