آموزش قدم به قدم پلاگين SQLite

شروع موضوع توسط evil_gates ‏9 ژوئن 2010 در انجمن برنامه Multimedia Builder

  1. nevercom

    nevercom کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر

    ارسال‌ها:
    2,906
    تشکر شده:
    6,919
    امتیاز دستاورد:
    113
    این برنامه فارسی رو پشتیبانی میکنه، این MMB هست که پشتیبانی لازم رو انجام نمیده
    بخاطر اینکه MMB با سیستم Unicode سازگار نست، لازم هست که برای ورود اطلاعات غیر لاتین (فارسی) به دیتابیس از طریق خود MMB اقدام بشه
    بهترین راه این هست که خودتون بنا به نیازتون یک برنامه ی ساده بنویسید
     
    نوشته شده توسط nevercom در ‏27 نوامبر 2010
    mrbmohammad، Amit13 و evil_gates از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. Amit13

    Amit13 Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    531
    تشکر شده:
    614
    امتیاز دستاورد:
    93

    نميشه با تعريف يك تابع در mmb جملات درهم رو تشخيص داد؟
    مثلا تابع ãÌíÏ رو بگيره و كلمه ي مجيد رو برگردونه.
     
    نوشته شده توسط Amit13 در ‏10 دسامبر 2010
    mrbmohammad از این پست تشکر کرده است.
  3. evil_gates

    evil_gates اين نيز بگذرد ...

    ارسال‌ها:
    1,833
    تشکر شده:
    3,724
    امتیاز دستاورد:
    113
    دوست عزيز
    لطفا راجع به سوالتون يكم بيشتر توضيح بدين
     
    نوشته شده توسط evil_gates در ‏11 دسامبر 2010
    mrbmohammad و Amit13 از این پست تشکر کرده اند.
  4. mersadsoft

    mersadsoft Member

    ارسال‌ها:
    32
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    این کدها به درد گذاشتن جستجو بر روی قزآن می حورد ، كاملا توضيح دهيد.
    چگونه اين كدها را در داخل mmb كنيم.

    پاسخ را سريع به mersadsoft@gmail.com ارسال كنيد.
     
    نوشته شده توسط mersadsoft در ‏2 فوریه 2011
    mrbmohammad از این پست تشکر کرده است.
  5. evil_gates

    evil_gates اين نيز بگذرد ...

    ارسال‌ها:
    1,833
    تشکر شده:
    3,724
    امتیاز دستاورد:
    113
    دوست عزيز
    اول اينكه ورودتون رو به اين انجمن تبريك ميگم. توصيه مي‌كنم قبل از فعاليت قوانين رو با دقت مطالعه كنيد.

    در مورد سوالتون ممكنه دقيق‌تر بفرماييد كدوم كدها مدنظر شماست؟

    ما تو اين مبحث سعي كرديم روش استفاده از پلاگين SQLite براي استفاده از ديتابيس‌هاي مبتني بر زبان SQL رو آموزش بديم.

    طبيعتا اگه شما ديتابيسي براي درج آيات قرآن بسازيد و با استفاده از روشي كه براي ثبت اطلاعات گفته شده اطلاعاتتون رو ثبت كنيد ميتونيد با استفاده از روشي كه براي جستجو گفته شده هم مقادير ثبت شده در ديتابيس رو جستجو كنيد و نتيجه رو بدست بياريد

    موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط evil_gates در ‏3 فوریه 2011
    nazemi88، mrbmohammad و nevercom از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. en.mirzaee

    en.mirzaee Banned

    ارسال‌ها:
    20
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام
    شما می تونید از یک نرم افزار استفاده کنید.
    استفاده از نرم افزار بهتر از کد نویسی هستش.
    می تونی از نرم افزار ipt5 استفاده کنی!
     
    نوشته شده توسط en.mirzaee در ‏18 مارس 2011
  7. evil_gates

    evil_gates اين نيز بگذرد ...

    ارسال‌ها:
    1,833
    تشکر شده:
    3,724
    امتیاز دستاورد:
    113
    دوست عزیز

    :shock::shock::shock::shock::shock:

    ممکنه منظورتون رو دقیق تر بیان کنید ؟ استفاده از نرم افزار بهتر از کد نویسیه ؟ :-?

    شما اصلا متوجه صورت مسئله دوستمون شدین که این راهنمایی رو کردین؟
     
    نوشته شده توسط evil_gates در ‏19 مارس 2011
    nazemi88 و silvercover از این پست تشکر کرده اند.
  8. nazemi88

    nazemi88 New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    من دقیق پیگیر آموزش بودم و بسیار ی از مشکلاتم رفع شد وااااااااقعا جای تشکر داره
    فقط یک سوال آیا میشه از نتایج جستجو پرینت گرفت
     
    نوشته شده توسط nazemi88 در ‏23 مارس 2011
  9. goleleila

    goleleila Member

    ارسال‌ها:
    38
    تشکر شده:
    80
    امتیاز دستاورد:
    6
    با سلام و خسته نباشيد
    سه تا سوال دارم:

    1 ) آيا امکان Embed کردن ديتابيس به صورتي که قابل ويرايش و افزودن باشه هست يا خير؟
    2 ) حجم فايل ديتابيسم رو بر حسب بايت چجوري مي تونم بدست بيارم؟ آيا dll و کدي براي اين کار موجود هست يا خير؟
    3 ) آيا راهي وجود دارد که محتويات ديتابيس با نوت پد قابل خوندن نباشد و نامفهوم باشد؟


    با تشکر
     
    آخرین ویرایش: ‏27 مارس 2011
    نوشته شده توسط goleleila در ‏27 مارس 2011
  10. silvercover

    silvercover کاربر متخصص

    ارسال‌ها:
    3,597
    تشکر شده:
    5,472
    امتیاز دستاورد:
    113
    وقتی که دیتابیس Embed شده باشه قابلیت های افزودن و تغییر عمل نخواهند کرد.

    از دستور DBFileSize استفاده کنید.

    بله شما می تونید محتویات رو با دستوراتی که در پلاگین ارائه شده به صورت رمزی در بیارین. دستوراتی از قبیل :

    Encode64Data
    و
    MD5Data
    و
    SH1Data
     
    نوشته شده توسط silvercover در ‏27 مارس 2011
    arash-mmb-tz، evil_gates، nazemi88 و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  11. evil_gates

    evil_gates اين نيز بگذرد ...

    ارسال‌ها:
    1,833
    تشکر شده:
    3,724
    امتیاز دستاورد:
    113
    دوست عزيز
    پيشنهاد ميكنم براي چاپ نتايج جستجو اونا رو به يك فايل متني كنار برنامه ارسال كنيد. بعد از اون فايل پرينت بگيريد.
     
    نوشته شده توسط evil_gates در ‏11 آوریل 2011
    nazemi88 از این پست تشکر کرده است.
  12. hexmehdi

    hexmehdi Member

    ارسال‌ها:
    75
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6





    ممنون از اموزشتون
    این چیزایی که دارین اموزش می دین رو باید در بیلدر نوشت یا در نرم افزار برنامه نویسی
    با تشکر
     
    نوشته شده توسط hexmehdi در ‏22 آوریل 2011
    im110 از این پست تشکر کرده است.
  13. im110

    im110 Member

    ارسال‌ها:
    37
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام . من تازه تو این تالار . یه عالمه سوال دارم که اگه دوستان بهشون جواب بدن ازشون یه دنیا ممنون میشم .

    راستی برای ارتباط با mysql توسط vb6 اول از همه نیاز به درایور odbc 3.51 داریم که خوب چون خود سایت مای اس کیو ال ایران رو تحریم کرده از تو یه سایتی لینکشو پیدا کردم و گفتم براتون بزارم شاااااااااااااید بدردتون بخوره . البته این ورژن 3.51.06

    http://www.iranled.com/forum/attachment.php?aid=2826
     
    نوشته شده توسط im110 در ‏24 آوریل 2011
  14. evil_gates

    evil_gates اين نيز بگذرد ...

    ارسال‌ها:
    1,833
    تشکر شده:
    3,724
    امتیاز دستاورد:
    113
    دوست عزيز

    اگه تمامي مباحث رو دنبال كنيد متوجه خواهيد شد كه هدف اين مبحث آموزش كار با پايگاه داده مبتني بر SQL در محيط mmb هست. پس شما ياد خواهيد گرفت چطور در بيلدر با كدنويسي با يك پايگاه داده ارتباط برقرار كنيد

    موفق باشيد

    خوش اومديد دوست جديد:rose:

    پيشنهاد ميكنم قبل از فعاليت قوانين انجمن رو مطالعه كنيد.

    من متوجه سوالتون نشدم شما فقط پرسيديد يه عالمه سوال داريد ولي نگفتين دقيقا سوالاتتون چي هستن ؟ !!! :wink:

    موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط evil_gates در ‏24 آوریل 2011
    im110 و silvercover از این پست تشکر کرده اند.
  15. tical

    tical New Member

    ارسال‌ها:
    9
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام ممنون از آموزش خوبتون.
    آموزش واقعا کاربردی بود .اگه می شه لطفا اون رو ادامه بدید.
    مثلا من مایل هستم اگر نتایج جستجو بیشتر از یک مورد بود بتونم لیست اونها رو در پایین صفحه داشته باشم(عکس پیوست 01).
    که بعد از کلیک روی هر کدام از آنها ، اطلاعات مربوطه نمایش داده شود.(عکس پیوست 02)
    باز هم تشکر می کنم.
     

    پیوست ها:

    • 01.jpg
      01.jpg
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 29.7
      نمایش ها:
      50
    • 02.jpg
      02.jpg
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 35.2
      نمایش ها:
      42
    نوشته شده توسط tical در ‏26 آوریل 2011
    im110 از این پست تشکر کرده است.
  16. evil_gates

    evil_gates اين نيز بگذرد ...

    ارسال‌ها:
    1,833
    تشکر شده:
    3,724
    امتیاز دستاورد:
    113
    دوست عزيز
    فرض كنيم فيلد موردنظر شما براي جستجو company باشه و فرض كنيم عبارتي كه تو كادر جستجو نوشته ميشه تو متغيري‌به نام $search ثبت بشه بنابراين شكل دستوري كه مي‌تونيد استفاده كنيد به اين صورت خواهد بود:
    کد (Text):

    sql_query$=[COLOR="DarkRed"]'SELECT * FROM table WHERE company LIKE "%'[/COLOR] + search$ +[COLOR="DarkRed"] '%";'[/COLOR]
    [COLOR="Navy"][B]PluginSet[/B][/COLOR]("SQL_Plugin","sql_query$")
    [COLOR="Navy"][B]PluginRun[/B][/COLOR]("SQL_Plugin","Query")
    [COLOR="Navy"][B]PluginGet[/B][/COLOR]("SQL_Plugin","Result$")
    [COLOR="Navy"][B]PluginGet[/B][/COLOR]("SQL_Plugin","Rows")
     
    خروجي اين دستور دوتا متغير $Result و Rows خواهد شد.

    تمامي ركوردهاي يافت شده در شرط شما تو متغير $Result ذخيره ميشن و تعداد ركوردهاي پيدا شده هم تو متغير Rows

    بنابراين شما ميتونيد با نمايش مقدار Rows به كاربر نشون بديد كه چندتا ركورد در رابطه با جستجوي موردنظر پيدا شده

    و بعد با تفكيك رشته $Result به كمك حلقه‌ها و توابع آرايه‌اي - كه توضيحاتش تو همين آموزش به طور كامل داده شده - نتايج رو يكي يكي نمايش بديد.

    براي نمايش مقدار بدست اومده هم قطعا مي‌دونيد كه از دستورهاي LoadText و DisplayValue استفاده مي‌شه.

    موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط evil_gates در ‏26 آوریل 2011
    im110، nevercom و tical از این ارسال تشکر کرده اند.
  17. tical

    tical New Member

    ارسال‌ها:
    9
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    1
    ممنون از جوابتون جناب evil_gates.
    ببخشید سوالم رو تکرار می کنم.
    من با استفاده از سورس های شما و راهنماییتون یه فایل درست کردم.ولی نتونستم به اونچه که می خوام برسم .برای همین اون رو آپ می کنم تا راحت تر راهنمایی بشم.من می خوام بعد از جستجو توی بانک ، رکوردهای پیدا شده لیست بشند مثل فایل تصویری الحاقی شماره 1 و بعد از کلیک روی هر کدام از عنوان های پیدا شده لیست ناپدید شده و جزییات آن رکورد نمایش داده بشه مثل فایل تصویری الحاقی شماره 2 .لطفا روی سورس اعمال کنید تا همه استفاده کنند.( اَلاِکرامٌ بالاٍتمام).بازم ممنون.
     

    پیوست ها:

    • 01.jpg
      01.jpg
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 29.7
      نمایش ها:
      17
    • 02.jpg
      02.jpg
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 35.2
      نمایش ها:
      16
    • New folder.zip
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 65.1
      نمایش ها:
      148
    نوشته شده توسط tical در ‏30 آوریل 2011
    im110 از این پست تشکر کرده است.
  18. Anisi

    Anisi Member

    ارسال‌ها:
    66
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    ممنون از آموزش خوبتون
    1- در مورد همه مباحث صحبت شده اما من برای گزارش گیری و چاپ چیزی پیدا نکردم (یعنی چاپ اطلاعات به طور کامل در یک جدول). لطف کنید کمک کنید .و حتی المقدور یک فایل الگو بذارید.
    2- لطف می کنید لیست کاملی از دستورات این پلاگین رو با مثتال بذارید تا همه استفاده کنند.
    ممنون
    ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
    خیلی ممنون
    مثل اینکه دوستان فرصت نکردن پاسخ بدن!
    ولی خودم انجامش دادم.
    فقط بگم چطور که دوستان دیگه هم در صورت نیاز بتونن مشکلشون رو رفع کنن.
    اطلاعات دیتابیس رو با حلقه for گرفتم و با دستور strtoline توی یه فایل html خروجی گرفتم.
    همین
     
    آخرین ویرایش: ‏18 می 2011
    نوشته شده توسط Anisi در ‏13 می 2011
    im110 از این پست تشکر کرده است.
  19. im110

    im110 Member

    ارسال‌ها:
    37
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    ببخشید
    من مطالبو خوندم ولی یه چیزی رو هنوز متوجه نشدم . پلاگین Sqllite چیه ؟ از برنامه های مولتی مدیا بیلدر ؟ توی برنامه هست یا بیرونش ؟
    پلاگین Sqllite رو تو برنامه وارد کنیم یعنی چی ؟
    من میخوام یه اوتوران برای یه پک نرم افزاری بسازم که یه بانک داشته باشه . توی بانک نام برنامه ، گروه برنامه ، شماره سریال یا کرک برنامه قرار بگیره . درصورتی که کرک یا سریال داشت ، براش آیکون فیلم آموزشی نمایش داده بشه و اگر نداشت آیکون فیلم تو اوتورانم حذف بشه .

    تورو خدا کمک کنید . گیج شدم . متوجه نمیشم
     
    نوشته شده توسط im110 در ‏16 می 2011
  20. im110

    im110 Member

    ارسال‌ها:
    37
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    برای اینکه یه پلاگین SQLite و یه دیتابیس مشخص هم درست کنیم دستوراتی که گفته شده مثل create table و... رو باید کجا بنویسیم ؟

    قاطی کردم همه رو
    کمممممممممممکککککککککککک
     
    نوشته شده توسط im110 در ‏16 می 2011

به اشتراک بگذارید