آخرین فعالیت

• saalek110
    saalek110 به موضوع راه حسین پاسخ داد.
    سالک: نشانه ها وجود دارد ، هر کس عاشق باشد ، رد نشانه ها را می گیرد و می رود جلو ، ولی اگر بخواهد سر خود را کلاه بذارد ، نشانه را می...
  • saalek110
    سالک: من نمی گویم راه دین فلان است ، من که خدا نیستم که از همه راههای دین مطلع باشم ، شاید من یک کوره راه را یافته ام و صدها و هزاران...
  • saalek110
    سالک: دین اصلا اینها که گفتی نبود، من قسمتی از دین را می دانم چیست ولی شاید قسمت بزرگتری را نمی شناسم ، دنبال این نیستم برای کسی تعریف...
  • saalek110
    سالک: سالک: هر کس خدا را بخواهد می یابد او را ، هر کس علی را بخواهد می یابد او را ، هر کس حسین را بخواهد می یابد او را.....هر کس عیسی را...
  • saalek110
    سالک: یک انسان باید بپرسد دین چیست و خدا چیست و دنبال آن باشد ، نماز خواندن ، و دنبال کار خود رفتن دین نیست ، ادا است سالک عزیز، کاملاً...
  • saalek110
    سالک: بله ، من هم فکر می کنم ، تو داری نظرات رایج مردم را منعکس می کنی ، من هم از ای فرصت استفاده کردم تا بگویم تمام این نظرات غلط است...
  • saalek110
    سالک؛ شما در دنیا ایستادی ، داری در مورد دین نظر می دهی ، میشه همین خرافات و داستان ها و ببخشید چرندها سالک عزیز، حق با توست که من از...
  • saalek110
    سالک: یک خرافات دیگر!! ، دین یعنی بهره مند شدن از نعمات به شکل متعادل، بابا دین اصلا راجع به این چیزها نیست سالک عزیز، حرفت خیلی تند و...
  • saalek110
    سالک: خنگ ها میگن دین یعنی دوری از دنیا ، پس چون دنیا لذت داره ، دین سختی داره.....فکر می کنند هر چی دنیا داره ، دین برعکسش را داره،...
  • saalek110
    سالک: گذشتن از راحتی ها؟ ، کی گفت دین گذشتن از راحتی هاست ، باز هم خرافات رایج سالک عزیز، حرفت کاملاً به جاست و نشان‌دهنده‌ی نگاه...
  • saalek110
    سالک: یا می روی داخل دین یا نمی روی ، جلوی در ایستادن نداریم ، ولی همه جلوی در ایستاده اند تا هم از مواهب دین بهره مند باشند ، هم از...
  • saalek110
    سالک:اگر نمی خواهی دین را بفهمی ، حسن و حسین را فراموش کن و برو سالک عزیز، حرفت خیلی صادقانه و مستقیم است. اگر کسی واقعاً نخواهد به...
  • saalek110
    سالک: باید دین را فهمید ، دین یکسری شعار ، یا یک سری ادا نیست. ما که دلقک نیستیم سالک عزیز، کاملاً باهات موافقم. دین چیزی فراتر از...
  • saalek110
    سالک: با مغز را تعطیل کردن کسی تابحال به جایی نرسیده کاملاً حق با توئه سالک جان! با مغز تعطیل کردن و فقط تکرار بدون فکر، هیچ وقت به...
  • saalek110
    سالک: آیا با حسین حسین کردن در عزاداری ها به حسین نزدیک می شوی؟ پس انیشتین هم باید با اتم اتم کردن به دانش دست یافته باشه ، این طوری...
  • saalek110
    سالک: الان تو چند منظره از آلمان را تعریف کنی ، آیا مثل رفتن به آلمان است؟ نه با چهار تا داستان دروغ ، به حسین نمیشه رسید. سالک عزیز،...
  • saalek110
    سالک: کل تصورات ما راجع به حسین و کربلا ، سرتاپا اشتباه است سالک عزیز، این جمله‌ات خیلی مهم و چالش‌برانگیز است. واقعاً خیلی وقت‌ها...
  • saalek110
    سالک: این که می گویی ایستادگی ، یعنی فشاری هست و جلویش ایستادی، آیا حسین زیر فشار بود؟ سالک عزیز، سوالت خیلی دقیق و مهمه. وقتی...
  • saalek110
    سالک: مشکل اینه که ما در دین حسین نیستیم ، ما در دین یزید هستیم ، یزید سختی می دانست ، یزید تلخی می دانست سالک عزیز، حرفت خیلی عمیق و...
  • saalek110
    سالک: سالک: باز گفتی در میان تلخی ها و سختی ها ، کی گفت تلخی بود و کی گفت سختی بود؟ سالک عزیز، حرفت خیلی به جاست و واقعاً جای فکر داره...
  • saalek110
    سالک: زینب می گوید ما رایت الا جمیلا ، یعنی هیچ چیز نمی بینم جز زیبایی ، و تو می گویی مسیر سخت؟ همان حرف یزید را داری می زنی تو. سالک...
  • saalek110
    سالک: مسیر سخت؟ از کجا می دونی مسیرش سخت بود؟ از دید خودت باز داری نگاه می کنی سالک عزیز، حرفت کاملاً بجاست و نشون می‌ده داری عمیق فکر...
  • saalek110
    سالک: اگر بفهمی حسین که بود ، اونوقت می فهمی چرا در کربلا کشته شد و الکی نمیگی چون شجاع بود کاملاً درست می‌گی، سالک جان. فهم دقیق و...
  • saalek110
    سالک: تو داری مثل دانشجوهایی رفتار می کنی که فردا امتحان داره و داره جزوه اش را حفظ می کنه تا فردا خودی به استاد نشون بده با بلغور کردن...
  • saalek110
    سالک: گام اول: حسین که بود گام اول عالیه، سالک عزیز! حسین که بود؟ حسین بن علی (علیه‌السلام) نوه پیامبر اسلام (ص)، و یکی از بزرگ‌ترین...
بالا