upload مطالب فارسي در mysql

Jaf@r

Member
يه مشكلي دارم
من اطلاعات رو از طريق فرم كه صفحه فرم هم يو تي اف هست وارد ديتابيس كردم و در لكال هاست فارسي رو درست نشون ميده با استفاده از همين فرم انلاين هم كار ميكنه و روي هاست هم به وسيله همين فرم اطلاعات رو وارد مي كنم و درست مطالب فارسي رو نشون ميده ولي من يه سري مطلب فارسي در بانك ذخيره كردم و اپلود كردم و در phpmyadmin سايت ايمپورت كردم ولي روي اينترنت به صورت درهم و كدهاي عجيب نشون ميده ؟
متشكرم

miladmovie

Active Member
سوالت یکم گنگ شده ! این سایتت آلان بالا هست ببینم اطلاعاتت چه جوری شده ؟

Jaf@r

Member
miladmovie گفت:
سوالت یکم گنگ شده ! این سایتت آلان بالا هست ببینم اطلاعاتت چه جوری شده ؟
چرا گنگ
شما فرض كن يه ديتابيس داري و تمام اطلاعات فارسي رو قبل از اپلود سايت توي ان وارد كردي .
من همين كار رو انجام دادم و توي لوكال درسته ولي همين اطلاعات رو وقتي به وسيله يه فايل اس كيو ال به سرور منتقل ميكنم اطلاعات به صورت ؛گردشگري دوبي در انتظار هتل Ù...----در اينترنت ديده ميشه البته تو phpmyadmin هم به همين شكل نشون داده ميشه
ضمنا اون صفحه اي كه اطلاعات بانك رو سلكت ميكنه هم يو تي اف هست

miladmovie

Active Member
پس فقط توی mysqladmin این طور نشون داده می شه و توی کدت درسته ؟ !

golden

Member
encoding صفحه ای که اطلاعات خونده شده از db را در آن نشان میدید به windows-1256 تغییر بدید.
برای phpmyadmin هم همینطور

Jaf@r

Member
miladmovie گفت:
پس فقط توی mysqladmin این طور نشون داده می شه و توی کدت درسته ؟ !
من ميخوام اطلاعات وقتي اپلود ميشه در صفحاتم درست نشون داده بشه نه به شكل بالا
چه جوري بايد آپلود كنم تا حروف فارسي ؛گردشگري دوبي در انتظار هتل Ù...---- آپلود نشه
براي مثال
INSERT INTO `sitenews` VALUES (2, 'سايت در دست ساخت مي باشد لطفا دوباره از اين سايت بازديد كنيد.\r\nUnder Construction');

iranmahfel

Member
سلام
جوابت پیش منه:
شما هنگام ارسال اطلاعات در بانک یونیکد را utf-8 بزار و هنگام بیرون کشیدن هم باید یونیکد صفحه utf-8 باشه

** ویرایش شد ** امید

miladmovie

Active Member
Jaf@r گفت:
من ميخوام اطلاعات وقتي اپلود ميشه در صفحاتم درست نشون داده بشه نه به شكل بالا
چه جوري بايد آپلود كنم تا حروف فارسي ؛گردشگري دوبي در انتظار هتل Ù...---- آپلود نشه
براي مثال
INSERT INTO `sitenews` VALUES (2, 'سايت در دست ساخت مي باشد لطفا دوباره از اين سايت بازديد كنيد.\r\nUnder Construction');
حالا جوابت رو بالا گرفتی
ولی معمولا اگر بعضی چیزها رو رعایت نکنی همون اتفاقی می افته که دیدی
ولی توی کدها درست نشون داده می شه !!!

najafiyazdi

New Member
نكته دقيقا همونه كه آقا اميد (iranmahfel) گفتند.
مسئله اينه كه مطالبتون را با هر code page كه در سايت مى‌خواهيد نشان بدهيد در هنگام ورود اطلاعات در پايگاه فرم code page صفحه ورود اطلاعات را هم در همون حالت قرار بديد.

توفق باشيد

آخرین ویرایش:

Jaf@r

Member
از همه دوستان متشكرم
يه جورايي حل شد
من كدپيجم از اول در هر دو صفحه utf-8 بود منتها من مشكلم در نشون دادن مطالب به صورت درست نبود چون درست نشون ميداد منتها من موقعي كه در قسمت اكسپورت phpmyadmin بانك رو به صورت يه فايل اس كيو ال در مي اوردم و روي هاست ايمپورت مي كردم بعد مطالب درهم نشون داده مي شد وگرنه فرم هاي توي وب هم درست كار ميكنند(بحث سر آپلوده)

يكي از دوستان فرموده بود كد پيج رو به ويندوز 1256 تغيير بدم من اين كار رو انجام دادم مطالب ديناميك كه اپلود شده بود درست نشون داده مي شد ولي چون من مطالب استاتيك صفحه رو با يو تي اف نوشته بودم اونا رو بد نشون ميداد (من بايد از همون يو تي اف استفاده كنم براي جستجو و ...)

من واسه اينكه درست بشه محتواي فايل اس كيو ال رو كه به فرم زير بود
INSERT INTO `sitenews` VALUES (2, 'سايت در دست ساخت مي
باشد لطفا دوباره از اين سايت بازديد كنيد.\r\nUnder Construction'
داخل يه صفحه وب گذاشتم و كدپيج اون رو يو تي اف كردن و جاي مطالب درهم مطالب فارسي نشون داده شد و اون رو در قالب اس كيو ال ذخيره كردم و درست شد
به هر حال متشكرم

hba

Active Member
یه نکته فرض من قبلا همه چیز ها رو طیarabic سیو کردم و حالا که utf-8 می کنم به دلایلی همه چیز قاطی می شه کاری نمی شه کرد که utf-8 و قبلی ها هم درست شوند

جدیدترین ارسال ها

بالا