Tips and Tricks

logical_82

Member
بچه ها بیاین یه سری Tip که می دونیم دور هم جمع کنیم :
خوب من برای شروع یکی می نویسم :
واسه کشیدن خط راست با Brush شما کافیه نقطه اول خط (هر خط یه نقطه شروع و پایان داره دیگه) رو بزارید و Shift رو نگه دارید و نقطه پایان رو هر جا که می خواید بزارید . اینطوری می تونید خط راست بکشید
174.gif

logical_82

Member
چطور لایر بک گراند رو از حالت قفل (Lock) در بیاریم ؟

کافیه روی لایر قفل شده دابل کلیک کنید و بعد پجره ای باز می شه که می تونید Rename کنید و بعد هم Ok و استفاده کنید. خوب البته گاهی فرمت طرح شما باز هم اجازه Unlock رو نمی ده . خوب اینبار باید برای تبدیل فرمت اقدام کنید . واسه اینکار مسیر : Image>Mode بعد فرمت مناسب رو انتخاب کنید (مثلا RGB این مشکل رو حل می کنه!)

logical_82

Member
برش بهتر و صاف تر :

احتمالا اگه از این ترفند اطلاع ندارید ، برش هاتون با لبه های تیز در می یان برای اینکه این مشکل حل بشه می تونید از Feather استفاده کنید.

برای این منظور اول برشتون رو انجام بدید تموم که شد تو همون حالت Select کلید های Ctrl+Alt+D رو بزنید و بسته به کارتون عدد رو مشخص کنید براش و Ok کنید .

logical_82

Member
چطوری تعداد History رو زیاد کنیم ؟؟؟

بطور استاندارد History شما فقط 20 حرکت رو نشون می ده . واسه بیشتر کردن تعداد History کافیه کلید های میانبر Ctrl+K رو بزنید و History State رو از 20 به هر عددی که می خواید تغییر بدید (من از 500 استفاده می کنم)

White Rose

Member
من یه جا خوندم که این تعداد هیستری هر چه بیشتر باشه حافظه بیشتری اشغال میکنه پس اگر شما حرفه ای باشید همون 20تا یا 30 تا کافیه.

logical_82

Member
حافظه رو می شه جوری تنظیم کرد که به مشکل نخورید . اگه باهاش مشکل داری بگو تا راهنماییت کنم عزیز .
کاش یکم بیشتر رو این Tips and Tricks فعالیت می شد تو اکثر فوروم های بزرگ دیدم که همچین چیزی دارن چرا ما نداشته باشیم . هر کی بیاد روش های خاص رو که واسه خودش داره ارائه کنه
157.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
امیر کاملا باهات موافقم پس تو ادامه بده مطمئن باش هر کسی هم که چیزی یادش بیاد اضافه میکنه. در ضمن اگه بچه خوبی باشی و ادامه بدی قول میده استیکی کنم تاپیک رو تا همیشگی بشه !!!
300.gif

gholonbeh

Member
با اجازه منم يكي دو تا بگم
براي ساخت لايه جديد و بدون باز شدن پنجره جديدي براي ok كردن و صرف زمان كم => alt+shift+ctrl+n
براي اين كه يه كپي از تمام لايه هاي روشن تو لايه فعال گرفته بشه => alt+shift+ctrl+e
اميدوارم به دردتون بخوره
فعلا

logical_82

Member
sara_is_nice_girl گفت:
امیر کاملا باهات موافقم پس تو ادامه بده مطمئن باش هر کسی هم که چیزی یادش بیاد اضافه میکنه. در ضمن اگه بچه خوبی باشی و ادامه بدی قول میده استیکی کنم تاپیک رو تا همیشگی بشه !!!
300.gif
سارا جان کی بهم قول می ده ؟؟؟ (Kidding)
----------------------------------------------------------------------------
مطمئننا با Sharpen آشنا هستید (یکی از فیلتر های فتوشاپ) . اگه عکسی رو برای استفاده تو وب یا ایمیل کردن کاهش حجم می دید پیشنهاد می کنم حتما از Sharpen استفاده کنید چرا که باعث می شه عکس زنده تر بشه و جزئیات بهتر دیده بشن .
(ببخشید الان کافی نت هستم و به فتوشاپ دسترسی ندارم که آدرس دقیق Sharpen رو تو فیلتر ها بدم اما فکر کنم Filter>Sharpen>Sharpen باشه:wink: )

S.H.R.M.K

Well-Known Member
مطمئننا با Sharpen آشنا هستید (یکی از فیلتر های فتوشاپ) . اگه عکسی رو برای استفاده تو وب یا ایمیل کردن کاهش حجم می دید پیشنهاد می کنم حتما از Sharpen استفاده کنید چرا که باعث می شه عکس زنده تر بشه و جزئیات بهتر دیده بشن .

البته حرفت کاملا درسته که شارپ کردن تصویر جزئیات رو بیشتر نشون میده ولی برای وب و کسی که قصد کم کردن حجم فایل رو داشته باشه اصلا مناسب نیست چون شارپ کردن با اضافه کردن جزئیات حجم فایل رو هم به مراتب بالاتر میبره!

logical_82

Member
منظورم شارپ مانوئل بود و به یه اندازه خاص که حجم زیاد نشه .
ببینم کسی نمی خواد اینجا چیزی بنویسه ؟؟؟؟

logical_82

Member
بچه ها و مديران معذرت مي خوام كه تاپيك خوابيده رو دوباره مي خوام فعال كنم .
البته مي دونم اين كار غير قانوني هستش ولي با كسب اجازه اين كار رو مي كنم .
اگه موقع كار كردن با فوتوشاپ برنامه دائما ارور Low disk رو براي Scratch مي ده شما مي تونيد درايو ديگه اي غير از درايوي كه احتمالا درايو ويندوز هستش و بصورت پيش فرض هم فتوشاپ روش نصب مي شه و هم Scratch فضاي خالي رو از اين درايو مي خواد انتخاب كنيد .
براي اين كار مسير : Edit>Preferences>PlugIns & Scratch Disks رو بريد و براي Scratch درايو ديگه رو انتخاب كنيد. توجه كنيد اولي رو يه درايو خالي تر انتخاب كنيد تا ديگه مشكل نداشته باشيد.

ببخشيد رزسفيد عزيز كه كمي دير شد .

logical_82

Member
توجه كنيد كه اين كليد Shift مي تونه كمك هاي زيادي تو اين برنامه به ما بكنه .
يكي از كارهايي كه با نگه داشتن كلد Shift مي تونيد انجام بديد ، موقع Select كردن هستش .
چنانچه شما با نگه داشتن كليد Shift اقدام به Select كنيد در واقع استانداردهايي رعايت مي شن . مثلا :
Elliptical : اين گزينه با Shift دايره مي كشه.
Rectangular : اين گزينه مربع مي كشه .
Polygonal lasso : خط هاي با زاويه هاي اصلي مي كشه (0 يا 90يا 180 و ...)

arashonline

Well-Known Member
ارادت مند لاجيكال جان (آرش)
ممنونم خيلي خوبه كه اينا جمع بشن يه جا !!

Rezaei

Member
کاره خوبیه البته من اون موقع نبودم ولی الان فکر میکنم چیزایی که به نظرم میرسه رو براتون مینویسم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
امیر مشکلی نداره و غیرقانونی هم نیست!

مطرح کردن تاپیکای قدیمی برای پرسیدن سوال یا طرح موضوع مرتبط با تاپیک اشکالی نمیدارد!!

NAKOOT

Well-Known Member
سلام به همه ...
یه سئوال :
من چندسال پیش از رو دست یه بنده خدایی داشتم فتوشاپ رو دزدکی می قاپیدم ... نمی دونم چیکار کرد ولی
یه لاین ایجاد کرد(منحنی بود) بعد وقتی براش رو کشید دقیقا با همون لاین طراز شد ... امیدوارم منظورم رو متوجه
شده باشید... حالا اگه کسی می دونه چطوری شد که اینطوری شد به ما یه ندا بده ...
ممنون ...

جدیدترین ارسال ها

بالا