.: One Dollar :.

mostafa_cs

Well-Known Member
خیلی زیباست و واقعا حرف نداره!
البته من با Cinema4D کار نکردم و امکاناتش رو هم نمیدونم چیه پس نمیتونم کاملا نظر بدم ولی بعضی چیزها جلوه خاصی به طرح داده بخصوص سایه ها و اون خطی که از وسط تصویر به صورت شکسته میگذره!
در ضمن 1 دلار خیلی زیاد نیست!؟ اگه 25 تومن بود بهتر بودا d:
راستی یه خواهش هم داشتم >دوستانی که لینک دانلود از Cinema4D رو دارن به من معرفی کنن خیلی ممنون میشم.

gmax.gif

به عجب رندری داره ... نارنجیه رو خوب اومدی ...
ولی رنگ بکگراند حس میکنم یه نمه کدر شده ... hue رو ببری بالا تر بهتره ... فکر کنم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
احسان جان در مورد بکش یجورایی حق با توئه. یه مقدار رندر اصلی تاریک شده بود مجبور شدم تو فتوشاپ روشنترش کنم فکر کنم به خاطر اون اینطوری شده.

ممنون از همگی بابت نظراتتون.
موفق باشید
سارا

farzadbb

Member
مثل هميشه حرف نداره سارا خانوم ! البته من با عدد يکش زياد حال نکردم !!

راستي بچه ها تولدم مبارک . امروز تولدم بود . جاتون خالي ! کارت دعوتا مگه نرسيده بود دستتون ؟ چرا نيومديد ؟! :lol::lol: :lol:

آخرین ویرایش:

GFX Master

علی جان ممنون.

رندرش هم زیاد طول نکشید حدود 4 دقیقه! البته سیستم منم زیاد قوی نیستا ولی چیز خاصی نداشت که طول بکشه. رنگ و لعابی هم که داره بیشتر به خاطر نورپردازی و رفلکس ابجکتاست و یه خرده تغییرات تو فتوشاپ.

راستی فرزاد جان تولدت هم مفارک!

arashonline

Well-Known Member
خب اول سلام سارا خانم آمدي يادمون رفت يه گوپسفندي وكشيم !!

فرزاد جان شما هم تولدت مبارك !!

NAKOOT

Well-Known Member
خیلی جالب شده ... من تری دی مکس کار می کنم ولی باید این cinema4d رو امتحان کنم ...

cold

Member
خیلی جالب شده سارا خانوم . مثل اینکه ابزار بعدی که باید یاد بگیرم Cinema4d هستش . :)

nima_dsnr

کاربر VIP
والا من هم مثل آرش cinema4d کار نکردم نمیتونم نظر بدم درباره جزئیات . ولی کلیات که دیگه ... جای بحث نداره.
اما سارا خانم میشه بگید کدوم قسمتا رو با ps کار کردین !! اینجوری کارایی های C4d رو هم بیشتر متوجه میشیم.

GFX Master

مرسی نیما جان.

ببین به جز اون عدد 1 و علامت $ و کلا چیدن و رفلکس دادن و سایه دادن بقیه چیزا مثل اون پترن سمت چپ و طرحهای بالا و پایین و چپ و راست و نوشته ها تو فتوشاپ بوده. البته کارای دیگه ای مثل تنظیم نور و کنتراست رو هم تو فتوشاپ باید انجام داد. در کل base کار تو Cinema4D انجام میشه و فقط یه سری جزئیات مثل تنظیمات نور و کنتراست و رنگها و نوشته ها تو فتوشاپه.

موفق باشی
سارا

shr6557

Member
سلام
کارت خیلی تمیز بود
ولی کاشکی یکی این وسط پیدا می شد و cinema4d رو پیشتر توضیح می داد

سلام
ما که cinema4d بلد نیستیم ولی به نظر که خیلی حرفه ایه
اما رنگا به هم نمیخوره و این یه مشکل بزرگه (البته این نظر من بود!
فکر کنم اگه بیشتر وقت صرف میکردین خیلی قشنگ تر میشد
راستی یه سوال : مفارک ، خشنگ و ... قضیه اش چیه ؟
بای

GFX Master

اما رنگا به هم نمیخوره و این یه مشکل بزرگه (البته این نظر من بود!

میشه بیشتر بگی منظورت کدوم رنگهاست؟

خوب رنگای کار شده تو طیف رنگ آبی هستن دیگه! دیگه شبیه ترین رنگها معمولا تو یه طیف رنگی قرار میگیرن!

سلام
منظورم رنگ قرمز شرابیه که به نظر من یه جورایی جالب نیست
مثلا اگر رنگ زمینه رو عوض میکردید فکر کنم بهتر میشد
البته این نظر من بود ممکنه یه نفر این رنگ رو بیشتر بپسنده
مخلصیم
حمید

جدیدترین ارسال ها

بالا