new matte painting

آه همی الانه الان تموم شد ... یه مت که حدود 5 ساعت وقت گرفت خیلی هاش نقاشی شده ... توی این کارها پرسپکتیو رنگ خیلی مهمه که باید رعایت بشه ... این کارها در فیلم سازی خیلی اهمییت داره ...
chinees_matte_painting.jpg

NaviD.R.R

Member
خیلی عالیه . فقط رو درخت های سمت راست اگه بیشتر کار میکردی بهتر میشد (یه مقدار بلورش رو کمتر کنی شاید بهتر بشه)

آره ولی کشیدمشون ... دیگه حس و حال نداشتم بیشتر رو اونا کار کنم ... ولی کلی از کشیدن کوه و صخره لذت میبرم ... از من بپذیرید ...

آخرین ویرایش:
وای بچه ها این آقا احسان رفیقمونه ... هزاران بار بهش گفتم این عکسه رو عوض کن ... نمی کنه که نمیکنه
301.gif
آخرش منو میکشه
223.gif

احسان جان آقا چاکریم دادا

dark.designer

Active Member
احساااااااان ببین کارات واقعا خوب هستن من که جرات قضاوت رو بخودم نمیدم ببین احسان این یکی احسان عکس خودشه ؟

آقا ممنون ...
263.gif
کلی امیدواری ... نه اون عکس خودش نیست ... خودش خیلی قشنگه قیافش ولی عکس این یارو رو گذاشته دیگه ... اصلا احسان اگه عوضش نکنی از اینا داریا
167.gif
گفته باشم ...
39.gif

از همه بچه ها کمال تشکر را دارم
72.gif

اینم آخرین کاری که از ما توی یک سایت ایرانی میبینید ... گرافیک و هنر ایران زمین رو به شما سپردم ...
موفق باشید .

بابا دیساینر ، حرفه ، گرافیست ، ..... ، ..... ، خدا ............ برای امروز بسته دیگه .
خیلی خوب شده دمت گرم الحق کار درستی
یه چیزه دیگه هم بگم که عالیه رو این جوری می نویسند نه این جوری آلیه قابل توجه زبان آموزان نهضت ...............

royaieabi

Member
به به... چه کارای قشنگی...

به به............
چه کارای قشنگی...........
آفرین , واقعا قابل تحسینه
احسان کارهات رو دونه دونه نمایش بده تا بهتر نقد بشه
و یه صحبت دوستانه
وقتی یه استعداد خوب برای هنر داری
وقتی میتونی یه هنرمند خوب باشی
تو رو خدا انرژیت رو جای دیگه و با بحثای دیگه هدر نده
به هنرت بپرداز تا ازش لذت ببری
و چیزی تو رو از اون دور نکنه
اگه میگی رسالت...
به هزار و یک دلیل بهت ثابت میکنم که رسالت تو هنرته
این نظر منه
شب بخیر
شاد باشی
رویای آبی

خیلی ممنونم ...
موافقم ...
ولی چه کنم ... منم اینجوریم دیگه ... این چند روزم اعصاب ریخته بود به هم اینجام شد قوز بالا قوز ... اگه بدونی چه اتفاقاتی واسم تو این هفته افتاده بود ... بیچاره شدم ... بد بخت شدم ... هیجا نتونستم خودمو خالی کنم ... همش ریخته بود تو دلم . چی بگم ...
37.gif

امروز رفتم دکتر ... گفت افسردگی گرفتم ...
باید چند روز استراحت کنم ... باید به هیچی فکر نکنم ...
شما هم اینو شنیدید که میگن زیاد فکر نکن دیونه میشی ... من به این حرف گوش ندادم ... زیاد فکر کردم ... مغز کوچیکم گنجایش این همه تناقض رو نداشت تحمل این همه عوامل تخریب کننده رو که از محیط بهش میرسید رو نداشت .
بچه ها من میرم استراحت کنم ... بدی خوبی دیدید ببخشید ... از همه عذر میخوام ... از همه ...
فعلا ...
فک کنم از دست رفتم

babi-esf

Member
درود به احسان گل :
کارت درسته .
83.gif

اینقدر هم زود رنج و حساس نباش .
113.gif

قوی باش تا دشمنت ضعف تورو نبینه .
35.gif

پیروز باشی .