MP3 Player?????/

massood

Member
سلام دوستان اگه راجع به خرید یه MP3 player کمکم کنید ممنونم ....
ظزفیت 512 قیمت تا ا150 هزار تومان
خیلی ممنونم

Parham

Well-Known Member
iPod shuffle میتونی‌ بگیری که در 2 مدل هستش یکی‌ M9724LL/A با ظرفیت 512MB و دیگری M9725LL/A با ظرفیت 1GB مدل اول در حدود 120 تومان قیمت داره و مدل دوم که با ظرفیت بیشتر هستش در حدود 160 تومان، اطلاعات در مورد این MP3 Player هم میتونی‌ از این صفحه بخونی‌ ...

ipodshuffle_product_050111_125.jpg

bagher

Member
فروشنده هم معرفی کنید ممنون می شم ولی فکر نکنم به این قیمت در ایران یافت شود.

alireza-metal

Active Member
من خودم میخواستم برم بخرم 2 ماه تحقیق کردم و آخرش این شد که فهمیدم محصولات creative خیلی خوبن و الان هم خیلی ازش راضیم --- مال من مدلش creative rhomba nx 512 هستش --تو هم اگه خواستی میتونی اینو بگیری --- قیمتش الان فکر کنم 150 باشه --- از بازار رضا راحت میتونی گیر بیاری --- بازم سوالی داشتی با آی دی : [email protected] تماس بگیر --- موفق باشی

Parham

Well-Known Member
اگر از تهران هستی‌ میتونی‌ یه مغازه هستش الان اسمش دقیق یادم نیست که دقیقا بغل مجتمع کامپیوتر پایتخت هستش بگیری ، تو خود پایتخت هم هستش من خودم در حدود 1،2 ماه پیش یه iPod Photo گرفتم و می‌دونم که اون مدلی‌ که من معرفی‌ کردم هم با همین قیمتی‌ که من به شما گفتم حالا یه مقدار کمتر یا بیشتر هم هستش ....

massood

Member
یه فروشنده تو شهرستان مدلای سامسونگ رو خیلی تعریف میکرد مثلا میگفت اونا میتونن Lpضبط کنن ...
کسی نظری دازه ؟؟
بازم از همه ممنون

Sunboy454

Active Member
من خودم Creative دارم و از کیفیت صداش راضیم ، ولی من هم Apple i-Pod رو پیشنهاد میدم ؛ میتونی از مرکز کامپیوتر ایران پایین تر از میدون ولیعصر طبقه ی اول واحد 164 Raytec که نمایندگی جفتشونم هست بگیری

rsh

Member
من خودم creative MuVo N200 دارم ازش خيلي راضي ام .
آن مدل creative هم كه دوستمان اشاره كرد (rhomba NX ) هم خيلي خوبه مخصوصاً ميكروفنش
چون با Mp3 صدا ها رو ضبط مي كنه . دوستم داره و 512 رو 115 هزار تومان خريده .
اگر سري هم به مجله كاربر 9 بزني خوبه . چون 11 تا mp3 player معروف رو با هم از نظر همه چيز مقايسه كرده كه creative در صدر بهترين ها قرار داره .

در ضمن creative خيلي مدل داره كه سري zen را از همه بيشتر تو سايتش تبليغ كرده
سه تا هم عكس گذاشتم نگاه كن .
موفق باشي .....
http://www.creative.com
در ضمن اگر كسي ورژن 1.11.1 را براي به روز كردن Creative MuVo N200 رو داره لطفاً در سايت Upload كنه . ممنون......

پیوست ها

• MuVo N200.jpg
    MuVo N200.jpg
    25.2 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • Rhomba NX.jpg
    Rhomba NX.jpg
    18.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • Zen.jpg
    Zen.jpg
    16.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

alireza-metal

Active Member
من برای 2 از دوستام n200 گرفتم ---- واقعا که نازه --- هم خیلی کوچیکه و هم جمع و جور ---- کیفیتشم که دیگه آخرشه ----

جدیدترین ارسال ها

بالا