Jennifer Lopez Vector

dark.designer

Active Member
با سلام فرصتی دوباره فراهم گشت تا بازم یکی از تاپیک های Mo رو اشغال کنم این بار با یه طرح وکتور از سلبریتی معروف جنیفر لوپز فقط فکر کنم کمی موهاش اشکال داشته باشه آخه نتونستم بهتر از این در بیارم موهاشو کلافم کرد از صبح دارم روش کار میکنم. قابل توجه دوست عزیزم که اسمش یادم نیس فک کنم آرش که گفته بود طرحامو روزانه کار کنم اینم از یه طرح روزانه. امیدوارم خوشت(ون) بیاد.
228.gif
راستی این اولین کار وکتور من هست ولی خودمونیم همه چی یه طرف وکتور یه طرف خداییش حال میده شدیدا.منتظر نظرات ...
84.gif
قبلا از نظرات اساتید تشکر میشود.

آخرین ویرایش:

hamid ir

Well-Known Member
خوب کاری ندارم که شبیه لوپز شده یا نه
ولی کار خیلی خوبیه.موهاشم خیلی عالیه
با ایل کار کردی یا کرل یا ...؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خیلی خوب شده منتها باید روی بعضی جاهاش کار بشه تا از اون حالت تیز و شارپ بودنش کم بشه. مثل ابروهاش.

در کل خیلی قشنگ شده.

موفق باشی
سارا

cold

Member
آفرین کار جالب شده . فقط موهاش یکم زخیم شدن . اما بازم قشنگه . :)

dark.designer

Active Member
ممنون سارا جون باید بگردم چند تا تکنیک برای anti alias کردنش پیدا کنم که اون خط ها از بین بره

dark.designer

Active Member
آره کلد اگه وقت کنم موهاشو از اول میسازم شاید هم یه طرح دیگه کار کردم. راستی عزیز اسمت رو نمیدونم اگه بگی ممنون میشم.

MJ Rayaneh

Well-Known Member
آفرین خوب شده.
74.gif

ولی یه خورده غیر طبیعیه.
البته من تو این زمینه هیچی نمیدونم.

dark.designer

Active Member
آخه طول میکشه یاد بگیرم فک کنم به این طرحا vexel هم میگن نه ؟ وکتور در واقع تصویریه که پیکسلی نیست و هر قد بزرگ کنی کیفیت نمیاد پایین فک کنم این طرح ها که نقاشه شده از روی یه عکس هستن vexel میگن.
راستی این عکسش خیلی بزرگ بود من 50 % کردمش

خبری هم اکنون به دستم رسید ...
بینندگان محترم جنیفر لوپز خود کشی کرد ...
58.gif

39.gif

ببخشید ...
ولی اینکه شبیهش نیست ...
38.gif
ولی کلی روش کار کردیا ...
با illustrator کار کردی ؟؟؟ خیلی خوبه ...
تنها ایرادش شبیه بودنشه .
بازم شرمنده ... گفتم یه چی بگیم بخندیم ... امروز نخندیده بودم .

dark.designer

Active Member
58.gif
فدات شم احسان آره یه جورایی شبیه نیست یکمی شبیه هااا اما زیاد نه کاشکی اسمشو نمیزاشتم
58.gif

ببین با ps کار کردم احسان.

اااا ... تا من اومدم بنیویسم رفت صفحه 2 ... جوابمو گرفتم ... با ps کار کردی ... خوبه ها ... با براش دیگه ...

58.gif

آره میذاشتی vector یه موجود بهتر بود ...
فدای جنبه ی تو ...
74.gif
46.gif

آخرین ویرایش:
دانیال و بقیه بچه هایی که آی دی اونها اسمشون نیست آقا یه نظره اینی که میگم ... خدایی اگه اسماتونو برای آی دی هاتون استفاده کنید خیلی عالی میشه ... اینجوری آدم گیج میشه ...
33.gif

مرسی ...
72.gif

cold

Member
سارا خانوم و آقا مصطفی و همچنین آقا محمدرضا ببخشید من دو تا آف تاپیک اینجا زدم . عذرخواهی میکنم .
احسان جان یوزر من cold هستش اما برگرفته از احساسمه و اونو خیلی هم دوست دارم . اما من توی تاپیک ببخشید شما هم خودم رو معرفی کردم تا اسمم رو گفته باشم . در هر صورت بازم من شرمندم . :)

آخرین ویرایش:
دانیال نه بابا این چه حرفیه ... اصلا به من ربطی نداشت که اظهار نظر کردم ... ولی خوب یه نظر بود دیگه جدی نگیرش
39.gif

پس منم برم آی دی مو بزارم worm .
38.gif

موفق و گرم باشی .

mostafa_cs

Well-Known Member
خوب شده!
برادرها و خواهرهای محترم کسی میتونه درباره وکتور و نحوه ایجاد کارهای وکتور توضیحاتی بده!؟
دیگه ببخشید ما نابلدیم!
به قول شاعر هرچه دانایی پرسا باش
البته من که دانا هم نیستم:d

hamid ir

Well-Known Member
سارا خانوم و آقا مصطفی و همچنین آقا محمدرضا ببخشید من دو تا آف تاپیک اینجا زدم . عذرخواهی میکنم .
احسان جان یوزر من cold هستش اما برگرفته از احساسمه و اونو خیلی هم دوست دارم . اما من توی تاپیک ببخشید شما هم خودم رو معرفی کردم تا اسمم رو گفته باشم . در هر صورت بازم من شرمندم . :)
از بابت مصی خیالت جمع باشه که گیر نمیده.چون نیستش و گفته که نمیاد متاسفانه.البته نه برای همیشه

دانیال نه بابا این چه حرفیه ... اصلا به من ربطی نداشت که اظهار نظر کردم ... ولی خوب یه نظر بود دیگه جدی نگیرش
39.gif

پس منم برم آی دی مو بزارم worm .
38.gif

موفق و گرم باشی .
ای بمیری احسان که جنبه اسمایل نداری
gigglesmile.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا