dynamic photo gallery ----- كسي همچين چيزي دارد ؟ يا مي تواند زحمتش را بكشد؟

wbdsn

Member
سلام به تمامي دوستان
بعد از كلي گشتن روي اينترنت تونستم تنها يك نمونه از آن چيزي كه مي خواهم داشته باشم را پيدا كردم
كه در آدرس زير مي توانيد آنرا چك كنيد
جالب و زيباست اما چه فايده كه از سواد بنده خارجه و براي همين از شما كمك مي خواهم
اگر كسي dynamic photo gallery كه از يك فولدر عكس بخواند و مثل اين يا حداقل شبيه به اين نمايش دهد خيلي خيلي ممنون ميشم.

لطفا كمك خود را دريغ نفرماييد.
با تشكر

http://www.templatehelp.com/aff/pre...tp://www.flashloaded.com/templates.php&i=9095

amir_s

Active Member
شما نميتونيد اين كار رو به تنهايي با فلش انجام بديد ...
مي تونيد ليست فايل ها رو به صورت ايكس ام ال از يه فايل پي اچ پي بگيريد !
توي سمپل هاي فلش دو نمونه هست !

wbdsn

Member
امير جان ممنون

امير عزيز سلام
آقا شما سورسي داريد كه اين كار رو بكند
پليزززززززززززززززز

amir_s

Active Member
سورس نه ... البته مي تونم بنويسم ... اما فعلا خيلي گرفتارم ... و الان هم قاچاقي تو اينترنتم !!!!!

sambol

Active Member
دوست عزیز شما از image4u می تونی استفاده کنی
اونم یه گالری فلش هست که شبیه همین سیستم هستش چیز خیلی قشنگی هم هست

tafrehzan

Member
سلام
من میتونم این کار رو انجام بدم فقط میخواستم بدنم شما میخواهید مجانی باشه یا یه کار خفن
اگه نسخه مجانی خواستین می تونم توضیحاتی دراین مورد قرار بدم ضمن اینکه در نسخه خفن امکان خواندن عکس ها بصورت سریع میباشد و قابل آپدیت از قسمت ادمین می باشد

padideh

Member
سلام
خوب اينكه كاري نداره برو با دي كامپايلر سورسش رو بردار به جاش عكسهاي خودت رو بذار
موفق باشي

maxpal97

Active Member
نمیشه عزیزم چون عکس هاش رو از رو سرور میخونه و با xml فراخونی میشه . پس سورس تنهاش بدرد نمیخوره .

tafrehzan

Member
خب اگه یکم دقت کنی میتونی با کمی حوصله مسیر خودتو بهش بدی و مشکلی هم نداره

با سلام
من تقریبا مدت زیادی که توی سایت نیومدم ، ولی همیشه از مجید گل تشکر می کنم که از طریق این سایت باعث شد که خیلی ها در زمینه ای که دوست داشتن پیشرفت کنن! ممنون مجید جان

در ضمن به جای این که جواب این بنده خدا رو بدید با هم بحثی می کنید که هیچ حاصلی نداره!!

آقای عزیز من این چیزی رو که شما می خواید رو قبلا داشتم ، البته الانم دارم ولی مشکل اینجاس کسی که ساختتش الان ممکن که راضی نباشه من بذارمش اینجا!
http://www.gchats.com/buy.asp
از اینجا ببینید که همون چیزی که می خوایدش؟
این رو یکی از دوستان زحمتش رو کشیده بود که الان می بینم پولی شده، پس شرمندم ، ولی اگر همینه تا حدی می تونم راهنماییتون کنم که چیکار کنی!
در این زمینه شما حتما باید از یکی از برنامه های Server Side ( سمت سرور ) استفاده کنید ، البته راه های دیگه هم هست ولی مشکلات خودش رو داره!
توی سورسی که من دارم از php و Asp ، استفاده شده! یعنی هر دو سورس اینا هست! می مونه فلشش که توی این زمینه فقط می تونم راهنمایی کنم با عرض معذرت!
البته Action Script ش راحته و اگه یه نگاهی توی پست های قبلی بندازید متمئنم که می تونی از پسش بر بیای!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا