DuplicateMovieClip

شروع موضوع توسط ***UNIQUE*** ‏26 اکتبر 2005 در انجمن Action Script 2

  1. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    من دستور DuplicateMovieClip رو در فایل زیر بکار بردم
    میخوام دایره بنفش رنگ (Sphereclip) به تعداد روی صفحه ظاهر بشه کد زیر رو هم براش نوشتم
    اما درست کار نمیکنه؟
    کد (Text):

    k = 0;
    while (k<20)
    {
        duplicateMovieClip("Sphereclip", "Sphereclip" + k , k);
        k = ++k;
    }
     
    ممنون میشم لطف کنید ببینید مشکلش چیه ؟
     

    پیوست ها:

    • Duplicate.zip
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 5
      نمایش ها:
      3
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏26 اکتبر 2005
  2. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    اتفاقا تمام کد درست کار میکنه !!!
    ولی یک مشکلی رو که بهش توجه نکردید اینه که : شما این مووی کلیپ ها رو روی هم دابلیکیت می کنید . شما باید با استفاده از دستور setProperty مقادیر x,y اون ها رو تنظیم کنید .
    الان مووی کلیپ شما 20 بار دابلیکیت میشه منتها رو هم دیگه .
    من الان کاری دارم باید برم بیرون . فردا نمونه خودتون رو براتون ادیت می کنم می زارم همین جا .
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏26 اکتبر 2005
  3. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    از راهنماییتون ممنونم :)
    اون درست شد اما حالا من میخوام ارتفاع و پهنای عکسم هم تغیر کنه مثل x, y اون اما
    وقتی این دوخط آخر که الان غیر فعال است فعال میکنم بازم مثل قبلا" حتی اون دو خط
    بالا رو هم اجرا نمیکنه و همرو رو هم Duplicate میکنه ؟
    کد (Text):

    k = 0;
    while (k<20)
    {
        duplicateMovieClip("Sphereclip", "Sphereclip" + k , k);
    //  setProperty("Sphereclip" + k,_x,10)
        _root.Sphereclip._x = 125 + (k*10);
        _root.Sphereclip._y = 125 + (k*10);
    //  _root.Sphereclip._width = 125 + (k*2);
    //  _root.Sphereclip._height = 125 + (k*2);
        k = ++k;
    }
     
    ممنون میشم اینو راهنمایی کنید چیکار کنم
    و یه مسئله دیگه این چرا اینقدر حالت چشمک زن داره انگار تو Loop میفته ولی دستورش فکر نمیکنم از این نظر مشکلی داشته باشه؟
    میشه شما هم لطف کنید ببینید چرا اینجوریه ؟!:wink:
     

    پیوست ها:

    • Duplicate.zip
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 5.6
      نمایش ها:
      5
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏27 اکتبر 2005
  4. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    شما مشکلت اینه که مووی کلیپ اصلی رو تغییر اندازه و سایز می دی . من الان فایل رو ادیت می کنم می زارم این جا .
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏27 اکتبر 2005
  5. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    Dublicate

    سلام . ببخشید که دیر شد ، مشکلی پیش اومد نتونستم رو فایل کار کنم . :wink:
    من فایل رو ضمیمه کردم . شما با کمک دستوراتی که تو اون فایل گذاشتم می تونی کلیپ های جدیدت رو تغییر سایز و تغییر مکان بدی . :neutral:
    مشکل اون چشمک زدنش هم این بود که دستور stop اون رو غیر فعال کرده بودید !!!:neutral:
     

    پیوست ها:

    • Duplicate.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 3.3
      نمایش ها:
      14
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏28 اکتبر 2005
  6. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    یعنی با فعال کردن دستور Stop درست شد:neutral:
    آخه اول فعال بود اما بازم درست کار نمیکرد منم فکر کردم این دستور اینجا بی فایده است غیر فعالش کردم :wink:
    بهر حال از پاسختون ممنونم
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏28 اکتبر 2005
  7. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    خواهش می کنم الان هم که جواب دادید لطف کردید
    فقط یه سوال دیگه شما خروجی SWF این فایل رو باز کردید ؟
    نمی دونم چرا موقع Compile شدن درست جواب میده اما فایل swf رو که باز می کنم نه ؟!
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏28 اکتبر 2005
  8. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    چه باحال ! من دقت نکرده بودم .
    البته من فایل شما رو به ورژن 6 تغییر دادم و با فلش 6 باز کردم . شاید به خاطر اونه ؟؟!!!
    ببینم مشکلش از چیه . باید یکسری تحقیقات اساس انجام بدم . ( تریپ کاراگاه بازی )
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏28 اکتبر 2005
  9. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممنون میشم هر وقت متوجه شدید مشکل چیه به من هم دلیلش رو بگید
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏28 اکتبر 2005
  10. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام . ببخشید دیروز کارت اینترنتم تموم شد وقت نشد .
    و اما نتیجه :
    من بعد از تحقیقات فراوان ( حدودا 3 دقیقه و 20 ثانیه !!! ) به این نتیجه رسیدم که برنامه نویسی درسته فقط با توجه به مقادیر x و y که ما دادیم دایره های دابلیکیت شده در خارج از محدوده تصویر می باشد . برای این که متوجه شوید فایل swf رو باز کنید . سپس Ctrl+F رو بزنید تا فایل FullScreen بشه . بعد راست کلیک کنید و 100% رو انتخاب کنید . نتیجه رو خودتون می بینید .
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏29 اکتبر 2005
  11. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    از توجهتون و پاسختون خیلی ممنونم
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏29 اکتبر 2005

به اشتراک بگذارید