DuplicateMovieClip

***UNIQUE***

Active Member
من دستور DuplicateMovieClip رو در فایل زیر بکار بردم
میخوام دایره بنفش رنگ (Sphereclip) به تعداد روی صفحه ظاهر بشه کد زیر رو هم براش نوشتم
اما درست کار نمیکنه؟
کد:
k = 0;
while (k<20) 
{
	duplicateMovieClip("Sphereclip", "Sphereclip" + k , k);
	k = ++k;
}
ممنون میشم لطف کنید ببینید مشکلش چیه ؟
 

پیوست ها

Security9776

Active Member
اتفاقا تمام کد درست کار میکنه !!!
ولی یک مشکلی رو که بهش توجه نکردید اینه که : شما این مووی کلیپ ها رو روی هم دابلیکیت می کنید . شما باید با استفاده از دستور setProperty مقادیر x,y اون ها رو تنظیم کنید .
الان مووی کلیپ شما 20 بار دابلیکیت میشه منتها رو هم دیگه .
من الان کاری دارم باید برم بیرون . فردا نمونه خودتون رو براتون ادیت می کنم می زارم همین جا .
 

***UNIQUE***

Active Member
از راهنماییتون ممنونم :)
اون درست شد اما حالا من میخوام ارتفاع و پهنای عکسم هم تغیر کنه مثل x, y اون اما
وقتی این دوخط آخر که الان غیر فعال است فعال میکنم بازم مثل قبلا" حتی اون دو خط
بالا رو هم اجرا نمیکنه و همرو رو هم Duplicate میکنه ؟
کد:
k = 0;
while (k<20) 
{
	duplicateMovieClip("Sphereclip", "Sphereclip" + k , k);
//	setProperty("Sphereclip" + k,_x,10)
	_root.Sphereclip._x = 125 + (k*10);
	_root.Sphereclip._y = 125 + (k*10);
//	_root.Sphereclip._width = 125 + (k*2);
//	_root.Sphereclip._height = 125 + (k*2);
	k = ++k;
}
ممنون میشم اینو راهنمایی کنید چیکار کنم
و یه مسئله دیگه این چرا اینقدر حالت چشمک زن داره انگار تو Loop میفته ولی دستورش فکر نمیکنم از این نظر مشکلی داشته باشه؟
میشه شما هم لطف کنید ببینید چرا اینجوریه ؟!:wink:
 

پیوست ها

Security9776

Active Member
شما مشکلت اینه که مووی کلیپ اصلی رو تغییر اندازه و سایز می دی . من الان فایل رو ادیت می کنم می زارم این جا .
 

Security9776

Active Member
Dublicate

سلام . ببخشید که دیر شد ، مشکلی پیش اومد نتونستم رو فایل کار کنم . :wink:
من فایل رو ضمیمه کردم . شما با کمک دستوراتی که تو اون فایل گذاشتم می تونی کلیپ های جدیدت رو تغییر سایز و تغییر مکان بدی . :neutral:
مشکل اون چشمک زدنش هم این بود که دستور stop اون رو غیر فعال کرده بودید !!!:neutral:
 

پیوست ها

***UNIQUE***

Active Member
یعنی با فعال کردن دستور Stop درست شد:neutral:
آخه اول فعال بود اما بازم درست کار نمیکرد منم فکر کردم این دستور اینجا بی فایده است غیر فعالش کردم :wink:
بهر حال از پاسختون ممنونم
 

***UNIQUE***

Active Member
خواهش می کنم الان هم که جواب دادید لطف کردید
فقط یه سوال دیگه شما خروجی SWF این فایل رو باز کردید ؟
نمی دونم چرا موقع Compile شدن درست جواب میده اما فایل swf رو که باز می کنم نه ؟!
 

Security9776

Active Member
چه باحال ! من دقت نکرده بودم .
البته من فایل شما رو به ورژن 6 تغییر دادم و با فلش 6 باز کردم . شاید به خاطر اونه ؟؟!!!
ببینم مشکلش از چیه . باید یکسری تحقیقات اساس انجام بدم . ( تریپ کاراگاه بازی )
 

Security9776

Active Member
سلام . ببخشید دیروز کارت اینترنتم تموم شد وقت نشد .
و اما نتیجه :
من بعد از تحقیقات فراوان ( حدودا 3 دقیقه و 20 ثانیه !!! ) به این نتیجه رسیدم که برنامه نویسی درسته فقط با توجه به مقادیر x و y که ما دادیم دایره های دابلیکیت شده در خارج از محدوده تصویر می باشد . برای این که متوجه شوید فایل swf رو باز کنید . سپس Ctrl+F رو بزنید تا فایل FullScreen بشه . بعد راست کلیک کنید و 100% رو انتخاب کنید . نتیجه رو خودتون می بینید .
 

جدیدترین ارسال ها

بالا