سلام با عصبانیت
بابا اینجا رو چرا اینطوری کردین مشکلات قبلی که درست نشد بدتر کلی هم بهش اضافه شده
تغیراتی که من میبینم فقط فونتا کوچیک شدن ولی کلی خراب کاری بوجود اومده پاسخ سریع و.....وزدن تاپیک جدید ....انجمنها و..................منتظر جواب مدیران هستیم
Powered by: vBulletin Version 3.5.0 Release Candidate 2
1.پاسخ سریع غیر فعال شده
2.فونتهای پیش فرض کوچیک شده
3.ادیتور کمپرلت عوض شده و اون حرفه ای بودن قبلو نداره
4.تا می نویسی یه دفعه از ادیتور خارج میشه
5.تشکر پریده
یعنی دیگه نمیشه از کسی تشکر کرد
و..............
راستی این که چند تا تشکر داشتی چند تا زدی تشکر هم پریده راستی مشکلات قبلی هم هنوز پا برجاست
این یکی خیلی اذیت میکنه یه چیز تایپ میکنی یه دفه از ادیتور خارج میشه
شکلک ها هم کار نمیکنن
1 . آقا مجيد من با قالب Style 2 كار ميكردم ولي الان او قالب حذف شده .
2 . اين پاسخ سريع هم مثل سابق به شكلي در اومده كه اول بايد فعال بشه و حالگيريه .
3 . هنوز هم در قسمت پيغام خصوصي قسمت ارسال پاسخ سريع حذف شده هستش .
4 . تكمه tanks حذف شده كه خيلي بده .
5 . تعداد تشكرها براي هر يوزر حذف شده .
6 . خلاصه اينكه قالب شده مثل روز اولي كه قالب جديد رو زدين .
در مورد تشکر متاسفانه روی سیستم جدید کار نمیکنه باید صبر کنیم آپدیت اونو بدن بیرون که نصب کنیم
اما اطلاعاتی که قبلا ارسال شده همشون هستش و ذخیره شدن و چیزی حذف نشده..
در مورد فونت صفحه اول اون هم داریم روش کار میکنیم که مشکلش رو رفع کنیم
کوییک ریپلای هم از سیستم آژاکس داره استفاده میکنه که کار رو خیلی راحتتر کرده (قراره ali_ix تا چند روز دیگه در این مورد یک بحث مفصل راه ندازه و این سیستم رو معرفی کنه) منظورتون از اینکه می پریه چیه؟
یعنی اینکه داری تایپ میکنی سرت پایینه یدفعه میبینه نصف نوشتتو ننوشته
ببخشید این جریان وی بو لیتین 3.5 چی هست یهنی شما ورژن وی بیلیتین سایتو اوردین پایین؟
این اعصاب منو خیلی خورد کرده همین انجمن جدید اصلا هال نیمی کنم باهاش
بابا پاسخ سریعو حداقل حذف نمیکردین
حالا مثلا یه نوشته مینویسی اشتباهه میخوای درستش کنه میاد تو پاسخ سریع درست کنی اینکه نمیشه!!!!!!!
سلام. و با عرض خسته نباشيد خدمت تمامي مسئولين سايت.
بعد تعميرات من دچار يك مشكل هستم. قبلا از
[ltr]
كه استفاده مي كردم متن از چپ شروع مي شد. ولي حالا كار نمي كنه و تمام متن از راست شروع ميشه.:
اول اينكه آيا بايد بجاي اين تگ چيز ديگه اي حالا استفاده بشه. و اگر اين طور است .. بايد پستهاي قبلي هم ويرايش بشه؟
اگر مشكل موقتي است ، مهم نيست صبر مي كنم ولي اگر رفع نميشه بفرماييد تا فكري بكنم.
در ضمن دكمه اديت را كه مي زني مستقيما به اديتور اصلي نمي رود و بايد دكمه اي را باز بزني تا به اديتور اصلي بروي. شايد بشه اين مشكل را هم مرتفع كرد.
اولا من جا داره تشکر کنم از اینکه سعی در این دارین که سیستم را به روز نگر دارین تا با امکانات بهتر بتونیم از این سایت استفاده کنیم و میدونم که در مدت این چند سال همیشه همینجوری بوده ... در مورد مشکلات هم که هستش من فقط میگم که به هر حال در هر به روز رسانی ممکن هستش بعضی از قسمت ها دچار مشکل بشن ... هم بخاطر مشکلات به روز شدن سیستم هم به خاطر اینکه از سیستم فارسی استفاده میشه و به تبع تا درست شدن مدتی زمان برده میشه ... و فکر میکنم اگر به جای خرده گرفتن بر مدیران به اونها با گفتن مشکلات کمک کنیم بهتر باشه ...
ToFaN گفت:
man moshkele farsi daram
yeki be dadam berese
gablan injor moshkeli ro nadashtam