2 تا سوال...

GsGraphic

Well-Known Member
سلام به همه ي اساتيد گل:rose:
راستش من چند روزيه كه با 3دي مكس كنار اومدم و شروع به كار كردم:green:(چون بلد نبودم كار كنم ميترسيدم برم سراغش)
حالا كه شروع به كار كردم داره اذيتم ميكنه به دو روش:
1-متريال ندارم (توي عكس ميبينيد)
2-وقتي ميخام رندر بگيرم حتي از يه مكعب ساده صفحه سياه رندر ميشه و يه پيغام بهم ميده كه توي عكس گذاشتم.
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.:oops:

پیوست ها

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    165.5 کیلوبایت · بازدیدها: 12

GsGraphic

Well-Known Member
مرسي دوست گلم لطف ميكني.راستش من يه كتاب آموزشي گرفتم(مرجع كامل3d max تاليف:مهندس هاني محمدي)يه dvd هم همراه كتابه كه مكس 2009 و وي ري هم توي خود dvd هست.
3DSMax2009
V-Ray 1.5 SP2

Tomatico

Member
استاد هانی که فکر کنم الان چینه گهگداری آموزش میذاره و خودشو تابلو میکنه که کتاباش همه ترجمه هستن و خودش .....
توی اون سی دی کراک هست اما من 32bit رو واست آپ کردم امیدوارم 64bit نباشه فایل Readme.txt رو بخون و عین اون عمل کن
DownLoad

GsGraphic

Well-Known Member
استاد هانی که فکر کنم الان چینه گهگداری آموزش میذاره و خودشو تابلو میکنه که کتاباش همه ترجمه هستن و خودش .....
توی اون سی دی کراک هست اما من 32bit رو واست آپ کردم امیدوارم 64bit نباشه فایل Readme.txt رو بخون و عین اون عمل کن
DownLoad
نه مال منم 32 بيته دقيقا كارايي رو كه گفته بود انجام دادم ولي بازم همون پيغامو ميده:sad:

آخرین ویرایش:

GsGraphic

Well-Known Member
خب وقتی پیغام لایسنس میده دو حالت داره
یا شما اصلا وی ری رو کرک نکردین
یا اون نسخه بلکل مشکل داره
بهترین نسخه های تست شده ی وی ری رو میتونین از این تاپیک دانلود کنین، تاپیک اش تو کل وب تکه !

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=75292
از اينجا هم دانلود كردم ولب بازم همونطوريه نميدونم چه مرگشه
ميگم به نظرتون مشكل از مكس نيست|؟
اينم بگم كه با پيش فرض خود نرم افزار مكس رندر ميگيرم مشكلي نداره ولي با وي زي پيغام ميده:-?

GsGraphic

Well-Known Member
خب وقتی پیغام لایسنس میده دو حالت داره
یا شما اصلا وی ری رو کرک نکردین
یا اون نسخه بلکل مشکل داره
بهترین نسخه های تست شده ی وی ری رو میتونین از این تاپیک دانلود کنین، تاپیک اش تو کل وب تکه !

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=75292
از اينجا هم دانلود كردم ولي بازم همونطوريه نميدونم چه مرگشه
ميگم به نظرتون مشكل از مكس نيست؟
اينم بگم كه با پيش فرض خود نرم افزار مكس رندر ميگيرم مشكلي نداره ولي با وي ري پيغام ميده:-?

amirsadraii

Active Member
سلام اولا دوتا مشکل داری
یادش بخیر اولین روزا ما همین دوتا مشکلو داشتم
اول اینکه بعد نصب وی ری سه تا فایلو باید کپی کنی این انجام میدی؟
برای رندر باید موتور رندرتو بذاری رو وی ری-دوتا کار کن اول f10بزنassign render کلیک کن prudoction بذار رو وی ری
بعد برا متریالا از منو های بالا صفحه customize بزن بیا روی custome UI AND DEFULT بزن اینجا رو هم بذار رو وی ری

GsGraphic

Well-Known Member
سلام اولا دوتا مشکل داری
یادش بخیر اولین روزا ما همین دوتا مشکلو داشتم
اول اینکه بعد نصب وی ری سه تا فایلو باید کپی کنی این انجام میدی؟
برای رندر باید موتور رندرتو بذاری رو وی ری-دوتا کار کن اول f10بزنassign render کلیک کن prudoction بذار رو وی ری
بعد برا متریالا از منو های بالا صفحه customize بزن بیا روی custome UI AND DEFULT بزن اینجا رو هم بذار رو وی ری
مرسي دوست عزيز اين كارارو هم انجام دادم ولي بازم نشد ديگه كلافه شدم بخدا
وي ري قبليمو حذف كردم اين ورژنو دانلود كردم و نصب كردم (Vray v1.50 SP2 Advanced x86 Max2009
)ولي بازم نشد كه نشد:mad:
اينم ورژن نرم افزارمه
Autodesk 3ds Max 2009 32-bit

جدیدترین ارسال ها

بالا