سلام نظرتون را در باره ی این عکس بدین. کاملاً با فتوشاپ است. 100% فتوشاپ!
mahgol91 Member Sep 6, 2006 #1 سلام نظرتون را در باره ی این عکس بدین. کاملاً با فتوشاپ است. 100% فتوشاپ! آخرین ویرایش: Sep 10, 2006
mostafa_az Well-Known Member Sep 6, 2006 #5 ظاهرا لینک dead شده . یه جا دیگه آپ کنین لطفا . مخلصیم مصطفی
nima_dsnr کاربر VIP Sep 6, 2006 #6 اوفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــف... بابا تو دیگه رو دست هرچی ... زدی. خیلی خیلی عالیه. ببینم ؛ چه مدت روش کار می کردی ؟ ( معلومه خیلی حوصله داریا !!! )
اوفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــف... بابا تو دیگه رو دست هرچی ... زدی. خیلی خیلی عالیه. ببینم ؛ چه مدت روش کار می کردی ؟ ( معلومه خیلی حوصله داریا !!! )
nima_dsnr کاربر VIP Sep 6, 2006 #8 من هم تا صبح نمی دیدم. من فکر کردم لینکو درست کرده. به هر حال برای اونا که نمی بینن : نظرتون را در باره ی این عکس بدین. کاملاً با فتوشاپ است. 100% فتوشاپ! کلیک کنید تا باز شود...
من هم تا صبح نمی دیدم. من فکر کردم لینکو درست کرده. به هر حال برای اونا که نمی بینن : نظرتون را در باره ی این عکس بدین. کاملاً با فتوشاپ است. 100% فتوشاپ! کلیک کنید تا باز شود...
cold Member Sep 7, 2006 #12 جدا خیلی حوصله و پشت کار نیاز داره که همچین طرحی بزنی . تبریک میگم . موفق باشی .
mashreghi Member Sep 7, 2006 #13 دوست عزیز . با وجود اینکه فتوشاپ راست کارهای سه بعدی نیست هنر شما کاملا ماهرانه به کار رفته .
NAKOOT Well-Known Member Sep 7, 2006 #14 حیف که یهThanks بیشتر نمی شه داد وگرنه Thanks بارونت می کردم .... آفرین واقعا عالی بود....
ehsan_dabbaghi Member Sep 7, 2006 #15 ایول ... زیباست ... بسی لذت میبریم با کارهایی که طرف خودشو ملزم میدارد که از reference استفاده نکنه ... این خیلی تاثیر داره رو پیشرفت آدمی .
ایول ... زیباست ... بسی لذت میبریم با کارهایی که طرف خودشو ملزم میدارد که از reference استفاده نکنه ... این خیلی تاثیر داره رو پیشرفت آدمی .
bahy_my Active Member Sep 7, 2006 #17 Out of real !!! (چي گفتم ؟) so nice baby bravo.... we r montazer 4 next work. آخرین ویرایش: Sep 7, 2006
dark.designer Active Member Sep 8, 2006 #18 ایول خیلی جالب شده اما یه مشکل بزرگ داره اون هم اینکه این که هر کیه مثل من داره با Mp3 درس یاد میگیره
ایول خیلی جالب شده اما یه مشکل بزرگ داره اون هم اینکه این که هر کیه مثل من داره با Mp3 درس یاد میگیره
Morteza _ Vahedi Member Sep 8, 2006 #19 mahgol91 گفت: سلام نظرتون را در باره ی این عکس بدین. کاملاً با فتوشاپ است. 100% فتوشاپ! کلیک کنید تا باز شود... بابا چه حوصله ای داری من سر طراحی این عکس زیری که کلی هم توش عکس به کار رفته بود حوصلم سر رفت پیوست ها sssssssssssssss.jpg 149.3 کیلوبایت · بازدیدها: 5
mahgol91 گفت: سلام نظرتون را در باره ی این عکس بدین. کاملاً با فتوشاپ است. 100% فتوشاپ! کلیک کنید تا باز شود... بابا چه حوصله ای داری من سر طراحی این عکس زیری که کلی هم توش عکس به کار رفته بود حوصلم سر رفت
mahgol91 Member Sep 10, 2006 #20 از همتون خیلی خیلی ممنونم از بس تحسینم کردین تا یک ساعت تو هپروت بودم! بازم ممنونم. پشتکارم صد برابر شد! :d
از همتون خیلی خیلی ممنونم از بس تحسینم کردین تا یک ساعت تو هپروت بودم! بازم ممنونم. پشتکارم صد برابر شد! :d