یک سوال ساده درباره اینگونه load شدن

مطابق شکل زیر میخواهم با فشرده شدن دکمه ای 1 تا 6
6 فیلم در کادر قهوه ای رنگ نمایش داده بشود .
حال چه باید بکنم و فایل فیلم ها را کجا باید قرار بدهم و چه طور آنها روبکنم .
 

پیوست ها

  • 63.2 کیلوبایت بازدیدها: 15

Security9776

Active Member
دوست عزیز ،
برای این کار باید از دستور LoadMovie استفاده کنی و Target اون رو یک مموی کلیپ که اون محدوده قهوه ای هست قرار بدی .
در این باره و اون دستور زیاد بحث شده . یک سرچ کوچک در انجمن می تونه کمکتون کنه .

موفق باشید ، محسن
 
من همه 6 فیلم رو به 6 موی کلیپ مبدل کردم .
اما چون خیلی مبتدی ام با جستجو چیزی عایدم نشد .
لطفا بنویسید چه دستوری برای دکمه بنویسم تا به هدف خود برسم .
 
آقا تو رو خدا هی پاس ندید این ور اون ور
یه دو خط کد بنویسید و تمام
من از اون تایپیک هم هیچی نفهمیدم
مشکل من الان اینه که با فشرده شدن دکمه 1 موی کلیپ 1 در کادر نمایش داده شود.
ممنون .
 

Security9776

Active Member
سلام ، دوست عزیز ؛
اون تاپیک کاملا توش توضیح داده شده بود . شما یک مووی کلیپ به اندازه کادرت درست می کنی و اسمش رو بزار PlaceLoad . بعد برای هر کدوم از دکمه ها دستور زیر رو بنویسید :
loadMovie("YOURFILE.swf", "_root.PlaceLoad");

به همین راحتی . در اون تاپیک هم دقیقا همین مطالب عنوان شده بود .

موفق باشید ، محسن
 
آقا ما
اول اسم موی کلیپ مون رو PlaceLoad گذاشتیم . یعنی هم در لای بره لی اسمش رو PlaceLoad گذاشتیم و هم تو قسمت پراپرتی تو کادر زیر embedded video .
و دوم اینکه کد بالا رو عینا رو تو دکمه نوشتیم
اما خطا میگیره
فکر کنم به جای اون YOURFILE.swf باید یه چیزی قرار بدم اما چی نمیدونم .
مبتدی همینه دیگه .
 

Security9776

Active Member
سلام ، دوست عزیز ،
شما فقط باید Instance Name مووی کلیپتون رو PlaceLoad بزارید .
بعد هم در اون دستور شما به جای YourFile.swf باید آدرس فایل اس دبلیو افی رو که می خواهید لود کنید رو بدید . .
موفق باشید ، محسن
 

Security9776

Active Member
سلام ،
یعنی چی ؟
پس شما چی رو می خوای لود کنی ؟ شما باید اون مووی کلیپت رو به صورت فایل swf در کنار فایل اصلی قرار بدی .
فکر کنم شما سوالت رو بد مطرح کردی . شما می خوای مووی کلیپت در اون قسمت به یک فریم بره ؟

موفق باشی .
 
سلام از ماست!
شما به من گفتید که فیلم هام رو مووی کلیپ کنم .
من هم اون ها را emport کردم تو پروژه ام .
حال می خام با زدن دکمه 1 مووی کلیپ 1 تو کادر لود بشه.
مووی کلیپی که توی کتابخانه پروژهام وجود داره .
یعنی با زدن Ctrl+L میشه تک تک مووی کلیپ ها رو درگ کرد تو صفحه اصلی .
شما به من نگفتید که فیلم هام رو مووی کلیپ کنم و یه جای دیگه اون رو به صورت swf ذخیره کنم و بعد لودش کنم.
اگر چه الان این کار رو هم کردم ولی باز جواب نداد .
البته من ترجیح میدم هر دو حالت رو یاد بگیرم .
ولی حالت اول برام مهمتره .
 

Security9776

Active Member
سلام ،
والا من هیچ جا نگفتم که شما فایل هاتون رو داخل فایل Import کنید ولی به هر حال ،
شما باید از دستور زیر استفاده کنید :
_root.PlaceLoad.attachMovie("Yahoo", "Yahoo1", 2);
یعنی یک مووی کلیپ درست کنید و اسمش رو بزارید PlaceLoad که همون کادر قهوه ای هست .
بعد فایلی رو که داخل لایبرری ایمپورت کرده اید ، همونی که گفتید می شه کشیدش رو صفحه . رو اون راست کلیک کنید و گزینه Linkage... رو انتخاب کنید . بعد تیک گزینه Export For Action script رو کلیک کنید و در قسمت بالا یک اسم تایپ کنید ( که من مثلا گذاشتم yahoo ) . بعد هر وقت که دستور بالا رو اجرا کنید فایل داخل اون کادر شما قرار می گیره .
در مورد روش اولی هم که قبلا گفتم اون دستور کاملا کار می کنه فقط باید تو اسم دادن ها و ... دقت کنید .
موفق و سربلند باشید ، محسن
 
آقا محسن!
ببخشید ولی باز جواب نداد .
من اینکار رو کردم .
1. برای action دکمه 1 کد شما رو نوشتم.
2.رفتم روی موویکلیپ 1 که قراره با زدن دکمه لود بشه کلیک راست کردم و ... و اونجایی که گفتید بهش اسم بدم تو کادر همون اسم yahoo رو بهش دادم .
3. خود فایل تصویر ام رو وقتی کلیک راست میکنم اون گزینه ای که گفتید غیر فعاله.
و خطای زیر رو میده

**Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 1, frame=1:Line 1: Statement must appear within on handler
_root.PlaceLoad.attachMovie("Yahoo", "Yahoo1", 2)
 

Security9776

Active Member
سلام ،
آقا این مشکلات از مظرات Flash MX 2004 هست . فکر کردم شما در این حد رو می دونید . شما وقتی یک دستور برای یک دکمه تعریف می کنید باید یک Handler برای اون تعریف کنید . شما کد زیر رو جایگزین کنید :
on (release) {
_root.PlaceLoad.attachMovie("Yahoo", "Yahoo1", 2);
}

اینجا نشون داده می شه که اگه دکمه فشرده شد این دستور اجرا بشه . تو فلش 2003 خودش اون قسمت اول کد رو می ندازه .

موفق باشید ، محسن
 
آقا ببخشید .
چند روزه هی مراجعه می کنم هی میگه بدلیل مشکلات فنی سایت ...
آقا من این قدر بلدم . اما یادم رفته بود .
در ضمن باز هم جواب نگرفتم
 

Security9776

Active Member
سلام ،
دوست عزیز ، اون اروری که نوشته بودید مربوط به تعریف نکردن Handler بود .
در مورد اینکه مشکل حل نشد احتمالا یک جایی اشتباه کرده اید . فایلتون رو بفرستید تا براتون مشکلش رو حل کنم .

موفق باشید ...
 

جدیدترین ارسال ها

بالا