یک دایره سه بعدی فلش و گردان ( کمک کنید!)

سلام دوستان عزیز اگه می شه کمک کنید.

من یک فایل فلش می خواهم که مثل زیر باشه. می خوام یک تعدادی از محصولاتم رو داخلش بذارم و تو صفحه اول فروشگاه قرار بدم. ممکنه کمک کنید؟

(توضیح : این عکس یک دایره سه بعدی هست که وقتی روی مثلث های کنار کلیک می کنید اینها می چرخن. هر محصول یک لینک داره! لطف کنید راهنمای کنید):oops:

9fto3t.jpg

mohsensemsarpour

کاربر فعال
اينم راه حلش

سلام دوست من اين نمونه رو نگاه كنيد ببينيد چطوره

فكر مي كنم راه حل مشكل شما باشه

پیوست ها

• flashmo_101_3d_carousel.zip
    381 کیلوبایت · بازدیدها: 61
سلام دوست من اين نمونه رو نگاه كنيد ببينيد چطوره

فكر مي كنم راه حل مشكل شما باشه
دوست عزیز دیدم. بله دقیقا همون چیزی هست که من می خوام ولی می خوام پشتت سفید باشه و یک مقدار زاویه دیدش از روبرو باشه. به نظرت چی کار باید بکنم. یک نکته رو هم بگم. من می خوام این فایل رو تو صفحه اول فروشگام بذارم. به خاطر همین می خوام خیلی کم حجم باشه و بتونم هرچند وقت یکبار عکساش رو عوض کنم. ممنون می شم کمک کنید.

mohsensemsarpour

کاربر فعال
سلام
ببينيد دوست من اين يك قالب ارائه شده توسط يك گروه برنامه نويسي هست لذا تغيير دادن آن كار ساده اي خواهد بود.
در مورد اين كه چطور زاويه و بقيه موارد را تغيير دهيد در فايل fla تمامي موارد روي فريم اول كد نويسي شده و شما به راجتي مي تونيد اون رو تغيير دهيد.
براي كم حجم شدن هم مهم اينه كه از تصاوير كم حجم استفاده كنيد چون بقيه موارد كه كد هستند و حجمي نمي گيرند
در مورد عكس ها هم مي تونيد عكس هاي مورد نظر خودتون رو توي پوشه thumbnails قرار بديد فقط توجه داشته باشيد كه فايل fla اين تصاوير رو بر اساس يك فايل xml‌ كه كنار بقيه فايل ها موجود لود مي كنه كه اگر بخوايد نام عكس ها رو عوض كنيد بايستي در فايل xml‌ هم اين كار رو انجام بديد خلاصه كلام اين كه اگر مي خوايد خودتون درست كنيد بايد كمي زحمت بكشيد و متوجه بشيد كه اون ها چه كار كردند براي استفاده از template ها حتما بايد اين كار رو انجام بديد (مهندسي معكوس)

موفق باشيد ...

جدیدترین ارسال ها

بالا