کی می تونه چند تا گیم خوب واسم معرفی کنه

EMIRATES

Active Member
Midtown Madness 2 قسمت دوم از سری بازی های Midtown Madness می باشد که توسط استوديوی Angels طراحی و بوسيله شرکت بزرگ Microsoft به بازار ارايه داده شد.در اين بازی که حاوی ماشين های گوناگونی بوده و در لندن و سانفرانسيسکو اجرا می شود،شما می توانيد در قسمت های مختلف مانند تعقيب وگريز،مسابقه و.... برنده شده و قفل ماشين های جذاب ديگر را باز کنيد.شما می توانيد با شرکت در آموزشگاه رانندگی در لندن و يا
سانفرانسيسکو به تجربه خود در رانندگی بيافزاييد در حالی که يک سوار يک Ford Mustang Fastback هستيد.

midtown-madness-2.jpg

هر مسابقه اي با گزارش هوا ، شرايط مسابقه و ... آغاز می شود.صدای اين گزارشگر را باز هم در پايان بازی در مورد
رتبه ی شما خواهيد شنيد .اين گزارش ها در هر شهری و در هر مسابقه اي متفاوت می باشند.

ليست ماشين های اوليه و بدون قفل:
Mini Cooper Classic
Volkswagen New Beetle
London Cab
Cadillac Eldorado
Ford F-350 Super Duty
Ford Mustang GT
Ford Mustang GT Police Cruiser
Ford Mustang Fastback
Panoz AIV Roadster
City Bus
Double-Decker Bus
Freightliner Century

ليست ماشين های قفل دار که با بردن مسابقه قابل باز شدن می باشند:
New MINI Cooper
Volkswagen New Beetle Dune
Volkswagen New Beetle RSi
Light Tactical Vehicle
Audi TT -First Generation
Aston Martin DB7 Vantage
Panoz GTR-1
Freightliner Fire Truck

تصاويری از محيط بازی:
wol_error.gif
برای مشاهده تصویر در اندازه کوچک بروی این نوار کلیک کنید.
midtown-madness-screenshot-1.jpg

midtown-madness-screenshot-2.jpg

نحوه ی اجرای بازی:
1)ابتدا فايل Midtown madness 2.exe را اجرا کرده و محل کپی شدن فايل ها را مشخص کنيد.
2)فايل Midtown madness 2 upgrade patch را در محلی که فايل ها کپی شده اند کپی کرده و اجرا نماييد.
3)اکنون می توانيد بازی را اجرا کرده و از آن لذت ببريد.

نقل قول:
حجم فایل: 160 مگابایت
دانلود فایلها:
Part1
Part2

egcom

Member
هيچ بازي به اندازه gta من رو ارضا نكرده. نسخه جديدش هم واسه pc داره مياد . بازي نكردي حتما گيرش بيار.

mahmood_mn

Active Member
آقا من بازی frozen throne رو پیشنهاد می کنم . یک بازی سرتاسر عجایب و زیبایی و ..... . آقا راستی می خواستم ببینم کسی

patch 1.21 این بازی رو داره . من دان کردم ولی نمی دونم چی جوری باید اجراش کنم . جون داداش اگه کسی می تونه کمک کنه .

خیلی حالم گرفتست . مخلصیم

جدیدترین ارسال ها

بالا