کمک --- 3 بعدی کردن لوگو در 3 دی مکس

ahoorass

Member
براي سه بعدي كردن لوگو ساده ترين راه حل اينه كه با spiline سطح مقطع لوگو را طراحي كني بعد با اصلاحگر extrude , يا bevel لوگوي خودتو حجم سه بعدي بدي .

خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد

زرتشت

اره اول باید با برنامه اشنا باشی بعد بخوای بسازی الو شکل و بیس رو ی کاغذ بیار اسکن و توی برنامه بعد هم مدلش کن

deli2

Member
من یادمه با برنامه cool 3d میشد این کار رو کرد .
از منوی ابجکت و در بخش اینسرت گرافیک عکس لگو رو امپورت کن و الا آخر

یه کار با کلاس هم هست که درست یادم نیست
لگو رو می بردیم تو کارل درو و یه کارش می کردیم و با فرمت اتو کد سیوش میکردیم
بعد تو مکس به شکل لاین باز می شد و الا آخر

ereshkigal

Member
براي سه بعدي كردن لوگو ساده ترين راه حل اينه كه با spiline سطح مقطع لوگو را طراحي كني بعد با اصلاحگر extrude , يا bevel لوگوي خودتو حجم سه بعدي بدي .

خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد

زرتشت

این کار یک مشکل داره و اون اینه که سطح لوگو به علت عدم وچود سگمنت قابل ویرایش نیست. چطور می شه به سطحی که توسط spiline کشیده شده سگمنت داد؟

ali_118

کاربر VIP
این کار یک مشکل داره و اون اینه که سطح لوگو به علت عدم وچود سگمنت قابل ویرایش نیست. چطور می شه به سطحی که توسط spiline کشیده شده سگمنت داد؟

دوتا مودیفایر برای این کار هست

یکی Garment Maker و یکی دیگه Quadify Mesh که از 2010 به بعد اضافه شده
بر حسب نوع کار میتونی از یکی از این دوتا استفاده کنی

ali_118

کاربر VIP
این رو باید به سطح بسته ی Spline اعمال کنی
پلیگان های سطح که زیاد شد Extrude میکنی یا Surface میکنی بعد Extrude میکنی، به همین سادگی

ereshkigal

Member
این رو باید به سطح بسته ی spline اعمال کنی
پلیگان های سطح که زیاد شد extrude میکنی یا surface میکنی بعد extrude میکنی، به همین سادگی

قبل از هر چیز ممنونم بابت پاسختون... من مکس 2009 کار می کنم،در این ورژن مودیفایری هست که کمکم کنه؟

.:PAR3A:.

Member
شما میتونین فایل لوگو رو توی فتوشاپ باز کنین...
path اش رو بسازین و path رو سیو کنین و با فرمت .ai اکسپورت کنین...
بعدش توی مکس ایمپورت کنین و extrude بدین...
اگه مشکلی داشتین با عکس توضیح میدم.

ali_118

کاربر VIP
قبل از هر چیز ممنونم بابت پاسختون... من مکس 2009 کار می کنم،در این ورژن مودیفایری هست که کمکم کنه؟
خواهش میکنم
شما بفرمائید دقیقا چه کاری میخواین روی اوگو انجام بدین تا بهتر بشه راهنماییتون کرد
Garment Maker توی 2009 هم هست

ereshkigal

Member
من می خوام لوگو رو با کمک bend قوس بدم اما با توجه به اینکه هیچ نوع سگمنتی روی سطح نیست این امکان وجود نداره.

ali_118

کاربر VIP
خب برای این کار Quadify mesh بهتره چون سطوح 4 ضلعی ایجاد میکنه و توی ادیت اش دستتون باز تره، اما توی 2009 همون Garment Maker استفاده کنین مشکلی نداره، کارتون راه می افته

موفق باشید.

ereshkigal

Member
خب برای این کار Quadify mesh بهتره چون سطوح 4 ضلعی ایجاد میکنه و توی ادیت اش دستتون باز تره، اما توی 2009 همون Garment Maker استفاده کنین مشکلی نداره، کارتون راه می افته

موفق باشید.

با سپاس فراوان از پاسخ های بسیار مفیدتون. هنگامی که متنی extrude می شه امکان استفاده از این گزینه وجود نداره... فکر می کنم باید سطوح رو از هم جدا کرد... به گمانم این امکان در ادیت مش هست؟

با پلاگین powe nurbs کارت بسیار زیبا در میاد اگه همین رو سرچ کنی توی همین فروم اموزش هاش هست 

.:PAR3A:.

Member
آقا چرا شما اصرار دارین حتما بگیرین خودتون با Nurbs طراحیش کنین بعدش اکسترود بدین؟؟؟
عکسو بیارین توی فتوشاپ Path رو رسم کنین بعدش Path رو سیو کنین و با فرمت ai اکسپورت کنین و توی مکس ایمپورت کنین...
خودش در میاره...

ali_118

کاربر VIP
با سپاس فراوان از پاسخ های بسیار مفیدتون. هنگامی که متنی extrude می شه امکان استفاده از این گزینه وجود نداره... فکر می کنم باید سطوح رو از هم جدا کرد... به گمانم این امکان در ادیت مش هست؟
این سوال رو "داش ممد" در صفحه قبل پرسیدند که عرض کردم باید قبل از اکسترود به سطح مورد نظر اعمال بشه، بعد از اون مودیفایر Extrude یا Shell استفاده کنید.
اگه مشکلی هست فایلو بزارین انجام بدم براتون

جدیدترین ارسال ها

بالا