سلام کسی در مورد LoadVars میتونه کمکم کنه؟
من میتونم با LoadVars.load از یه فایل متنی لود کنم
اما چه طوری میشه که با LoadVars.send اونو تو یه فایل متنی ذخیره کرد؟اصلاً این کار امکان داره؟
دوست عزیز ، این دستوری که شما گفتید برای پست کردن مقادیر به یک فایل asp و یا php می باشد که با اون ها می تونید یک متن رو ذخیره کنید . ( البته همون طور که می دونید این ها زبان های تحت وب می باشند ) .
برای ذخیره اطلاعات به صورت فایل تکست یا باید از برنامه های جانبی فلش استفاده کنید و یا اینکه از Sheard Object استفاده کنید که محدودیت داره .
اگه نیاز به توضیح بیشتری داشتید بگید تا کمکتون کنم .
شما می تونی از برنامه های دیگه مثل MDM Flash Studio Pro , Auto Play Media Studio , MMBuilder , Macrfomedia Director , ..... استفاده کنید . با کدوم کار کردید یا برنامش رو دارید تا بهتون بگم چی کار کنید .
سلام البته من کمی با MMB کار کردم فکر نیکنم زیاد پیچیده باشه اما کاش بشه که تو Delphi هم استفاده بشه چون آشنایی با دلفی دارم activeX فلش رو هم رد دلفی نصب کردم اگه با دلفی بشه که خیلی عالیه اگر هم نشد با MMB نحوه کارش رو توضیح بده .....
ممنون
والا در Delphi نمی دونم . اگه تو انجمن دلفی بپرسی بهتره . در مورد MMB من این برنامه رو پیشنهاد نمی کنم . ولی اگه می خوای با این برنامه کار کنی من سعی می کنم یه نمونه برات بزارم همین جا .