درودسلام دوست جان
دلم نیومد کمکت نکنم
واسه انیمیت کردن پره هلیکوپتر باید از راه زیر این کار رو انجام بدی
محور پره رو وسط قرار بده تا چرخش پره ها درو مرکز پره باشه
کلید N رو بزن
برو به فریم 10 و پره رو 360 درجه بچرخون
روی پره راست کلیک کن و برو به Curve editor
در سمت راست محور z توی زیر گره چرخش رو انتخاب کن تا بتونی منحنی حرکت رو ببینی
هر دوتا کلید رو انتخاب کن... کلید 0 و 10
توی همین پنجره قسمت بالا یه سری منحنی میبینی ... یکیشون منحنی نیست و به شکل یه خط هست اون رو انتخاب کن
منحنی ای که قبلا داشتی باید الان یه خط صاف شده باشه
حالا برای اینکه یه سایکل و یه پریود برای حرکت ممتد داشته باشی باید بری توی منویController و گزینه Out-of-range رو بزنی
گزینه loop رو بزن و انیمیت رونگاه کن
همین
برای اینکه حرکت پره ها توی رندر طبیعی تر بشه میتوی حرکت رو بلار کنی
موفق باشی
درود
خدا خیرت بده براد که اینقدر از ته دل پست میزنی
خب این کار در مقایسه با پلاگینی که عنوان کردی ایا بهتر نیست روی مانور دادن شخصی تا شبیه سازی که دست خودت نیست البته اینجا مسئله زمان مطرح میشود که پلاگین بهتر هست درسته نظرتون رو میخواستم ؟
مرسی هادی جان
راستش منظور کلی من هم درباره این دوستمون این بود که یکمی عجله داره
چون بحث انیمیشن از گام های آخر آموزش مکس هست و ایشان گفتن مبتدین
به هر حال به درد ما هم خورد
حالا این پلاگینی که معرفی کردی می تونی درباره توتنایی هاش یه توضیح کوچولو بدی!
مگه رندر real time خروجی می ده؟
ایول کم کم داره بحث ها تخصصی میشه خوشمان آمدسلام فرشید جان
این پلاگین مثل پلاگین mad car یکی از توانایی هاش شبیه سازی حرکت ماشین هم هست
ولی برخلاف mad car که فقط برای ماشین 4 چرخ طراحی شده و کار یک نفر هم هست (طراحی پلاگین رو میگم)این پلاگین برای اکثر وسایل نقیله حتی تانک هم طراحی شده که خوب کمی ریگ کردنش سخته
یه سری مشکلات هم داره که هنوز برطرف نکردن مثل پرش و تشخیص نیروی جاذبه و قفل نشدن چرخهای عقب ماشین تو بعضی از حرکات دلخواه مثل ترمز دستی!
اما madcar با همه کوچیکیش خیلی عالی و بدون مشکل میتونه یه ماشین رو بخوبی شبیه سازی کنه
منظورم از ریل تایم حرکت و ضبط حرکت بوده و ربطی به رندر نداره
ینی شما میتونی با موس یا کیبورد یا جویستیک اون وسیله نقلیه رو کنترول کنی
همزمان که فریم حرکت میکنه به سمت جلود شما هم میتونی حرکت کنی
اگه ماشینت کمک فنر هم داشته باشه این پلاگین این اجازه رو میده که حتی کمک فنر رو هم شبیه سازی کنی
موفق باشی
انیمیشن با رندر بحثش جداست...چی؟
من گفتم اگه رندر بگیریم این قابلیت از بین میره؟
من کی گفتم؟
انیمیشن با رندر بحثش جداست...
انیمیت که کردی میتونی رندر هم بگیری... من نمیدونم چرا اینو گفتی؟ اصلا چه ربطی به رندر داشت
مگه ریل تابم فقط به رندر میگن؟
بگذریم
در مورد اون که گفتی فکر کنم تا حدودی منظورت رو فهمیده باشم
شما میخوای با این پلاگین یه بازی کامپیوتری درست کنی که کاربر بتونه اون رو حرکت بده؟
اگه منظورت اینه که جواب منفیه و نمیشه, چون که اولا این پلاگین واسه مکس درست شده و فقط برای انمیت کردن و دیدن اون توی مکس هست
دوما اگر هم احیانا پلاگینی کمکی هم بیاد که بتونه حرکات رو هم اکسپورت کنه باز هم حرکت خالی هست و ظبط شده هستش و شما قابلیت ویرایش و تغییر رو چه توسط خودتون و چه توسط کاربر دیگه (برای بازی کردن ) ندارین
این الگوریتم و روند این جور Case ها هست
بازم اگه سوالی بود بپرس
موفق باشی
تشکر از همه دوستان که از صمیم قلب منو راهنمایی کردن . میدونم دوستان برای یک مبتدی این سوالی که دارم خیلی زود ،ولی اگه میشه یک کم در مورد نحوه پرتاب گلوله از ادوات جنگی توضیح بدین چون راهنمایی شما دوستان در مورد هلیکوپتر خیلی کمکم کرد و علاقه من به ادامه کار آموزش رو بیشتر کرد .از همه شما بازهم متشکرم
شاید باور نکنی ولی باز هم این نوع حرکات رو با این پلاگین میتونی تجربه کنی
ینی اینکه این پلاگین یه ابزار تفنگ مانند داره که شی ای رو از داخلش به بیرون پرت میکنه
که مسلماً تنظیمات مربوط به خودش رو داره
چون خیلی وقت هست که با این پلاگین کار نمیکنم دقیقا یادم نیست کدوم ابزارش هست
اما بگردی و امتحانش کنی پیدا میشه
البته بازم میشه بدون این پلاگین هم این نوع حرکات رو ساخت . اما این پلاگین بر اساس قوانین فیزیکی طراحی شده و میزان شدتی که شی پرتاپ میشه با میزان فاصله شی تا منبع پرتاپ کننده متناسب هست
موفق باشی
دوست عزیز می بخشید از اینکه من این همه سوال می کنم
من تانک رو روی یک پلن ساده قرار داده بودم . حالا پلن رو برآمده کردم مثل کوه تپه ، چطوری میشه وقتی تانک حرکت میکنه روی این برآمدگی ها حرکت کنه .![]()