کارت ویزیت temp30

Tee7

Member
سلام . نظر شما چیست .

اعتراف : من این بک گراند رو از یک سایت خارجی که آموزش داده بود مرحله به مرحله طی کردم و ساختم اما بعد از گذشت چند روز متوجه وجود psd آن شدم . به زبانی دیگر قهوه ای شدم .

منتظر نظرات شما هستم .

پیوست ها

• temp30.jpg
    temp30.jpg
    252.3 کیلوبایت · بازدیدها: 55

POP2

Member
سلام دوست من و خسته نباشی بخاطره این کار جالبت:

خیلی ساده و مبتدیانه شده . یکم روی رنگبندی زمینه دقت کن و بیشتر روش کار کن چون اصلا زمینه جالبی نیست و تمام کارت رو خراب میکنه هر چه ساده تر قشنگتر.

میریم سراغ کره زمین اون جالبه اما چون روی این زمین قرار گرفته از توی کار افتاده و به چشم نمیاد و در مورد اون خط های دورش که با براش درست کردی بیشتر روش کار کن به خصوص با ابزار Pen Tools . انتها و ابتدای خط هم را محو میکردی تا خوب از کا در بیاد.

لوگو یا آرم یا همون نوشته تمپ 30 رو بیشتر روش کار کن ونوع قلم و اندازه ها هم اصلا به این کار نمیان.

سوم کارت را یکم ساده تر کن و اینقدر شلوغ بازی در نیار چون اصلا کار به چشم نمیاد و بعد از چند بار نگاه کردن به اون خسته میشی.

ویکم هم توی سایت بگرد و چند تا کارت ویزیت دوستان رو نگاه کن تا ایده و فکر تازه به ذهنت بیاد.
انشاالله که کارهای بعدیت بهتر و بهتر تر بشه.

بازم ممنون از کارت.

majid_a95

Active Member
سلام
به نظر من طرح خوبه فقط تو انتخاب فونتها باید بیشتر دقت کنید!! مخصوصا temp30 بیشتر میشه روش مانور داد!:rose:

western

Member
سلام دوست عزیز

اول از رنگ بندی شروع میکنم: خیلی رنگهای کارت به هم نزدیکن، یعنی بکگراند، تصویر کره زمین به نظرم رنگشون باید یکم متفاوت تر باشه
دوم: فونتای کار مناسب نیستن، شاید فونتای رسمی تر بهتر روی کارت ویزیت جواب بدن (مثلا فونت یکان)
سوم: لوگوت "temp30" همچنان جای کار داره
و چهارم: خیلی چاکریم :rose:

ارادتمند - محمد آشتیانی

Tee7

Member
سلام دوست عزیز

اول از رنگ بندی شروع میکنم: خیلی رنگهای کارت به هم نزدیکن، یعنی بکگراند، تصویر کره زمین به نظرم رنگشون باید یکم متفاوت تر باشه
دوم: فونتای کار مناسب نیستن، شاید فونتای رسمی تر بهتر روی کارت ویزیت جواب بدن (مثلا فونت یکان)
سوم: لوگوت "temp30" همچنان جای کار داره
و چهارم: خیلی چاکریم :rose:

ارادتمند - محمد آشتیانی
سلام . ممنونم.
اول : راستش همه می گویند که فونت ها نا مناسب است . 100% عوض می کنم .
دوم : اما در مورد رنگ ، من از اول خودم می خواستم کمی سبز بک گراند را روشن تر کنم . حالا نمی دونم منظور شما چیست ! کم رنگ تر شود یا تغییر رنگ داده شود .
سوم : چیزی به ذهنم نمی رسه .
چهارم : ما بیشتر

سلام
به نظر من طرح خوبه فقط تو انتخاب فونتها باید بیشتر دقت کنید!! مخصوصا temp30 بیشتر میشه روش مانور داد!:rose:
سلام . ممنونم . چشم رو اون TEMP30 حتما مانور اساسی می دهم :shock:
سلام دوست من و خسته نباشی بخاطره این کار جالبت:

خیلی ساده و مبتدیانه شده . یکم روی رنگبندی زمینه دقت کن و بیشتر روش کار کن چون اصلا زمینه جالبی نیست و تمام کارت رو خراب میکنه هر چه ساده تر قشنگتر.

میریم سراغ کره زمین اون جالبه اما چون روی این زمین قرار گرفته از توی کار افتاده و به چشم نمیاد و در مورد اون خط های دورش که با براش درست کردی بیشتر روش کار کن به خصوص با ابزار Pen Tools . انتها و ابتدای خط هم را محو میکردی تا خوب از کا در بیاد.

لوگو یا آرم یا همون نوشته تمپ 30 رو بیشتر روش کار کن ونوع قلم و اندازه ها هم اصلا به این کار نمیان.

سوم کارت را یکم ساده تر کن و اینقدر شلوغ بازی در نیار چون اصلا کار به چشم نمیاد و بعد از چند بار نگاه کردن به اون خسته میشی.

ویکم هم توی سایت بگرد و چند تا کارت ویزیت دوستان رو نگاه کن تا ایده و فکر تازه به ذهنت بیاد.
انشاالله که کارهای بعدیت بهتر و بهتر تر بشه.

بازم ممنون از کارت.

شما هم همنظر با بقیه دوستان بوده اید . خوب شما زودتر پیش نهاد دادید . من از شما هم تشکر می کنم . حتما نکانت ذکر شده را رعایت می کنم . :rose:

www سمت راست بزرگتر بشه
خوده طرح كره زمين...يا دايره نوراني
يه سري رنگ تو مايه هاي بنفش داره ..؟؟
امس شركت با رنگ بهتري كار كنيد

پيروز باشيد

winsent

Banned
با سلام.
کاره خوبی شده اما فکر کنم بعلت تیره بودن کار، در چاپ هم یک کم تیره بشه و به این خوبی در نیاد.
موفق باشید...

western

Member
سلام

یه مطلبی بود که بنده فراموش کردم بگم ، البته امیرجان (winsent) اشاره کردن
این رنگ طبق تجربه خودم توی چاپ اصلا جالب درنمیاد، یعنی نمونه چاپ شده با رنگهای طرحت زمین تا آسمون فرق میکنه
کلا تو چاپ، رنگهای آبی متفاوت با چیزی که توی طرح هست در میاد (البته این مطلبی بود که طبق تجربه خودم بهش رسیدم)

ارادتمند - محمد آشتیانی

Mohammadreza

Well-Known Member
خوب شده ، فقط اون علامت هايي كه گذاشتي يه .قدار شبيه علامت سوني اريكسون شده ،
فونت ها رو هم يه خورده كوچيكه ، موقع كارت شدن فك كنم جالب نشه ، بزرگترش كن
موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا