کاربرد with

***UNIQUE***

Active Member
دستور with را در ActionScript به چه صورت باید استفاده کنم ؟
کاربردش چیه؟
ممنون میشم اگه Sample هم برای استفاده کردن این دستور دارید بذارید
 

Security9776

Active Member
شما وقتی از دستور with استفاده می کنی مثل اینه که الان دستورات داخل with رو داری تو اون مووی کلیپ می زاری .
مثلا وقتی دستور
with (MYADDRESS) {
gotoAndPlay(50);
}
رو در root قرار می دی ، مووی کلیپی که آدرسش MYADDRESS هست می ره به فریم 50 و نه خود روت کارمون .
امیدوارم متوجه شده باشید .
 

***UNIQUE***

Active Member
سلام
از راهنماییتون ممنونم
میشه لطف کنید یه مثال کوچیک تو Flash برام ازش بزنید
شرمنده :cry:
 

Security9776

Active Member
باشه . در اسرع وقت یه کاریش می کنم . ( من دیگه زمان نمی دم چون اون وقت آدم بد قولی می شم چون معمولا 1 تا 2 روز از قولم می گذره بعد تازه یادم می افته ) .
 

***UNIQUE***

Active Member
نه خواهش میکنم (تازه من وقت شمارو هم دارم میگیرم)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رو در root قرار می دی ، مووی کلیپی که آدرسش MYADDRESS هست می ره به فریم 50 و نه خود روت کارمون
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستش من یه مشکل پایه ای دارم چون هنوز شاید دقیق نمیدونم root چیه؟؟
میشه شما بگید منظور از این خططتون چیه؟؟
 

Security9776

Active Member
ببینید مسیر اصلی که شما دارید رو اون کار می کنید رو می گن root . وقتی مثلا یه مووی کلیپ درست می کنید و اسمش رو می زارید test ، وقتی می خواهید به اون آدرس بدید می تونید این جوری بدید : _root.test .

در ضمن من و دیگر دوستان تو این انجمن واسه کمک به دیگران هستیم .
 

***UNIQUE***

Active Member
ممنونم
اما فکر میکنم یه Sample ببینم بهتره
منتظر مثال شما هستم
و از راهنماییها و لطف شما و همه دوستانتون بسیار ممنونم
 

amir_s

Active Member
وقتی که شما میخوای چند تا از متغیر های مربوط به یک سطح یا Level رو تغییر بدی ( البته نه فقط متغیر ... بلکه هر چیزی ) می تونی از این دستور استفاده کنی ... برای مثال :

کد:
with (myMC) {
	i=0;
	gotoAndStop(2);
	play();
	stop();
}
اگر قرار بود بدون with این کار رو می کردیم به این صورت میشد ! :

کد:
myMC.i=0;
myMC.gotoAndStop(2);
myMC.play();
myMC.stop();
 

جدیدترین ارسال ها

بالا