چگونگي طراحي صفحات php

Pedram_IR

New Member
در حال حاضر بسياري از برنامه هاي مديريت محتوا از php استفاده مي کنند و متاسفانه نميشه از طريق برنامه فرونت پيج یا دریم ویور فايلهاي index اونها رو طراحي کرد (یا حداقل من اطلاعی ندارم) . آيا برنامه اي هست که بشه فايلهاي index.php رو باهاش طراحي کرد يا پلاگيني براي فرونت پيج هست که بشه اين قابليت رو بهش اضافه کرد؟
(البته منظور من از برنامه هاي طراحي برنامه هايي هستن که رابط گرافيکي دارن ، مثل فرونت پيج)

silvercover

کاربر متخصص
دوست عزیز با Dreamweaver میشه این کار رو کرد. باید توجه داشته باشین که ظاهر بصری صفحات این صفحات تماما دینامیک تولید میشن و این معنیش اینه که باید سرسشون رو ببینی. تنها برخی جاها هست که میتونی توی محیط های ویرایشی ظاهر بصری صفحات رو همزمان ببینی.

(اگر منظوره شما رو درست متوجه شده باشم)

اينطوري نميشه (اطلاً فايده نداره)
مثلاً PHP NUKE قالب داره، شما بايد اون قالب‌ها رو ويرايش كنيد.
اگر هم ميخوايد كد رو ويرايش كنيد، برنامه‌هاي زيادي براي اينكار هست.

اگر هم خودتون برنامه رو نوشتيد (يا برنامه قالب نداره) بهتره با Source همون
برنامه كار كنيد.

يا اگر Template Engine نداره براش يك Template Engine ساده بنويسيد.

Ali_ix

Well-Known Member
ببینید دوست عزیز

این سوال دقیقا مثل اینه که شما بگید یک فایل .exe رو چجوری و با چه برنامه ای میشه درست کرد !!!
در حالی که فایل exe درست کردنی نیست .. هر فایل اجرایی شامل برنامه ای هست که خود اون برنامه مجموعه ای از دستورات و کلاسها و .. هست که یک تیم برنامه نویس اونو نوشته ! و در نهایت شما فایل اجرایی رو میبیند..

برای برنامه های تحت وب هم به همین شکله .. اون فایل index.php به همراه سیستم مدیریت محتوای خودش معنی داره ...

sayeh2222

Member
اقا میشه یک توضیح بدید من چه جوری می تونم یک اپلود سنتر مثل اپلود سنتر عکس مثل اینجا بسازم

d@nial

Well-Known Member
sayeh2222 گفت:
اقا میشه یک توضیح بدید من چه جوری می تونم یک اپلود سنتر مثل اپلود سنتر عکس مثل اینجا بسازم
سوالتون رو تو یه تاپیک مجزا بپرسید!

sayeh2222

Member
اقا دانیال میترسم باز من یک تاپیک بزنم این اقا مجید یا قفل یا پاکش کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا