چند تا سوال کوچيک در مورد mysql

mosi20

Active Member
سلام
چند تا سوال کوچيک در مورد mysql داشتم.
اول اينکه چطور ميتونم اطلاعاتي را که از يه تيبل ميگيرم به صفحات متعدد تبديل کنم که مثلا توي هر صفحه 5 مطلب باشه؟ و زير صفحه تعداد صفحات را بنويسه و به اونا لينک بده مثلا بنويسه page 1,2,3
دوم اينکه من ميخوام براي افراد عادي و اعضا و مديران به صفحات سطح دسترسي تعيين کنم اما نميدونم براي اعضا چيکار بايد بکنم. يه فيلد به اسم acces در هر تيبل ساختم و توي اون با سه ميزان public , reg , admin سطح دسترسي را مشخص کردم . حالا براي فرا خوندن بخشهاي مربوط به اعضا که بايد که هم شامل public و reg باشه بايد از چه mysql_query استفاده کنم.؟؟؟

Dark Man

Member
خوب ساده ترین راه حلش اینه که اطلاعات مربوط به سطح دسترسی رو بخونی ، و با یک ساختار شرطی ساده مشخص کنی که چه سطح دسترسی میتونه این جا رو ببینه.

oxygenws

Active Member
اول اينکه چطور ميتونم اطلاعاتي را که از يه تيبل ميگيرم به صفحات متعدد تبديل کنم که مثلا توي هر صفحه 5 مطلب باشه؟
با استفاده از کوئری ای مشابه این:
کد:
select * from tablename where 1=1 limit 1,10
برای اطلاعات بیشتر به راهنمای mysql مراجعه کن.

دوم اينکه من ميخوام براي افراد عادي و اعضا و مديران به صفحات سطح دسترسي تعيين کنم اما نميدونم براي اعضا چيکار بايد بکنم.
فکر کنم بهتره این بخشی که گفتی، در جدول کاربر ها باشه، نه اینکه در --هر--- جدول همچین چیزی داشته باشی!!

arashdanger

Member
سلام امید
میشه راجع به این کوئری که نوشتی بیشتر توضیح بدی:
select * from tablename where 1=1 limit 1,10
(بگو کجا باید دنبال چی بگردم؟) چون من هم میخواستم همین سئوال رو بپرسم چون برای اینکار توی mssql میشه از top استفاده کرد ولی توی mysql ما عملوندی بنام top نداریم!!!

آخرین ویرایش:

golden

Member
limit در mysql بسیار جامع تر از top در mssql است.
limit syntax را هم میتونید در dev.mysql.com ببینید.

mosi20

Active Member
عزیز ممنون از پاسخهاتون اما من منظورم لینک پایین صفحات بود که بنویسه page 1 , 2 , 3 وگرنه اینکار که شما گفتید را که خود mysql بهم کدشو میده اگه میشه بهم بگید لینک را چطوری بدم؟
در مورد سطح دسترسی هم اصلا از حرفاتون سر در نیاوردم فکر کنم اصلا منظورم را نفهمیدید .
من میدونم چطوری میشه به بخشهایی که سطح دسترسیش برای اعضا تعیین شده دست پیدا کنم . این جوری یه مشکل پیش میاد که بخشهایی که مربوط به افراد عادی هستش نشون داده نمیشه .
اما نمیدونم چطوری هم میتونم همزمان به بخشهایی که سطح دسترسوشون هم برای اعضا هستش و هم برای افراد عادی دست پیدا کنم.
یا حق

oxygenws

Active Member
این جوری یه مشکل پیش میاد که بخشهایی که مربوط به افراد عادی هستش نشون داده نمیشه .
چرا نشون داده نمی شن؟؟
این بستگی به برنامه نویسی شما داره.....
با یک شرط if می تونید اجازه بدید یا ندید!!!!!

آرش خان.... آدرس راهنمای آنلاین MySQL اینجاست:
http://dev.mysql.com/doc/mysql/en/index.html

mosi20

Active Member
ببین من این کد را استفاده میکنم که فکر کنم خیلی مورد داشته باشه اگه شما کد بهتری دارید بهم بدید

PHP:
$result = mysql_query("SELECT * FROM loginphp WHERE Uname='{$_SESSION['Uname']}'") or die(mysql_error()); 
$row = mysql_fetch_array( $result ); 
$acc = ''.$row['level'].'';
if($acc == "admin")
{
$sql = "SELECT * FROM adminmenu";
}
if($acc == "reg")
{
$sql = "SELECT * FROM adminmenu WHERE acces='reg'  ";
}
من مشکلم توی sql هستش

arashdanger

Member
oxygenws گفت:
آرش خان.... آدرس راهنمای آنلاین MySQL اینجاست:
http://dev.mysql.com/doc/mysql/en/index.html

دستت درد نکنه امید یعنی ما انقدر پیاده ایم که آدرس این راهنما رو هم ندونیم!!! امید من این راهنما رو به صورت فایل chm هم دارم و توی توضیحات راجع به limit رو هم نگا کردم ولی چیزی شبیه این اون کوئری که نوشتی ندیدم!!! لطفا بگو کجا رو بگردم؟ میشه بگی این نوع کوئری ها اسمی چیزی هم داره یا نه؟ که من دنبال اطلاعات بیشتری بگردم؟ آخه اصلا نمیدونم باید دنبال چی بگردم!!!

oxygenws

Active Member
موسی خان... من با این اطلاعات شما نمی تونم به نتیجه درستی برسم.....
اگر مابقی دوستان با این توضیحات به راه حلی رسیدند ارایه کنند!

آرش خان.....
دنبال limit بگرد!!! همین!!!
می تونی مستقیم بری اینجا....
http://dev.mysql.com/doc/mysql/en/select.html
تو صفحه فوق، با جستجوی مرورگرت، دنبال limit بگرد!!

mosi20

Active Member
سلام
امید دیگه نمیدونم چطوری باید بگم اما یه نمونه ی عینیش را میتونم بهت بگم که من چی میخوام.
مثلا توی همین بخش php که میایی اون بالای صفحه وسطش نوشته
صفحه 1 از 16 صفحه 1 2 3 > آخرين »
آقا اين مشكلم حل شد اگه ميشه در مورد سطح دسترسي يكم توضيح بديد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا