چطور مي تونم از پايگاه داده MySQL، يک backup بگيرم؟

m_ziba

Member
سلام.
به دليل انتقال host از Linux به Windows من مجبورم از پايگاه های داده سريعاً backup بگيرم تا اطلاعات از دست نره.

لطفاً در اين مورد منو راهنمايی کنيد. :)

m_ziba

Member
راستی.. ويرايش DB رو من از طريق phpMyAdmin که Plesk در اختيارم می ذاره انجام می دم.

m_ziba

Member
باز سلام.

راستی .. من اگه بخوام از توی phpMyAdmin از export استفاده کنم اين چطوريه؟

دوم اينکه دستورات linux رو بلدم ولی در مورد دسترسی به ssh (که فعلاً ندارم) اگه بخوام با صاحب host می تونه برام کاری بکنه؟

miladmovie

Active Member
m_ziba گفت:
باز سلام.

راستی .. من اگه بخوام از توی phpMyAdmin از export استفاده کنم اين چطوريه؟

دوم اينکه دستورات linux رو بلدم ولی در مورد دسترسی به ssh (که فعلاً ندارم) اگه بخوام با صاحب host می تونه برام کاری بکنه؟
هیچی !
می ری در قسمت Database مربوطه
بعد می ری در قسمت export اون پایینش یک دکمه هست که از DB ات بک آپ می گیره و می تونی دانلودش کنی

m_ziba

Member
سلام.

ممنون از جوابتون..

اون وقت بعد که من DB رو download کردم برای انتقال به host جديد چه کار بايد بکنم؟

ببخشيد من اين سوالا رو می کنم، چون کار من تا حالا اين طوری بوده که مستقيماً table ها رو با کمک phpMyAdmin روی خود host ايجاد می کردم و تا حالا DB رو download و upload نکردم.

m_ziba

Member
سلام.
به نظر خودم سوالم ساده می ياد؛

چطور اين فايل sql که الان download کردم رو می تونم دوباره upload کنم؟

m_ziba

Member
شايد هزار بار جواب داده شده باشه، ولی من جستجو کردم چيزی پيدا نکردم.

اگه شما ديدين خوب لطفاً لينکش رو بدين.

دوستان هر کی جواب رو می دونه خواهش می کنم کمکم کنيد، چون خيلی فرصت ندارم.

m_ziba

Member
ای بابا!
عجب روزگاری شده!

من از plesk استفاده می کنم، اول از من خواست که New DataBase کنم. من ود مسير رو پی گرفتم:
1- اول DB رو با همون نامی که قراره upload بشه ايجاد کردم و بعد از من خواست New DataBase User ايجاد کنم که ايجاد کردم. بعد با فشردن DB WebAdmin وارد phpMyAdmin شدم.
بعد روی نام DataBase کليک، بعد روی SQL، بعد "افزودن فايل متنی" ...اما با خطای "DataBase Exist" مواجه شدم.

2-DB رو اول کار با نامی متفاوت ايکاد کردم..... در نهايت با خطای "Access denied for user 'danesh'@'%' to database " مواجه شدم.

نمی دونم چرا هيچ کس به من نمی گه بايد چه کار کنم؟

m_ziba

Member
بلاخره در ثانيه های آخر مشکل رو خودم حل کردم.
وای! خدا برای کسی نخواد!

خط Create DataBase رو اصلاً پاک کردم.

جدیدترین ارسال ها

بالا