چرا mmb و adobe flash fا هم مچ نيستن؟

m0hsen.a

Member
سلام
ببينيد من يه پروژه ي سنگين با as3.0 بستم. يه سي دي مولتي مديا هست كهبا mmb بايد اجرا بشه.
ولي وقتي اين فايل رو با mmb فراخواني مي كنم بلافاصله پيغام خطاي نصب flash player رو ميده.... در حالي كه فلش پلير نصبه و حتي در خود mmb هم embed شده. وقتي يه فايل swf كه با سوييش مكس طراحي شده رو فراخواني ميكنم راحت اجرا ميشه و پيغامي نمياد و فقط با adobe flash اينجوري ميشه و حتي با تمام ورژن هاي swf خروجي گرفتم كه با فلش پلير 10.3 به بعد ( يعني as3.0) اين پيغام ظاهر ميشه.
حالا ميخام بدونم مشكل از كدوم هست؟ آيا راه حلي وجود داره؟:cry:

محمدمهدی

Well-Known Member
من تا به حال با چنین مشکلی برخورد نکردم. مگه وقتی که از نسخه های دستکاری شده ی Flash Player استفاده کرده باشم.
اول یه بررسی بکنید و یه فایل فلش رو با ام ام بی اجرا کنید و بعد با دستور :
کد:
FlashGetProp("Flash","PLAYERVERSION,Value$")
Message("PLAYERVERSION :","Value$")
FlashGetProp("Flash","FILEVERSION,Value$")
Message("FILEVERSION :","Value$")
بررسی کنید ببینید ام ام بی چی میشناسه. اگه تو نسخه ها نا هماهنگی دیدین. برید به این آدرس :
کد:
"%systemroot%\system32\Macromed\Flash\"
و نسخه های نصب شده رو بررسی کنید و با Uninstall و حذف موارد موجود، فلش پلیر سیستمتون رو از اول و تر تمیز با یه نسخه ی استاندارد اینترنتی نصب کنید.

برای نصب فلش پلیر با ام ام بی هم من بهترین راه رو بررسی نسخه ی فلش پلیر حاضر با کلید رجیستری یا فایل اون میدونم و بعد هم نصب اون با شبیه چنین دستوری : (بدون نیاز به Embedded کردن فلش 7)
کد:
      cmd$='HIDE,WAIT /f /fi "IMAGENAME eq iexplore.exe"'
      Run("taskkill","cmd$")
      cmd$='HIDE,WAIT /f /fi "IMAGENAME eq flashplayer.exe"'
      Run("taskkill","cmd$")
      Pause("1000")
      Run("<SrcDir>\Tools\FlashPlayer\Adobe.Flash.Player.11.3.300.257.IE.exe","HIDE,WAIT /install")

البته اگه بعد از پنجره ی نصب فلش پلیر ام ام بی بشه به هر نحو فلشتون رو اجرا کنید و مشکل فقط در شناسایی نسخه باشه، یه راه حل برای دور زدن اون هست که فقط خصوصی اجازه ی گفتنش رو دارم. یا اگر مدیران محترم اجازه بدن می تونم یه نسخه از پلیر اصلاح شده رو براتون بذارم. (اما این آخرین راهه)

یه راه دومی هم هست که اگر مشکل فقط با آبجکت Flash ام ام بی هست، می تونید از ترکیب Html، Java و Flash با آبجکت Browser استفاده کنید یا خود FlashPlayer رو Bind کنید و با دستور SendCommand یا کارایی بکنید.

(اگر مثال و تصویر هم بزارید برای راهنمایی تون دوستان بیشتر کمکتون می کنند.)
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا