چرا Home Page مجيد آنلاين باز نميشه ؟؟؟

وقتي وارد ميشم اينرو ميده :arrow: :!: :?: (كمك)

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11) in /home/majidon/public_html/includes/functions.php on line 22
Cannot Connect to Database

:cry:

فكر كنم به خاطر بار زياد كانكشن ها باشه كه روي سرور ميارن

اين مشكل براي من هم هست

اينم بخون متوجه ميشي <<مكسيمم يوزر>>

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User majidon_majid has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/majidon/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48

oxygenws

Active Member
متاسفانه به دلیل فشار روز افزون!! مجید آنلاین مجبور شدم محدودیتی روی اتصالات به بانک توسط کاربران تعریف شده در سرور بذارم. این محدودیت شاید فقط روی 3-4 تا سایت روی سرور اعمال بشه، اما مهمترین حسن هایی که داره اینه که......

1- زیاد شدن اتصالات یک کاربر باعث ضایع شدن حقوق مابقی کاربران نمی شه.
2- در صورتی که یکی از جداول مجیدآنلاین قفل بمونه (به نوعی MySQL هنگ کنه) و درخواست ها پشت هم بمونند.... فقط باعث می شه یک یا چند سایت دچار مشکل بشن، نه تمام سرور.

راه چاره، خرید یک سرور اختصاصی برای مجید آنلاین هست که فکر کنم ---غیر ممکن--- باشه. مگر اینکه این سیستم تبلیغات درست و خوب جواب بده یا بچه ها بتونند سالیانه هزینه کنند. در این موارد پیمان و مجید بهتر می تونند پاسخ بدهند.

موفق باشید

ممنونم . ولي ما كاربراي تا حدودي فعال بدون مجيد آنلاين چيكار كنيم . لطفا يه فكري به حال من و بقيه بچه ها بكنين . ممنون ميشم .

مخلصيم

oxygenws

Active Member
یک راه حل بهتر و ارزونتر اینه که مجید بیاد بانک سایت رو سبک تر و optimize تر کنه. مسلما 300 مگا بایت بانک فشار خیلی زیادی به سرور میاره :)

oxygenws

Active Member
این محدودیت رو اخیرا اعمال کردم (یکی دو هفته اخیر)، و باید تنظیمش کنم که فعلا راهی جز آزمون و خطا نمی دونم. فعلا کمی سقف رو بالا بردم. ممنون می شم بگید باز هم به محدودیت کاربر برخورد می کنید یا نه، یعنی اون اشکالی که پارسای عزیز نوشت.

موفق باشید :)

آره اينو ميخاستم پيشنهاد بدم ولي راستش ترسيدم .
چون مجيد جون تاج سر ما هستن و ما ديگه چيكاره ايم اين وسط .

kami_mz

Well-Known Member
اون اشکال که خير. ولي بين باز شدن صفحه ها delay بسيار زيادي وجود داره. يه صفحه رو توي 10 ثانيه و يه صفحه رو در بيشتر از 4 دقيقه باز مي کنه.

oxygenws

Active Member
یه اشکالی که اخیرا فقط با مجید آنلاین به وجود اومده اینه که.... یکی از جداول مدت زیادی قفل می شه و همه پشت اون می مونند، این به ساختار بانک و phpBB مربوط می شه. یکی از حالات هست که فلان جدول رو قفل می کنه و هر کس می خواد از اون جدول بخونه، باید تو صف بمونه و ....

دقیقا به خاطر همین مشکل مجبور شدم این محدودیت رو اعمال کنم.

امیدوارم زودتر یه راه حلی بشه پیدا کرد.

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام اميد جان...
من امروز يه چند باري به اين مشكل برخورد كردم كه مجبور شدم بين 10 تا 20 دقيقه بعد دوباره سر بزنم...

oxygenws

Active Member
اگر فردا کسی به این مشکل برخورد کرد، لطفا گزارش بده، می خوام سقف رو اونقدر بالا ببرم که نه اینجا دان بشه و نه به کسی ضرر زده بشه.

BeHnAm_akb

Active Member
آقا اميد منم امروز صبح به اين مشكل بر خوردم
يه چيز ديگه من رو هاست خودم خيلي وقت ها موقع چك ميل كردن با اوتلوك نمي تونم با سايت ارتباط برقرار كنم كه بعد از چند دقيقه درست ميشه مي خواستم ببينم مشكل از سمت سروره؟

oxygenws

Active Member
بهنام جان، فکر می کنی اینی که میگی ربطی به این تاپیک داره؟؟؟
بد نیست توی انجمن اکسیژن مطرح کنی :)

Salar

Active Member
oxygenws گفت:
یه اشکالی که اخیرا فقط با مجید آنلاین به وجود اومده اینه که.... یکی از جداول مدت زیادی قفل می شه و همه پشت اون می مونند، این به ساختار بانک و phpBB مربوط می شه. یکی از حالات هست که فلان جدول رو قفل می کنه و هر کس می خواد از اون جدول بخونه، باید تو صف بمونه و ....

دقیقا به خاطر همین مشکل مجبور شدم این محدودیت رو اعمال کنم.

امیدوارم زودتر یه راه حلی بشه پیدا کرد.
چرا از vBulletin استفاده نمی کنید؟

جدیدترین ارسال ها

بالا