پرينت گفتن از تكست فيلد

smmousazadeh

Well-Known Member
من يه فايل دارم كه توش از تكست فيلد ديناميك استفاده ميكنم:
وقتي كد پرينت را با استفاده از كلاس بصورت
on (release) {
my_pj = new PrintJob();
my_pj.start();
my_pj.addPage([_root.EText.text]);
my_pj.send();
delete my_pj;
}​
ميدم كد كار نميكنه يعني اصلا چيزي به پرينتر نميفرسته . اما وقتي بصورت
on (release) {
my_pj = new PrintJob();
my_pj.start();
my_pj.addPage([_root.EText]);
my_pj.send();
delete my_pj;
}​
كد رو وارد ميكنم تكست فيلد رو بصورت مووي كليپ و با زمينه مشكي به پرينتر ميفرسته. ميخاستم بدونم كسي از دوستان تو اين زمينه كاري كرده. ممنون ميشم
 

smmousazadeh

Well-Known Member
فرقشون اينه كه من تو اولي پارامتر text رو به پرينتر ميفرستم و توي دومي خود تكستفيلد رو به پرينتر ميفرستم.
البته شايد كل كد اشتباه باشه و پرينت گرفتن از تكست فيلد ديناميك اينجوري نباشه.
اگه راه ديگه اي داريد ممنون ميشم.
 

kiarash.M

Active Member
خوب دوست من

HTML:
addPage(target:Object, [printArea:Object], [options:Object], [frameNum:Number])
میبینی که تارگتش Object میگیره :wink:


به این شکل میتونی

PHP:
public function simplePrint ()
{
printPage = new Sprite();
printPage.addChild (_text);
addChild(printPage);

printJob = new PrintJob();
printJob.start ();
printJob.addPage (printPage);
printJob.send ();

}
 

جدیدترین ارسال ها

بالا