:cool:
everex Member Jul 7, 2005 #1 پیوست ها bloodness.jpg 162 کیلوبایت · بازدیدها: 13 rebirth.jpg 149.6 کیلوبایت · بازدیدها: 18
alireza-metal Active Member Jul 7, 2005 #2 خیلی خوب شده --بخصوص اونی که کلید رو تو دستش گرفته --- موفق باشی
Parham Well-Known Member Jul 7, 2005 #4 من ندیدم که گفت که کار خودش هستش فقط زده که یه نمونه هستش ... راستی خیلی خوب کار شده ... سایت خاصی هستش که نمونه های بیشتریداشته باشه ؟
من ندیدم که گفت که کار خودش هستش فقط زده که یه نمونه هستش ... راستی خیلی خوب کار شده ... سایت خاصی هستش که نمونه های بیشتریداشته باشه ؟
black-die Active Member Jul 8, 2005 #6 par_ham گفت: من ندیدم که گفت که کار خودش هستش فقط زده که یه نمونه هستش ... راستی خیلی خوب کار شده ... سایت خاصی هستش که نمونه های بیشتریداشته باشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... منم نديدم جايي نوشته باشه يه نمونه توجه كن كه نوشته يه نموره بعدشم اينجا معمولا هر كس نمونه كار خودش رو ميذاره و از بقيه نظر ميخواد .. ( منم روي همين حساب گفتم )
par_ham گفت: من ندیدم که گفت که کار خودش هستش فقط زده که یه نمونه هستش ... راستی خیلی خوب کار شده ... سایت خاصی هستش که نمونه های بیشتریداشته باشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... منم نديدم جايي نوشته باشه يه نمونه توجه كن كه نوشته يه نموره بعدشم اينجا معمولا هر كس نمونه كار خودش رو ميذاره و از بقيه نظر ميخواد .. ( منم روي همين حساب گفتم )
Saman مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر Jul 8, 2005 #7 سلام اونی که کلید داره خیلی باحاله و یه چیزی دیگه به قول شهرام ( حرفش هم مینوشتی ) فعلا
FashisT Active Member Jul 8, 2005 #8 حالا ميشه اون کار راستي رو قبول کرد ولي کار چپي واقعا کار زيبايي و جون داري هست .. اگه کاره خودت هست واقعا که خوب کار کردي فعلا
حالا ميشه اون کار راستي رو قبول کرد ولي کار چپي واقعا کار زيبايي و جون داري هست .. اگه کاره خودت هست واقعا که خوب کار کردي فعلا
adame_haji Member Jul 8, 2005 #9 دسته خیلی خدا بود ( استخفرالله کفر گفتم ) دسته خیلی خفن بود اگه راه داشت آموزششم بزار همین جا یا علی
everex Member Jul 8, 2005 #10 اگه بگم كامل كاره خودمه كه بستم اما خب بيشترش كار خودمه و اين يه دست معمولي بود در مورد از اين قبيل طرحها هم كه توي سايت www.digitalart.org قسمت دارك آرت چيزاي جالبي ميشه پيدا كرد.. آموزششم چشم ميزارم اما وقتي كامپيوترم درست شد... ممنون از نظرات
اگه بگم كامل كاره خودمه كه بستم اما خب بيشترش كار خودمه و اين يه دست معمولي بود در مورد از اين قبيل طرحها هم كه توي سايت www.digitalart.org قسمت دارك آرت چيزاي جالبي ميشه پيدا كرد.. آموزششم چشم ميزارم اما وقتي كامپيوترم درست شد... ممنون از نظرات