من يه كتاب درباره فيلترهاي كورل نوشتم و آماده چاپه... لطفا در اين باره نظر بدين.... :)
M majnoon New Member Aug 5, 2005 #1 من يه كتاب درباره فيلترهاي كورل نوشتم و آماده چاپه... لطفا در اين باره نظر بدين....
PhonieX مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6 Aug 5, 2005 #2 باید چه شکلی نظر داد همین طوری بگیم خوبه بده؟ اگه چاپخونه اشنا می خوای من دارم
PhonieX مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6 Aug 9, 2005 #3 اقا پس چی شد.اخر می خوای چاپ کنی یا نه.
M majnoon New Member Aug 10, 2005 #6 سلام... من مي خواستم نظر دوستان رو دربازه موضوع كتاب بدونم.... بدونم كه موضوع خوبي رو انتخاب كردم يا نه؟؟؟ بزودي چاپ مي شده.... تا كتاب به چاپ نرسه از فايل پي دي اف معذرم... ممنون از شما....
سلام... من مي خواستم نظر دوستان رو دربازه موضوع كتاب بدونم.... بدونم كه موضوع خوبي رو انتخاب كردم يا نه؟؟؟ بزودي چاپ مي شده.... تا كتاب به چاپ نرسه از فايل پي دي اف معذرم... ممنون از شما....
ACTIVE Active Member Aug 10, 2005 #7 فیلترهای کورل؟ اگه در محیط دراو بحث بشه به نظر من مسالتون ولی اگه در محیط پینتش بحث بشه بد نیست راستی اهل کجا هستین؟ همین موفق باشید
فیلترهای کورل؟ اگه در محیط دراو بحث بشه به نظر من مسالتون ولی اگه در محیط پینتش بحث بشه بد نیست راستی اهل کجا هستین؟ همین موفق باشید