يه سوال سخت براي من و خيلي ساده براي شما!! لفطا كمك كنيد

میخواهم با 10 عکس یک آلبوم عکس درست کنم که با کلیک بر روی فلش جلو در صفحه ، عکس بعدی نمایش داده بشود . و با کلیک رو فلش عقب عکس قبلی نمایش داده بشود.
رد ضمن نمیدانم این 10 عکس را باید در کجا قرار بدهم . در یک لایه یا در 10 لایه جداگانه.

SDT

New Member
تو يك لايه و در 10 فريم و هر فريم به طور مجزا بايد STOP شده باشه و كليد هاي شما بايد اكشن gotonextframe va perfram رو داشته باشن
_اگه اسم اكشن هارو دقيق نگفتم ببخشيد چون يه مدته فلش كار نميكنم_

amir_s

Active Member
بايد از
کد:
nextFrame();
براي رفتن به فريم بعد و از
کد:
prevFrame();
براي فريم قبل استفاده كني !

کاملا درست بود و جواب داد . تشکر میکنم .
اما اگه بخوام در نحوه جایگزینی تصاویر دست ببرم به چه کدی احتیاج دارم .
مثلا وقتی تصوبر 1 میخواد به 2 تبدیل بشه تصویر 1 به صورت شطرنجی محو و سپس تصویر 2 به صورت شطرنجی ظاهر بشه. و یا وقتی تصوبر 2 میخواد به 3 تبدیل بشه تصویر 2 از پایین به بالا جمع بشه و تصویر 3 از بالا به پایین نمایان بشه.

amir_s

Active Member
اونوقت بايد در تايم لاينتون انيميشن قرار بديد ... مثلا از فريم 1 تا 10 مراحل تبديل عكس 1 به 2 باشه ... از 10 تا 20 مراحل تبديل عكس 2 به 3 و ....
اون وقت بايد به فريم هاي 1 و 10 و 20 و 30 و ... كه عكس به صورت كامل درون اونها هست يه اكشن استوپ بدي :
کد:
stop();

به دكمه بعدي :
کد:
play();

به دكمه قبلي :
کد:
if (_root._currentframe == 10) {
	gotoAndStop(1);
}else {
	gotoAndStop(_root._currentframe-10);
}

این کد هم به خوبی جواب داد .
فقط اگر لطف کنید و یه توضیح کوچولو در باره کد
if (_root._currentframe == 10) {
gotoAndStop(1);
}else {
gotoAndStop(_root._currentframe-10);
}
بدید ممنون میشم.

amir_s

Active Member
مشخصه _currentframe شماره فريم فعلي رو بر ميگردونه ...
كار اين كد اينه كه تست ميكنه كه اگر الان در فريم 10 هستيم ... بايد به فريم 1 بره و اگر نه بايد به فريمي بره كه 10 فريم از فريم فعلي كمتره ... يعني اگر در فريم 30 هستيم .. اين كد ما رو به فريم 10-30 ميبره ... يعني 20 !!

من از فریم 1 تا 10 انیمشن ایجاد کردم و جواب داد .ولی این انیمیشن ها فقط برای دکمه بعدی جواب میده و نه قبلی . برای دادن انیمیشن به دکمه قبلی باید چه بکنم .

amir_s

Active Member
aliasghar eb گفت:
من از فریم 1 تا 10 انیمشن ایجاد کردم و جواب داد .ولی این انیمیشن ها فقط برای دکمه بعدی جواب میده و نه قبلی . برای دادن انیمیشن به دکمه قبلی باید چه بکنم .
اون موقع يه مقدار مشكل ميشه .. يعني اگر شما بخواي كه براي عكس قبلي هم افكت بذاري يه مقدار سخته ... ولي شدنيه ... البته انيميشنش يه مقدار پيچيده ميشه ...
سعي ميكنم يه نمونه اي چيزي درست كنم بذارم براتون !

جدیدترین ارسال ها

بالا