يك عكس از يك گل!(به روتون نيارين مصنوعيه(:)

سلام

به روتون نيارين مصنوعيه.مال خودمه ها :wink:

26455621.DSCI0019.jpg

آقا يه پيشنهاد هميشه يكم بيشتر با زاويه ديد بازي كن تا بهترين و بدست بياري ... و هميشه به بكگراند آبجكتت دقت كن كه چي مي خواد باشه . و سعي كن از نور مستقيم استفاده نكني از رفلنسهاش استفاده كن تا جلوه بيشتري به عكس بده ...

در كل آفرين به كوششت در اين راه ...
حيف كه ما دوربين نداريم نميتونيم استعداد ا رو بريزيم بيرون !!؟!؟!‌.... :)

مرسي
بهروز

H-assan

Well-Known Member
يعني يكي پيدا نمي شه براين بهروز گل پسر يك دوربين بخره
اي خدا
بين اون وقت مي گن جوان ها حوصله كار كردن ندارن

ــــــــــــــــــــــــــ
در مورد عكس زارويه اش خوبه اگر يك كوچولو توجه كني متو جه مي شي :roll: :wink:

اون شاخه اي كه در زير افتاده و هيچ رفلنسي از نور نداره و اون نخ دارن اذيت ميكنن ... ولي عكاسي يك هنر و هنر سليقه اي . من كه ميگم نظر خودم و مي دم و به نظر من اين جوري بهتره و شما نظر خودتون و مال شما هم محترم و عالي...!!‌

H-assan

Well-Known Member
بابا اختيار داران شما بهروز جان شما جاي استاد ما هستي :oops:

mossi

Member
قشنگه
يه نرمي خاصي داره .

با نور روز كه از پنجره ميتابه ، هر عكسي قشنگ، پررنگ و نرم ميشه .

پرتره هم اگر با نور روز پنجره تاب بدون فلاش بگيري
به همين قشنگي ميشه .
بكراندشم ، با اينكه يك مبله ولي بازهم قشنگ شده .
چون بدون فلاش گرفتي . والا با فلاش مبله خودشو نشون ميداد .

سلام بهروز جان ببخشيد يك مقدار سريع جوابتو ميدم و سربسته!(راستش وقت ندارم)

در مورد زاپيه ديد مطمپن من هميشه بهترين زاويه رو انتخاب ميكنم و به خاطر همينم بهترينشون اين بود بهتر از اين نميشد.

در مورد نخ و كاغذه بايد بگم كه اگه اونا نبود عكس جلوه ي بدي ميگرفت آخه گل مصنوعيه و اونا هم ماركشه!

فعلا

davoodvajdi

Member
مهرداد جان به نظر من كادر عكستون رو به اين طريق مي بستيد بهتر بود خوب دقت كنيدمتوجه اشكالاتتون ميشيد در ضمن مصنوعي بودن گل رو كه با نخ و كاغذ نشون نميدن بلكه با زاويه تابش نور روي سوژه مشخص مكنند وان هم از نور مايل نه مستقيم .

assan گفت:
بيشتر توضيح بده

منطورم اينه كه بيشتر اوقات وقتي اقاي s_mehrdad68 ادرس مستقيم به يك عكس در اين سايت ميده , اون عكس معلوم نيست. و بايد اينجا اپلود كنه....

اين سايت pbase.com هم سايت بزرگيه هم عكسهاي جالبي داره , و مديرانش براي حذف ترافيك اضافه hotlink گذاشتن....

داوود جان اگه دقت كني اون گلي كه اون پايين عكس خودم است هرچند به نظرت بي مصرف بياد ولي نشاني از فوكوس من است!در ضمن مصنوعي بودن را با كاغد نشان نميدهند با مارك نشان ميدهند:)

تو اين عكسي كه كروپ كردي هيچ نشونه اي از فوكوس ديده نميشه مگه اينكه با فوتو شاپ....

موفق باشيد

در ضمن يه چيز هم يادم رفت بگم اونم اينه كه تو با Crop كردنت اون شاخه هاي باريك پشتي را هم از بين بردي!

davoodvajdi

Member
مهرداد جان از شما بعید از این حرفها بزنید منظورتون از نشانه فوکوس منه یعنی چی مگه عکس نشانه فکوس لازم داره اصلا موضوع شما مگه گل نبوده خوب اگه به نظر شما گل اصلی فوکوس نبوده که مشکل من نیست در ثانی در مورد عمق میدان دوربین دیجیتال چیزی میدونی و فرقش با دوربینهای انالوگ SLR و عمق میدان در لنز واید و تله . به هر حال در مورد کراپ کردن تصویر باید بگم که چیز خاصی از تصویرت کم نشده که ارزش بصری داشته باشه امیدوارم به این موارد دقت کنی مخصوصا کادر بندی که بعد از عکاسی قابل جبران نیست

داودجان منظورم از نشانه ي فوكوس واضحتر بودن گل اصلي و مات بودن نسبي گلهاي ديگه اي بود كه شما با كراپ كردن اونها رو از بين بردي!

در مورد عمق ميدان هم بايد بگم بله اطلاعات كافي با اعداد كافي در مورد تمامي لنزها دارم و اينكه دوربين قديمي من كه اصلا لنز نميخورد(مركوري هميني كه باهاش عكس گرفتم)

بيشتر حرفهايي كه مي خواستم بزنم رو داوود جان زدند.اقلب عكاسهاي دنيا وقتي ميخوان از شيي جامد و بي روح عكس بگيرند سعي ميكنند با رفلنس نور و توجه كامل به عمق ميداني كه داوود جان اشاره اي داشتند و همچنين بكگراندي كه آبجكت مورد نظر در اون واقع ميشه و محيط اطرافش به عكس برداري از اون شي بپردازند. و حالا شما با كمي دقت به عكستون مي تونيد بفهميد تا كجا پيش رفتيد!! و اما در فوكوسي كه اشاره كرديد من كه تعجب ميكنم شما همچين چيزي گفتيد...!!!
مرسي
بهروز

آقا حرفاتونو تا تا حدي قبول دارم ولي اين فوكوسو كه آقا بهروز گفتن بقيشن بگن ممنون ميشم

جدیدترین ارسال ها

بالا