يكي از Ide هاي مين كار نميكنه ؟! ...

mostafa_az

Well-Known Member
سلام
آقا من IDE دوم مينم كه مربوط به CD-Rom ميشه كار نميكنه . يعني وقتي هارد رو هم بهش ميزنم هارد رو نميشناسه .
ميخوام بدونم دليلش چيه و اگه مشكلي داره بايد چيكارش كنم ؟

مخلصيم
مصطفي

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
ممکن هستش که جفت هارد و CD شما Master یا Slave تعریف شده باشه یکی‌ از اونها - هارد بهتر هستش - از قسمت پشت برروی Master تعریف کن و یکی‌ دیگه را Slave قرار بده ، اگر باز هم نشد ممکن هستش مشکل از کابل شما باشه اون هم یه چک بکن ...

mostafa_az

Well-Known Member
نه . آخه ميدونين چيه ؟ يه دفعه اي اينطوري شد .
من سي دي رام و سي دي رايتر رو به Ide دوم زدم و هارد رو به اولي .
الان Ide دوم كار نميكنه . يعني موقعي كه هارد كه مستر هستش رو بهش ميزنم هم كار نميكنه .

مشكل اينجاست كه نميشه سي دي رام و هارد رو با هم به يه كابل زد . من الان سي دي رام ندارم .

كمك لطفا .

مخلصيم
مصطفي

mostafa_az

Well-Known Member
در ضمن از كابل ها هم نيست . چون من كابل هارد رو كه باهاش كار ميكنم هم به اون Ide زدم و كار نكرد .

Parham

Well-Known Member
الان شما هارد رو Master کنید و CD-Rom را Slave و بزنید به IDE-1 ببینید کار می‌کنه یا نه اگر که نکرد هارد رو Master کنید و CD-Rom را سوکت پشت را کامل خارج کنید تا Cable Detect بشه .. باز هم تست کنید اگر که جواب گرفتید CD-RW را جدا نصب کنید روی IDE-2

mostafa_az

Well-Known Member
ide اول من كار ميكنه ولي دومي نه . مطمئن هم هستم كه مستر و اسليو هارد و سي دي رام درسته .

راستي يه چيزي . من هارد و سي دي رام رو به كابل دور پائين ميزنم هيچكدوم كار نميكنه . به كابل دور بالا بزنم كار ميكنه ؟

مخلصيم
مصطفي

جدیدترین ارسال ها

بالا