ورود به سایت با لوگین به دیتا بیس اکسس

membership در asp.net از طریق اکسس

سلام به همگی
از اینکه یه بحث ساده و پیش پا افتاده رو مطرح می کنم معذرت میخوام
اما اگه کسی میدونه که مطمئنم میدونید خواهش میکنم کمکم کنید.
من تو asp.net تازه کارم و میخوام یه فرم ورودی درست کنم که کاربر پس از ایجاد عضویت در سایت(ثبت در پایگاه داده اکسس)
وارد صفحه دوم بشه......
میدونم کدش تو تمام کتابها هست اما اگه میتونید کمکم کنید و سورسش رو واسم بنویسین ممنون میشم
البته....
بیشتر منظورم جگونگی ساخت اتصال به پایگاه هستش و اینکه چه جه جوری تو سمت سرور میتونه عملیات مقایسه رو انجام بده
ممنون میشم .فقط یکم سریعتر:cry:

آخرین ویرایش:

khz-web1

Active Member
آقا ممنون از شما ............ از این پس این تاپیک رو بزاریم فقط راجب member ship و role در asp.net با بانک اکسس ، چون اکثر بچه ها مشکل دارن تو این مبحث

امیدوارم به دردت بخوره
در ضمن این کد رو خودم ننوشتم و english هست

این خوب بود اما یه نکته داشت
اونم این بود که ظاهرا خیلی قدیمی بود
البته ساختار کلیش خوبه اما تو 2005 همش رو میخواد تبدیل کنه
میشه کمک کنییییییییییید؟؟؟
راستی من یه سوال ساده هم داشتم و اون اینه که asp.net که در vb.net 2005 هستش دقیقا چه ورژنی میشه؟؟؟
اصلا اگه امکانش واسه بچه ها هست میشه بگین ورژنها چه جورین؟؟:cry:

version اون 2 هست و وقتی می خواد تبدیل کنه بذار تبدیل کنه مگه مشگلی پیش می یاد

اینم بگم بچه ها هر سورسی خواستن در این مورد بگن می زارم البته اگه داشته باشم و پیدا کنم تا اونجایی هم که از دستم بر بیاد کمک می کنم از .net کارهای حرفه ای majidonline هم دعوت می کنم کمک کنن

2005 نرم افزاره و از framework استفاده می کنه
شما می تونید از notepade هم برای کد نویسی استفاده کنید

ببین
من
منظورم دقیقا اینه که 2005 چه ورزنی از asp.net هست
؟
ببین این واسم مهمه
بگین دیگه

البته فکر می کنم من .net کار می کنم ولی بیشتر وقتمو با asp و php می گذرونم
حالا بگو ببینم دقیقا می خوای چه کار کنی بگو تا کمکت کنیم

آقایون و خانوما هر کسی سورس کد و ebook در مورد ajax - asp -asp.net - php خواست می تونه به من بگه
البته برای جلوگیری از تبدیل شدن اینجا به chat room به این آی دی pm بدید
red_esmartiz

khz-web1

Active Member
رفیق اگه راجب آجاکس در دات نت داری بزار ............... ترجیحا فارسی باشه .........

با تشکر

TNZ187

Member
دقیقا

سلام
ورژن Aspx شما با ورژن DotNet شما همخونی داره . اگه DotNet شما 2 باشه ، Asp.net هم به طبع 2 خواهد بود و اگه 3 باشه هم که معلومه . نکته این جا است که اگه شما برای VS2005 چیزی به صورت Add-On اضافه نکنید کنترل ها مربوط به Asp.net 2 خواهد بود که با کدنویسی شما متفاوت می شه .

سلام
ورژن Aspx شما با ورژن DotNet شما همخونی داره . اگه DotNet شما 2 باشه ، Asp.net هم به طبع 2 خواهد بود و اگه 3 باشه هم که معلومه . نکته این جا است که اگه شما برای VS2005 چیزی به صورت Add-On اضافه نکنید کنترل ها مربوط به Asp.net 2 خواهد بود که با کدنویسی شما متفاوت می شه .

سلام میدونم چی میگین
اما میخوام بدونم مثلا اگه من برم و vs 2008 رو بگیرم شاممل چه وررنی از asp.net میشه؟؟؟
ببین فکر نکنم توضیح دادن در مورد ورژنها کار چندان سختی باشه واسه بچه هایی که واقعا واردنا:)
میشه بهم بگین؟؟؟؟
در مورد سورس member ship هم اگه میشه بجه ها ...بیاین در مورد کدش در همین صفحه بررسی کنیم تا مشکلات مشخص بشن.
فکر کنیم یه دیتا بیس داریم با نام pass که شامل یه جدول بنام table1 هستش و 2 فیلد بنامuser و pass میگیرهو
ما یه صفحه aspx بنام lpgin.aspx داریم
میشه بگگین فقط ارتباط پایگاه با صفحه چه جوریه؟؟؟
بیاین کمک کنیم تا این مشکل حل بشه فکر کنم به درد همه بخوره.
چون زیاد می پرسن

TNZ187

Member
سعی می کنم ...

سلام
تا اون جایی که من می دونم :

VS2003 = asp.net 1-1.5
VS2005= Asp.net 2
VS2008=Asp.net 3-3.5

در مورد سوال دوم شما باید عرض کنم با اینکه تکراری ( یعنی قبلا که من تو فروم بودم چند بار پاسخ داده شده ) ولی باز هم پاسخ می دم . ( البته با کمک دوستان :wink: )

چون نمی خواهم که مبحث پیچیده بشه ، دستی ترین و راحت ترین راه ممکنه رو توضیح می دم .
شما ابتدا نام کاربری و پسورد فرد رو دریافت می کنید ( فارسی را پاس بدارید ) . سپس با اتصال به پایگاه داده ، این دو رو چک می کنید .
خوب حالا مراحل چک کردن این دوتا :
1 - ابتدا نیاز به یک Connection دارید . بعد یک Command و بعد اجرای اون و گرفتن نتیجه .
کد:
 Dim connection As New SqlConnection
        connection.ConnectionString = System.Configuration.ConfigurationManager.ConnectionStrings("MyCon").ConnectionString
        Dim command As New Data.SqlClient.SqlCommand()
        command.Connection = connection
        command.CommandText = "SELECT * FROM tblXuser WHERE Username=@name AND Password=@pass"
        command.Parameters.AddWithValue("name", username)
        command.Parameters.AddWithValue("pass", pss)

Try
            connection.Open()
            If command.ExecuteScalar Is Nothing Then

End If

Catch ex As Exception
            name.Text = ex.Message
        Finally
            connection.Close()
        End Try

البته این یک راه خیلی افتضاحه ولی برای شروع بد نبود . ( البته امیدوارم زیاد فحش نداده باشید )
خوب اگه شناسه کاربری و رمز عبور ( فارسی را پاس بدارید ) درست باشه ، شما حداقل یک جواب خواهید داشت و گرنه معلوم می شه که کاربر کمی حواس پرته . :)

جدیدترین ارسال ها

بالا