هیدر و فوتر در سایت

شروع موضوع توسط ODIN ‏4 مارس 2008 در انجمن نرم‌افزارهای توسعه‌وب‌سایت (Sublime, VSCode و ...)

  1. ODIN

    ODIN Member

    ارسال‌ها:
    47
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام من میخوام دو تا خط مثل یه مسطتیل همیشه هیدر و فوترم باشه تو سایت تو هر ریزولیشنی آخر و اول صفحه باشه
    چیکار کنم ؟؟
    هلپ می پلز
     
    نوشته شده توسط ODIN در ‏4 مارس 2008
  2. dada_shi

    dada_shi Member

    ارسال‌ها:
    63
    تشکر شده:
    9
    امتیاز دستاورد:
    6
    فکر می کنم اگر از frame استفاده کنی مشکل حل میشه.یعنی تو صفحه 3تا frame استفاده کنی که بالا و پایین ثابت باشه و اون خطهایی که می خوای رو داخلش اجرا کن و اندازه ی اونهارو به صورت درصد بده که تو هر رزولیشنی خودش تغییر کنه
     
    نوشته شده توسط dada_shi در ‏15 مارس 2008
  3. YTERROR

    YTERROR Active Member

    ارسال‌ها:
    3,877
    تشکر شده:
    1,324
    امتیاز دستاورد:
    36
    شما می تونی از پی اچ پی کمک بگیری و از قالبهای اسمارتی و مشابه استفاده کنی

    به طور مثال شما دو تا پیج با نامهای :‌ headr.tpl , footer.tpl می سازی و تویی یکی هدر سایت و یکی فوتر سایت رو می ریزی و ذخیره می کنید

    سپس تویی هر صفحه از سایتت که می خوای تویی اولین لاین این دستور رو می زنی

    PHP:
    //show header
            load_template('templates/header.tpl');
    تا هدر رو فراخوانی کنه و این دستور رو می زنی تا فوتر رو فراخوانی کنه

    PHP:
    //load footer
            load_template('templates/footer.tpl');
    یا می تونی تویی فایل php ذخیره کنی و با این دستور فراخوانی کنی :

    PHP:
    <?php
    include("headr.php");
    ?>
    موفق و پیروز باشید
     
    نوشته شده توسط YTERROR در ‏15 مارس 2008
  4. meysamz

    meysamz Member

    ارسال‌ها:
    285
    تشکر شده:
    104
    امتیاز دستاورد:
    16
    استفاده از Frame برای اینجور مواقع که مدت هاست منسوخ شده.
    برای اینکار چندین راه وجود داره که بستگی به زبان سرورست داره:
    تو دات نت باید از Master Page استفاده کنی و هدر و فوتر را در فایل های User Control جداگانه بگذاری.
    تو PHP که می توانی هدر و فوتر را از یک فایل مجرا با دستور include فراخوانی کنی.
    تو ASP Classic می توانی از include file استفاده کنی.
    اگرم هم فقط داری از HTML استفاده می کنی می توانی از جاوا اسکریپت کمک بگیری.
     
    نوشته شده توسط meysamz در ‏22 آوریل 2008
  5. DaRiOuShJh

    DaRiOuShJh Member

    ارسال‌ها:
    348
    تشکر شده:
    333
    امتیاز دستاورد:
    16
    من که سر در نیاوردم سواله دوستمون یه جور جواب های ... یه دوستان هم یه جور
    تنها نیازه که از css یا table استفاده کنید با اندازه درصدی
    همین
    دیگه اینقد دم و تشکیلات نمیخواد که یه کاره کوچیک
     
    نوشته شده توسط DaRiOuShJh در ‏14 می 2008
  6. YTERROR

    YTERROR Active Member

    ارسال‌ها:
    3,877
    تشکر شده:
    1,324
    امتیاز دستاورد:
    36
    دوست عزیز این یزی که شما گفتین رو همیشه باید فرد بزاره و نمی تونه به صورت داینامیک تغییر بده ولی با این کاری که من عرض کردم اکه یکروزی سایتشون بالای 100 یا چند تا پیج شد با ویرایش فقط یک پیج می تونن کلیه کپی رایتها رو تغییر بدن و هدرشون رو و نیاز به ادیت کلیه صفحات نیست

    موف قو پیروز باشید
     
    نوشته شده توسط YTERROR در ‏14 می 2008
  7. DaRiOuShJh

    DaRiOuShJh Member

    ارسال‌ها:
    348
    تشکر شده:
    333
    امتیاز دستاورد:
    16
    درسته حق با شماس
    ولی این دوستمون که این سواله ساده رو پرسیده فک نکنم آشنایی به اچ تی ام ال داشته باشه چه برسه به طراحی داینامیک و پی اچ پی
    ولی در کل در زمینه داینامیک حق با شماس
     
    نوشته شده توسط DaRiOuShJh در ‏14 می 2008
  8. shnoit

    shnoit Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    532
    تشکر شده:
    397
    امتیاز دستاورد:
    63
    اگه منظورشون دوتا خط هست که میتونه از <hr> استفاده. و طبق گفته خودشون و درک بنده، این هست که به <hr> عرض 100% بده.
    میتونه دوتا رو زیر هم بزاره و در هر رزولیشنی صفحه رو بگیره.
    حالا دو تا از <hr> ها رو اول کد و دوتای بعدی رو آخر کد و قبل از </body> و </html> بزاره.
     
    نوشته شده توسط shnoit در ‏14 می 2008
  9. farik

    farik Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,206
    تشکر شده:
    719
    امتیاز دستاورد:
    113
    با سلام ...
    راهنمايي شما در مورد تيبل درست و اگه خواستيم از <div> استفاده كنيم بايد چيكار كنيم؟؟؟....
    منتظر جواب دوستان هستم...(لطفا مثال بزنيد....)
    با تشكر تب و تاب ديزاين TabOTab Design
     
    نوشته شده توسط farik در ‏15 می 2008
  10. shnoit

    shnoit Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    532
    تشکر شده:
    397
    امتیاز دستاورد:
    63
    میشه یه عکس از اون چیزی که مد نظرتون هست رو بزارین! یه نمونه ساده. این طوری راهنمایی بیشتر کردی.
     
    نوشته شده توسط shnoit در ‏15 می 2008
  11. DaRiOuShJh

    DaRiOuShJh Member

    ارسال‌ها:
    348
    تشکر شده:
    333
    امتیاز دستاورد:
    16
    ببخشید شماها خودتون سوال دارید یا در مورده سواله اون دوستمون دارید بحث میکنید؟
    ایشون که خودشون گزاشتن رفتن
     
    نوشته شده توسط DaRiOuShJh در ‏15 می 2008

به اشتراک بگذارید