همکاری در انجمن رسم بنفش آنلاین

kianoosh1373

New Member
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز،برای افزایش مخاطبان انجمنم و همچنین توسعه و ارائه ی مطالب آموزشی در وب فارسی بر آنم تا افرادی که تمایل به همکاری با من دارند را جذب گروه و انجمنم کنم.
گروه ما یک گروه اموزشی درتمامی زمینه ها ازمهندسی گرفته تا رشته های مختلف هنری ،پزشکی،تاریخی،جغرافی،فرهنگی و....آنهم آموزش صفر تا صد و کاملا ملموس برای مبتدیان و علاقه مندان وهمچنین حرفه ای ها.
هدف ما جذب تمام گروه های کاربری است.

من همکار مترجم ، نویسنده،وارد به انجمن ساز مای بی بی برای توسعه انجمن،برنامه نویس،وارد به سئو و.... نیاز دارم. چون ابتدا کار هستم از دامنه وهاست رایگان استفاده میکنم ولی اگه همکارام زیاد بشه و بازدیدام بیشتر.یه دامنه و هاست اختصاصی میخرم.
ایده ی توسعه زیاد دارم. اگه مایلین به من بپیوندین.
توجه کنید که من تازه این وبسایت را راه اندازی نموده ام به این دلیل درآمدی ندارم،افرادی که جذب گروه میشوند مثل من بدون درآمد خواهند بود.و پس از آنکه انجمن به سود دهی برسد.پس از کسر هزینه ها ی سایت، درآمد وی طبق تعداد مطالب ترجمه شده از قبیل پادکستها،ویدئوها و مقالات(برای نویسنده ها و مترجم ها) و افرادی که تو سایر موارد بالا با من همکاری خواهند کرد هرماه براساس کار انجام شده توسط وی ، به ایشان ماهیانه پرداخت خواهد شد.
smile.gif

www.pconline.tk
دوستان اگه تخصصی به غیر موارد بالا دارین هم به من اطلاع دهید حتما به شما نیاز دارم.
با تشکر کیانوش حسینی "مدیریت انجمن رسم بنفش آنلاین"

جدیدترین ارسال ها

بالا