karimikarim
New Member
به نام خداي روزي دهنده
با سلام و تبريك ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س)
بنده تصميم گرفتم تا به صورت جدي با چند تا از رفقام شروع به عمده فروشي كنيم
قراره سي دي خام و دي وي دي خام بفروشي
با مغازه دار هايي كه صحبت كرديم گفتن با شرايط تو ازت مي خريم
عمده فروش اصليش هم پيدا كرديم
همچي جوره الانم حدودا 1 مليون و 500 جور كرديم منتظرم 600 ديگه دستم بياد (با همين 600 كلي درصد زير قيمت بهم مي خوره)
اين چيزيه كه درامدش تضمينيه چرا؟ چون هم مغازه دارهاي شهر قبولم دارن هم عمده فروششا پيدا كردم
تو همين تابستوني چند سري جنس بياريم و بفروشيم خودش كلي سود مي شه
مخصوصا كه الان فصل تابستونه و بازار سي دي و دي وي دي داغه داغه
اگه كسي پايه هست بگه شروع كنيم
البته يه رفيقام داره دنبالشا مي گيره اگه جور شد كه ديگه به شما هم نيازي نيست
1) ميزان سود را تعيين نمي كنم چون اين كار خلاف شرع هست و من اگه به خاطر مسئله خدا و پيغمبرش نبود تا الان وام گرفته بودم پس اين براي من خيلي مهمه
2) اون بدبختي كه با اين پولش تا چند ماهه ديگه كار داره نياد چون نمي خوام مديون كسي بشم البته اين كار تا يه ماهه ديگه هم سود داره ولي خوب بايد در مورد حق مردم حساس باشم و بدبينانه فكر كنم ديگه
3) 600 تومني را بگذاريد به ميان كه تا آخر آبان كاريش نداريد
هركسي تو اين مدت يه سرمايه اي داره كه فعلا كاريش نداره به ده ما چندتا جوون كارمونا راه بندازيم و شما هم كاسبي كرده باشيد
ممنونم
راستي وقتي جنس گرفتيم فروشگاه اينترنتي هم مي زنيم ( هاست و ... اش را خريديم ) تو اين هفته هم قرار ه با ايران ماركت سنتر قرار داد ببنديم فقط مونده جنس كه گرفتيم تو سايت وارد كنيم پس تضمين پول شما دوبرابر مي شه چون با اينترنتي هم كه بفروشيم
حالا كي پايه هست؟ چند به چند شريك شيم؟ (مثلا نگيد 60 شما 40 ما چون كل بدبختيش با منه بايد برم تهرون جنس بگيرم تو تك تك شهر ها بفروشم تو اين گرما پدرم در مياد)
بنده تصميم گرفتم تا به صورت جدي با چند تا از رفقام شروع به عمده فروشي كنيم
قراره سي دي خام و دي وي دي خام بفروشي
با مغازه دار هايي كه صحبت كرديم گفتن با شرايط تو ازت مي خريم
عمده فروش اصليش هم پيدا كرديم
همچي جوره الانم حدودا 1 مليون و 500 جور كرديم منتظرم 600 ديگه دستم بياد (با همين 600 كلي درصد زير قيمت بهم مي خوره)
اين چيزيه كه درامدش تضمينيه چرا؟ چون هم مغازه دارهاي شهر قبولم دارن هم عمده فروششا پيدا كردم
تو همين تابستوني چند سري جنس بياريم و بفروشيم خودش كلي سود مي شه
مخصوصا كه الان فصل تابستونه و بازار سي دي و دي وي دي داغه داغه
اگه كسي پايه هست بگه شروع كنيم
البته يه رفيقام داره دنبالشا مي گيره اگه جور شد كه ديگه به شما هم نيازي نيست
1) ميزان سود را تعيين نمي كنم چون اين كار خلاف شرع هست و من اگه به خاطر مسئله خدا و پيغمبرش نبود تا الان وام گرفته بودم پس اين براي من خيلي مهمه
2) اون بدبختي كه با اين پولش تا چند ماهه ديگه كار داره نياد چون نمي خوام مديون كسي بشم البته اين كار تا يه ماهه ديگه هم سود داره ولي خوب بايد در مورد حق مردم حساس باشم و بدبينانه فكر كنم ديگه
3) 600 تومني را بگذاريد به ميان كه تا آخر آبان كاريش نداريد
هركسي تو اين مدت يه سرمايه اي داره كه فعلا كاريش نداره به ده ما چندتا جوون كارمونا راه بندازيم و شما هم كاسبي كرده باشيد
ممنونم
راستي وقتي جنس گرفتيم فروشگاه اينترنتي هم مي زنيم ( هاست و ... اش را خريديم ) تو اين هفته هم قرار ه با ايران ماركت سنتر قرار داد ببنديم فقط مونده جنس كه گرفتيم تو سايت وارد كنيم پس تضمين پول شما دوبرابر مي شه چون با اينترنتي هم كه بفروشيم
حالا كي پايه هست؟ چند به چند شريك شيم؟ (مثلا نگيد 60 شما 40 ما چون كل بدبختيش با منه بايد برم تهرون جنس بگيرم تو تك تك شهر ها بفروشم تو اين گرما پدرم در مياد)