نمونه کار انيميشن

نظرتون درباره انيميشن چي بود ؟

• از نظر گرافيکي ضعيف بود

رای: 0 0.0%
  • انيميشن ضعيف بود

• صدا گذاري ضعيف بود

• کوتاه بود

• مجموع رای دهندگان
    6

hsib2

Member
با سلام
نکات فراوان هست که رعایت اونها باعث بهتر شدن کار می شود ولی من به خاطر محدودیت زمانی فقط به
چند نکته اشاره می کنم .
1.پشه ها دارای شخصیت نیستند(برای شخصیت سازی می تونی تیپ لباس رفتار و غیره را در کر اجرا کنی
مثال : پشه قصاب پشه پولدار پشه ناخدا پشه بیکار و ...

2.گک در کار کم هست می توان با اتفاقات بسیار کوچک و خنده دار داستان خنده دار را کامل کرد در این کار ما شاهد یک داستان خنده دار بودیم نه حادثه خنده دار
مثال : پشه وقتی معشوقه اش می میرد از شدت ناراحتی سیگار می کشد یا پشه برای ابراز عشق به معشوقه دستش را در دهن می کند و از گلو قلبش را بیرون می آورد و به معشوقه تقدیم می کند.

3. سناریو باید خلاقانه باشد
مثال : استفاده از موبایل و ...

4. زمانبندی
بال زدن پشه : زمانبندی بال زدن پشه ایراد دارد و با صدا هماهنگ نیست بهتر است از 2 فریم برای بال زدن اسفاده کنی

و ...
با تشکر
کردبچه : کارشناسی ارشد انیمیشن . هنر جوی دکترای cg

sepi90

Member
Thursday 30 November 2006 ؟ :shock:
البته متشکرم بابت نظرات و انتقادها که سازنده هم بوده اگر سال 2006 اين نظرو داده بودين .
ولي اين مال خيلي وقت پيشه ، خودمم يادم نبود ، کارهاي جديد مطمئنا به اين شکل نيست .
ممنون .

mshgames

Well-Known Member
سلام
من اینو قبلا دیده بودم خیلی جالبو قشنگ بود مخصوصا آخرش
بازم ممنون ازت.:)

sepi90

Member
ممنون از همه ولي من دو سال پيش اين تاپيکو درست کردم ، و اين نه کار جديديه نه ديگه من اينجوري کار ميکنم .

دکتر hsib2 اين تاپيکو بالا آورده ، و بهتر بود که نظرشونو پيام خصوصي ميکرد ، ولي نظرشون فني بود و ازشون ممنونم :wink:، بازم از همه تشکر ميکنم که لطف ميکنن ولي بزارين اين تاپيکه بره پايين .:cry:

بازم ممنون :cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا