نظر شنجي در مورد آنتي ويروس ها

Sunboy454

Active Member
اگه در کل آنتی ویروسها میخوای ، به نظر من :
KasperSky & Nod32
are the best

mizsia

Member
آره! من هم موافقم! Nod32 و بعد از اون Kaspersky از همه بهترن!
دلیلش هم اینه که با اینکه با قدرت عمل میکنن و به راحتی به روز میشن اما سرعت کامپیوتر رو اصلاً پایین نمیارن! مخصوصاً نود 32!

به نظر من نورتن بهترين آنتي ويروسه درسته كه سرعت رو پايين مياره ولي بهترينه
اينايي كه شما گفتين من تا حالا نشنيدم
يكم بيشتر توضيح بدين

Sunboy454

Active Member
Nod32 Topic & KasperSky Topic
این دو آنتی ویروس تو رده بندی بین همه در رده های های اول و دوم وایستادن ، البته تا یه مدت اینطور بود ولی الان F-Secure جای Nod32 رو گرفته و Nod32 رو یه پله پایینتر آورده ولی با همه ی اینا Nod32 یه چیز دیگست ، خودمم از Nod32 استفاده میکنم

mostafa_az

Well-Known Member
طبق آخرين رده بندي جهاني آنتي ويروسهاي BitDefender و Kaspersky رتبه هاي اول و دوم رو به خودشون اختصاص دادن . McAfee رتبه ششم و Norton هم رتبه هشتم ( اگه اشتباه نكنم ) رو در اختيار دارن اما بين اين دوتا من McAfee رو به Norton ترجيح ميدم .
لازم به ذكر كه McAfee در ورژن 2005 خوش ايران رو از update Zone خودش خارج كرده و به اصطلاح ايران رو تحت تحريم قرار داده .

مخلصيم
مصطفي

DJ_Baba

Member
كرم

دستگاه من يه ساله كرم w32/Jeefo گرفته و نميره اصلا 100 بار ويندوز عوض كردم به نظر شما از چه آنتي ويروسي استفاده كنيم

dark-man

Member
دوست عزیز اول از همه برو و system restoreدستگاه را خاموش کن و سپس با safe modeبالا بیا و بعد با یک انتی ویروس (مثلا bitdefender)دستگاه را کاملا اسکن کن و بعد یک بار دیگه ویندوز را نصب کن و از این به بعد هم سعی کن همیشه روی دستگاه ات یک آنتی ویروس بروز شده داشته باشی تا امثال این ویروی ها و کرم ها نیایند روی سیستمت ..
موفق باشی

DJ_Baba

Member
صد بار اين كارو كردم با نورتون ، مكافي درست نشد رفته رو حافظم نشته

dark-man

Member
شما یک بار هم با bitdefender امتحان کنید ....
من هم مشکل شما را داشتم ولی وقتی با این آنتی ویروس سرچ کردم و ویندوز ریختم درست شدش ...اگر باز مشکلی بود در خدمتم .

DJ_Baba

Member
فقط اگه لطف كني لينك دانلود اگه سريال مي خواد سريال شو بزاري ممنونت ميشم

worldman_safa

Active Member
فقط کافیه ار آنتی ویروس مخصوص جیفو استفاده کنید !

لینک دریافت : http://www.photoshop8.persiangig.com/jeefogui.rar

حجم : 71 کیلوبایت

لازم به ذکره که این آنتی ویروس هیچ صدمه ای به فایلهای exe وارد نمیکنه و در حالت نرمال نیز قادر به پاکسازی ویورس هست .

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا