نظر شما در مورد این لوگو چیست

Erfan

Active Member
خوب کار کردی !
البته جای بیشتری برای زیبا تری هست .. البته به اون سایت یا وبلاگی که این بنر
283.gif
قراره روش قرار بگیره داره ..

راستی این بنر هست یا لوگو ؟
273.gif
در ضمن دوست عزیز جای این گونه پست ها در انجمن گالری هست نه اینجا که سوالات و درخواستها !!!
262.gif

مخلصم بارزام !

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا برای نظرخواهی در قسمت نظرخواهی انجمن پست بزنید.

در ضمن نام تاپیک رو هم قصد داشتم تغییر بدم چون این یک هدر هست نه لوگو ولی چون احساس کردم به خاطر تازه وارد بودن ممکنه تاپیکتون رو پیدا نکنید این کار رو انجام ندادم.

در زدن پست لطفا بیشتر دقت کنید.

انتقال - سارا

Alejalal.com

New Member
با سلام!

جسارت من رو ببخشید!
یه سوال داشتم.... فرق بین بنر و هدر چیه؟

farzadbb

Member
دوست عزيز کلمه ي بنر معمولا براي عکس هاي تبليغاتي با سايز 16*2 سانتي متر يا موارد مشابه بکار مي رود مثل ايني که در امضاي من مي بينيد . البته به چيزهاي ديگه هم گفته مي شود که فکر نمي کنم منظور شما باشه.
هدر هم براي عکس هاي بالاي وب سايت بکار مي رود مثل عکس اون کله ي بالاي سايت مجيد آنلاين .
لوگو هم براي تبليغ و تبادل تبليغات در سايت ها و وبلاگ ها بکار مي رود و سايز کوچکي دارد .

farzadbb

Member
راستي محمد جان بنرت قشنگه ولي اگه از بک گراند پرتري استفاده مي کردي بهتر بود چون بک گراند آبي يکنواختش کمي تو ذوق مي زنه . اگه فونت وسط رو هم عوض کني خيلي بهتر ميشه .

GFX Master

محمد اقا راستی یه سوال عکس اون کبوتری که سمت چپ کار کردی رو بصورت وکتور داری؟

اگر داری لطف میکنی اینجا اپ کنی همه استفاده کنن؟!

مرسی
سارا

Mandana

Active Member
نده بهش
243.gif

عزیز جان میشه بگی برای چه سایتیه؟
بهدشم معمولا یا کار رو کلا وکتور کار می کنن یا کلا عکس.و اگه هم میخوان دوتا افکت رو باهم داشته باشن یهنی هم عکس طبیعی و هم نقاشی باید نهایت دقت رو انجام بدی.نمیشه هر چیزی گیر آوردی این ور و اون ور پخش کنی. و توی رنگ بندیت هم دقت کن.
اما ازونجا که رنگهای جالبی انتخاب کردی مشخصه سلیقه ی رنگیت خوبه.پس یکم در انتخابشون دقت کن تا بتونی یه طرح فوق العاده تحویل بدی.والا در حد خوب همین هم خوبه
281.gif

موفق باشی
آبتین

arashonline

Well-Known Member
محمد اقا راستی یه سوال عکس اون کبوتری که سمت چپ کار کردی رو بصورت وکتور داری؟

اگر داری لطف میکنی اینجا اپ کنی همه استفاده کنن؟!

مرسی
سارا
سارا خانوم ببينم من نه هدري ميبينم در لينك نه در تاپيك چيزي ميبينم شايد خدايي نكرده كور شدم.......!:cry:

farzadbb

Member
من نه هدري ميبينم در لينك نه در تاپيك چيزي ميبينم شايد خدايي نكرده كور شدم.......!

آرش جان احتمالا چشم بصيرت مي خواهد چون ما همه مي بينيم که داريم در موردش صحبت مي کنيم .

GFX Master

محمد اقا من پست اول شما رو ویرایش کردم و عکس رو تو اپلود سنتر اپ کردم که بچه ها برای دیدنش مشکلی نداشته باشن.

GFX Master

بازم سارا خانوم .......! +_-

ولي تغييري نكرده .......!

یعنی الان هم شما نمیتونی عکس رو ببینی؟!!!

پس مشکل احتمالا از سرویس دهنده شماست! چون الان دیگه تو اپلود سنتر خود سایت مجید انلاینه و همه هم میتونن ببینن جز شما!

بفرمایید سارا خانوم
متشکرم از اینکه نظر دادید
در ضمن من یک سری طرحهای اسلیمی و تذهیب و غیره دارم که همه به صورت وکتور هستند و فکر نکنم در ایران بتونید آنها را گیر بیاورید اگر خواستید براتون می گذارم ولی یه کم باید صبر کنید تا برم دانشگاه از آنجا براتون آپلود کنم چون سرعت اینترنت خونه خیلی کمه.
برای نمونه چند تاشون را می گذارم
در ضمن به وبلاگم هم safayedez.mihanblog.com سر بزنید چون ممکن است اونجا زودتر بگذارم .

پیوست ها

• H-65.zip
    7.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • B-29.zip
    16.7 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 44C.zip
    57.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آبتین جان
این هدر برای وبلاگم است (آدرسش پایین است)
راستش اینجوری هم که شما فکر می کنید نیست. هرچی گیر آوردم این ور و اون ور نچسباندم !
پل سمت راست پل شهرمان (دزفول) است . خورشید هم مربوط به گرمی هوا است چون شهرمان شهر گرمی است . و طرحهای سمت چپ هم مربوط به مطالب وبلاگ است . طرح اسلیمی به خاطر اینه که به گرافیک خیلی علاقه دارم و یکی ازمطالب وبلاگ هم گرافیک است . انتخاب کبوتر هم مربوط به مستقل بودن و آزاد بودن مطالب وبلاگ است ! ودفترچه هم نشان میده که وبلاگی مربوط به خاطرات و ... است .

فرزاد جان
راستش من هم می خواستم بک گراند را از یکنواختی بیرون بیاورم ولی هر چی قرار دادم بهش نیومد .
اگر کسی در مورد بک گراند نظر یا ایده ای داره ، عنوان بکنه ممنون می شوم .

جدیدترین ارسال ها

بالا