نظر سنجی برای ببهود مسابقه عکس

H-assan

Well-Known Member
با سلام خدمت تمام عزیزان

با تشکر خدمت عزیزانی که در اولین دوره مسابقه عکس مجید آنلاینشرکت نمودند که با حضورشان سایت مجید آنلاین یاری نمودن انتقاد از ضعف ها و همچنین نظرات و پیشنهادات خود هر بیشتر ما را یاری کردند و دیگر عزیزانی که در اولین دوره مسابقه عکس ماهیانه مجید آنلاین شرکت کردند و عزیزانی که نظراتی پیرامون عکس های شرکت کننده در اولین دوره مسابقه ماهیانه عکس داده اندحضور شما عزیزان باعث گرمی دل ها می شود تمام این عزیزان با حضور زیبای خودشون انجمن هنر عکاسی سایت مجید آنلاین را نوری به زیبای صفای دل هاشون بخشیدن

خدمت عزیزان عرض کنم که همان طور که از اسم تاپیک مشخص است این تاپیک به منظور بررسی انتقادات و پیشنهادات شما عزیران ایجاد شده است برای بهبود هر چه بهتر و راضیت هر چه بیشتر شما عزیزان می باشد.

تعدادی از عزیزان نظرات خودشون رو در مورد کم و کیف اولین دوره مسابقه ماهیانه عکس مجید آنلاین در تاپیک بررسی عکس ها مرداد ماه داده اند و این حقیر خدمت عزیزان عرض کردم که بعد به این موضوع خواهیم پرداخت .

در این زمان با اجازه از کاربران عزیز مجید آنلاین و مدیران ارشد این اجازه را به خودم می دهم و این تاپیک انتقادات و پیشنهادات را راه اندازی می کنم . با توجه به اینکه نقاط ضعف بیشتر از نقاط قوت بوده است عزیزان ، ما منتظر انتقادات شما هستم ؛ با انتقاد که می شود بهتر باشیم

لینک تاپیک اعلام مسابقه عکس ماهانه مجید آنلاین
لینک تاپیک عکس های شرکت کننده در اولین دوره

منتظر نظارات به خصوص انتقادات شما هستیم
با تشکر مدیر انجمن عکس به نمایندگی از تمام مدیران سایت مجید آنلاین

iman_ebru

Active Member
به همه عکاسان و کاربرانی که در این مسابقه شرکت کردند تبریک میگم و من هم به نوبه خودم تشکر میکنم و امیدوارم مسابقه با کیفیت بیشتری ادامه داشته باشه.

ایمان

Pooriya_Online

Active Member
خوب به نظر من اولا اينكه واسه ارسال عكسها يه مدت خاصي رو تعيين كنيد دوما داوران رو از قبل انتخاب و نام ببريد سوما روي چند موضوع خاص مثلا سه تا موضوع براي عكسها بگذاريد كه يكيش آزاد باشه ديگه اينكه هر عكسي رو به تاييد نرسونيد و براي تاييد هم يه سري عوامل فني و هنري رو در نظر بگيريد و در نهايت يه سري عكس رو به نمايشگاه راه بديد و بين اونها 3تاشو بهترين اعلام كنيد و به بقيه هم ياد بود مثل هر مسابقه و جشنواره عكس و فيلم و نقاشي و كلا هنري ديگه...

reza-f828

Member
با سلام وتشكر از مديريت سايت و دوست عزيزمان اسان
به نظر من اين انجمن توانايي اين را دارد كه در سطح معتبر تري خود را نشان دهد
و از نظر اطلاع رساني بتوان از ان به عنوان مرجع استفاده كرد
كه اين كار با همدلي كاربران تخصصي و اماتور اين انجمن امكان پذير هست
همينطور مسابقه عكس كه با سياستي درست ميتوان ان را سامان بخشيد
من با پوريا موافقم ولي روي يك موضوع خاص تاكيد دارم مثل ماكرو گرافي وموضوع هاي كه
درسترسي به ان براي همه امكان پذير باشد مثلا موضوع رفتگر محل گل اسمان درخت و اينجور چيزها
البته اگر كتگوري عكس هاي سياه و سفيد و رنگي جدا بشود خيلي خوب است چون بحث سياه سفيد
به تامل بيشتري احتياج دارد
اروزوي موفقيت روز افزون براي اين سايت وهمه كاربران را خواهانم

daydad

Member
Pooriya_Online گفت:
خوب به نظر من اولا اينكه واسه ارسال عكسها يه مدت خاصي رو تعيين كنيد دوما داوران رو از قبل انتخاب و نام ببريد سوما روي چند موضوع خاص مثلا سه تا موضوع براي عكسها بگذاريد كه يكيش آزاد باشه ديگه اينكه هر عكسي رو به تاييد نرسونيد و براي تاييد هم يه سري عوامل فني و هنري رو در نظر بگيريد و در نهايت يه سري عكس رو به نمايشگاه راه بديد و بين اونها 3تاشو بهترين اعلام كنيد و به بقيه هم ياد بود مثل هر مسابقه و جشنواره عكس و فيلم و نقاشي و كلا هنري ديگه...

با اینا موافقم، البته با این تفاوت که:
1. موضوع آزاد + فقط یک موضوع دیگه برای عکاسی باشه
2. هر نفر فقط یک عکس، یکی برای بخش آزاد، و یکی برای موضوع تعیین شده بتونه بفرسته
3. همه ی عکس ها در معرض دید عموم قرار بگیره، یعنی غیر از اونایی که با قوانین سایت منافاتی
نداره همه توی فروم به نمایش گذاشته بشه.
4. یک نظر سنجی عمومی بشه، و هیئت داوران هم داشته باشیم، که الزاما چند نفر باشن، که
نظر شخصی وجود نداشته باشه، نتیجه ی آمار عمومی رو داورها مورد توجه داشته باشند.
5. همونطور که پوریای عزیز گفت، بایستی حتما موعد مقرر برای ارسال عکس داشته باشیم.

ممنونم از همه ی دوستان به خصوص مدیر این بخش.

آخرین ویرایش:

mmr

Member
age az karbar ha rai giri beshe va bad davaran nazar bedan khobe

2ta aks ferk konam khob bashe

ba tashakkor

Mustafa

Marzban

Well-Known Member
در اين مدتي كه من توي انجمن نبودم عجب تحولات خوبي صورت گرفته.خيلي دلم براي انجمن عكاسي تنگ شده بود.
من زياد ر جريان كار ها نبودم ولي چند تا پيشنهاد داشت كه شايد براي كار دستمون آسان مفيد باشد.
مسئه ا,ل سر داواران نمي دونم نحوه انتخاب عكس ها بر اساس نظر سنجي كاربران بوده و يا داوري شده.
به نظر شيوه نظر سنجي كار زياد درستي نيست چون اگر ارسال كنندگان عكس هم از دوستاشون براي شركت در مسابقه استفاده نكنند برندگان صرفا بر اساس سليقه عده ي خاصي مشخص ميشوند.اگر هم قرار باشد اين عكس ها به صورت داوري انتخاب بشه بهتر است با جا هائي همچون انجمن سينماي جوان و يا خانه عكاسان همكاري بشه.
عكس هائي در هنگامي عكس ها در معرض ديد عموم قرار مي گيرد به نظر من نبايد اشاره اي به عكاس،دوربين و يا شرايط عكسبرداري شود.

Marzban

Well-Known Member
يك مسئله اي را فراموش كردم عرض كنم.
بهنظر من بهتره نام همايش عكاسي را به جاي مسابقه انتخاب كنيد و در عين حال سعي تا نكات آموزشي اين گونه همايش ها بين دوستان رد و بدل شود.

جدیدترین ارسال ها

بالا