نظر سنجي واسه ايجاد انجمن لينوكس

نظرتون در مورد یه انجمن واسه لینوکس چیه؟؟

• باشه بد نیست

رای: 0 0.0%
  • لینوکس دیگه چیه

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    75

swi

Member
با سلام
من يه درخواست داشتم و اونم اينه كه يه انجمن واسه لينوكس داشته باشيم . آخه من كه ديگه معتاد اينجا شدم و تقريبا هر سوالي داشتم همينجا پاسخش رو گرفتم . حالا كه مدتي است لينوكس نصب كردم متاسفانه سوالات زيادي دارم كه نميدونم كه بايد از كي بپرسم . مطمينم انجمن باحالي ميشه . نظر شما چيه؟؟؟؟ :?:

pasargad-ir

Active Member
Re

سلام

در اينكه فكر جالبه شكي نيست.

ولي به مجيد خان بستگي داره.
در ضمن به نظر من نميشه يه عنوان انجمن معرفي كرد.

محدود كاربراني هسنت كه با اون آنايي دارن.

حتي خود خدمات كامپيوتري ها هم بلد نيستن.

واسه همين معمولا از XP-98 استفاده مي كنن.

كاربر هم از روز اول گزرش به اين ور نموفته .

باز هم خود دانيد.

مرسي

amirnezhad

Member
Re: Re

tarahan_group گفت:

ولي فكر مي كنم اين كار حداقل براي همون كاربران محدود (به قول شما) خيلي مي تونه مفيد باشه!!!

amirnezhad

Member
shahrokh_xp گفت:
فکر خوبیه ولی اینکه سوالات زیادی مطرح باشه بعید میدونم :wink:

فكر نمي كنم مهم باشه كه چند تا سوال مطرح ميشه؟
مهم كيفيت بحث هايي كه ميشه و اينكه آدم مي تونه از توي اونها چيزي ياد بگيره يا نه؟

من و مجيد جان داريم روش كار ميكنيم ! انشاالله هر چه زودتر آماده ميشود !

با تشكر !
صاحب ارشد سايت ! 8O

swi

Member
از مورد استقبالش خيالتون تخت
مطمپن باشيد خودم اندازه همتون سوال دارم و مطمپنم اندازه من زياد هستند .خدا رو چه ديدي شايد يه روز همه مون اين ويندوز بدرد نخور رو دور انداختيم . فقط من تو كف يه چيز لينوكسم . با اينكه گرافيكش دست ويندوز رو از پشت ميبنده من حتي يه بار هم نديدم هنگ كنه :!:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
روح ربا منظورت از مجيد منم؟!

من هنوز هيچ تصميمي در اين مورد نگرفتم!!! 8O

جريان چيه؟! :wink:

مجيد

ealy

Member
من كه كاملا موافقم.لينوكس سيستم عامل برگزيده شبكه هست و منم با كمال ميل منتظر شروع به كاره انجمن لينوكس هستم.خودمم تا اونجايي كه بتونم كمك ميكنم. :wink:

swi

Member
فقط يه مسپله هست و اونم موافقت آقا مجيده كه فكر نكنم ايشون زياد مشكلي با اين قضيه داشته باشند . ولي اگه خواست اين انجمن راه بيفته بايد دست يه آدم كاردون و متخصص بيفته . چون تو شهر ما حتي خدمات كامپيوتر ها هم بلد نيستند حتي لينوكس رو نصب كنند . پس بايد به يه نفر سپرده بشه كه هم فعال باشه هم بتونه به خوبي جواب سوالات بچه ها رو بده . نظر شما چيه؟؟؟؟ :?:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا من كه مثل هميشه مخالفتي با اين موضوع ندارم...
فقط لطفا همينجا يك مدير رو براي اين كار مشخص كنيد كه ديگه انجمن رو تاسيس كنيم

مجيد

MrMohi

Active Member
آقا چرا میگی هیچ کس کار با لینوکس رو بلد نیست؟

من خودم یه نمه یه چیزایی حالیمه!اگر این انجمن راه بیفته میتونم

چهار تا گره از مشکلات لینوکس کارها رو باز کنم ولی حتما باید بقیه دوستان

هم همکاری کنند . ضمنا آقا مجید تکلیف این انجمن تری دی مکس و مایا چی

شد بلاخره؟ ردیفه یا کنسله؟ خبرشو بدین

مرسی

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا به پير به پيغمبر من با كسي پدر كشتگي ندارم :lol: شما لب تر كنيد و پيشنهاد بدين.. روي جفت تخم چشام من انجام ميدم...انجمن هم بخواين بسازم چشم اينكارو ميكنيم! اما لطفا قبلش اعلام بكنيد كه كي قراره مدير بشه كه ما بتونيم يك سري مسايل رو با جناب مدير طي كنبم بعدش انجمن رو تاسيس ميكنيم :wink: ضمنا نگيد كه پر روييه من بيام اينجا بگم من ميخوام مدير بشم..نه اصلا..هر كسي كه امكان و توانييشو داره بياد بگه ما هم خوشحال ميشيم كه يكي ديگه به اعضاي همكاران اضافه بشه و باري رو از دوشمون برداره

ممنونم

مجيد

amirnezhad

Member
ببخشيد مجيد جان، يه سوال داشتم، اونهم اينكه شما از مدير بخش مي خواهين كه چكار كنه؟ (وظايفش رو شرح بدين لطفا ...)

ممنون و خسته نباشيد :)

mizsia

Member
جواب

به نظر من خيلي خوبه!
البته لينوكس يه كم براي ما كه بيشتر با ويندوز كار كرديم سخه !
اما جاش واقعا خاليه! :wink:

miladmovie

Active Member
Majid گفت:
آقا به پير به پيغمبر من با كسي پدر كشتگي ندارم :lol: شما لب تر كنيد و پيشنهاد بدين.. روي جفت تخم چشام من انجام ميدم...انجمن هم بخواين بسازم چشم اينكارو ميكنيم! اما لطفا قبلش اعلام بكنيد كه كي قراره مدير بشه كه ما بتونيم يك سري مسايل رو با جناب مدير طي كنبم بعدش انجمن رو تاسيس ميكنيم
مجيد راست ميگه من اولاي كار اين انجمن بود كه من پيشنها انجمن برنامه نويسي و الگوريتم رو به مجيد دادم و اون هم در سه سوت درستش كرد(اولين پيغام ها از خود منه!!!)
[\quote]

tarahan_group گفت:
سلام

خب هدف ما هم همينه ديگه هدف ما اينه كه كاربران نترسند از نصب كردن اون و وقتي بدونند چنين جاي هست كه هركي هر كمكي از دستش بر مياد انجام مي ده برند سراغ لينوكس

Majid گفت:
ضمنا نگيد كه پر روييه من بيام اينجا بگم من ميخوام مدير بشم..نه اصلا..هر كسي كه امكان و توانييشو داره بياد بگه ما هم خوشحال ميشيم كه يكي ديگه به اعضاي همكاران اضافه بشه و باري رو از دوشمون برداره
[\quote]
مجيد جون من مدتي است كه سراغ سايتت كم ميام شايد اگر مدير اين انجمن بشم بتونم هم به بقيه كمك كنم و هم بيشتر به سايتت سر بزنم
البته من خودم لينوكس زياد بلد نيستم ولي خودم رو توي درياي اون انداختم و اميدوارم بتونم كمكي بكنم :wink:

swi

Member
آقا مجيد اگه موافقيد من يه مقاله در مورد نصب لينوكس براي شروع كار بنويسم .البته به زبون ساده كه همه يه چيزي سر در بيارند تا انشالله انجمن هم راه بيفته .چطوره :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا