افزونه 1 نظر سنجي در رابطه با فعاليت مديران

• شروع کننده موضوع Mahmoodi
  • تاریخ شروع
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
كاربران عزيز اين تاپيك (شايد) آزاد ترين تاپيك اين انجمن باشه.. ما ميخوايم در اين تاپيك مشكلات رو بررسي كنيم و اون چيزي كه كاربران دوست دارن رو اجرا كنيم.. پس از شما تقاضا ميكنيم كه اين تاپيك رو به بيراهه نكشونيد و اگر از هر كس هر انتقادي ميخواين بكنيد آزاد هستيد و ميتونيد هر مشكلي در هر مدير (مدير سايت، مدير كل و مديران انجمنها) ديدين اينجا فقط با دليل و منطقي مطرح كنيد و مطمئن باشيد كه رسيديگي خواهد شد.. چون تنها دليل ارسال اين تاپيك اين بوده كه محيط مناسبي رو براي شما فراهم كنيم. پس لطفا با تاپيكهايي كه ارسال ميكنيد ما رو مجبور به قفل كردن اين تاپيك و يا منصرف كردن از اين موضوع نكنيد. لطفا سعي كنيد انتقادات و مشكلات خودتون رو مطرح كنيد و از مسخره كردن و بي احترامي به مديران به هر شكلي خوداري كنيد . اميدوارم اين تايپيك به سرانجام خوبي برسه و ما بتوانيم محيط مناسبي براي شما كاربرا گرامي فرهم كنيم

براي ديدن ليست مديران سايت و انجمن ها از اين لینک استفاده كنيد

موفق باشيد

محمودي

آخرین ویرایش توسط مدیر:
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
در ضمن اگه موردی هست که قابل مطرح کردن در انجمن نیست میتونید اون موضوع رو در پیام خصوصی با مجید یا من یا کامبیز مطرح کنید

علی

sambol

Active Member
با تشکر از ان تاپیک
به نظر من تازگی ها کار مدیرا ضعیف شده اصلا خوب قوانین رو اجرا نمی کنن تاپیک های اضافی و بیخودی خیلی شده
بعضی کاربرها انقدر ارسال های بیخودی می کنن که اعصاب ادم خورد میشه مدیر ها هم فقط با اونا کل کل می کنن میگن اخطار دادیم اخطار دادیم اخرش هم هیچی نمیشه
قواینین رو باید برا مدیرا و کاربرا محکمتر کرد به نظر من

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
بله کاملا حق با شماست

چند وقت هست که بیشتر وقت ما صرفه انتقال تایپیک ها و ویراش اونها شده در ضمن این موارد باعث خارج شدن انجمن از حالت تخصصی خودش شده

علی

به نظر من مدیرا فعال نیستن مخصوصا مجید جان
بقیه هم یا تاپیک قفل میکنن یا گیر میدن

Aftabgardan-cc

Active Member
البته مديرها تلاش خودشون رو مي‌كنن، اما به دليل زياد بودن اعضا و تاپيك‌ها، فعاليتشون كم "به نظر مي‌رسه"!
نبودن يك راهنما، باعث افزايش ارسال‌هاي بي‌جا شده. خيلي‌ها نمي‌دونن مي‌َشه يك پست رو ويرايش كرد.

به هر حال من كه راضيم و آرزوي موفقيت مي‌كنم.

sambol

Active Member
من فکر نکنم مشکل از تعداد اعضا باشه مشکل از خود اعضا هست بعضی ها فکر می کنن که تعداد پست بالا نشانه شخصیت طرفه هر روز کلی ارسال بیخودی دارن کمه هیچ ارزشی نداره و فقط انجمن ها رو شلوغ می کنه بعضی ها انقدر تنبل شدن که قبل از ارسال یه تاپیک زحمت یه جستجو رو به خودشون نمیدن یه سری هم که گوششون ما شاالله در دروازه شده ما دیگه انقدر دیدیم و شنیدیم که به جای ارسال از دکمه thank استفاده کنید یاد گرفتیم اما یه سری هنوز دوست دارن ابراز وجود کنن و پست بدن و خیلی موارد دیگر که لازم به گفتن نیست

موافقم یه جاهاییشو
ولی اینم در نظر بگیرین که تعداد مدیران باسه همچین سایته بزرگی کمه

Sunboy454

Active Member
کاملا با نظر sambol موافقم و امیدوارم با تغییراتی ، این مسایل هرچه سریعتر حل بشه و با توجه با اینکه هر روز تعداد اعضای این فروم بیشتر میشه ، این نیاز هر روز بیشتر احساس میشه ؛
در رابطه با مدیران فکر کنم ایجاد یک محیط تشویقی بتونه به این موضوع کمک کنه
و در رابطه با کاربران جدید ، تغییر در نحوه ی ثبت نام و بیشتر در دید بودن قوانین و اختصاص یک منوی جدید در صفحه اصلی انجمن برای قوانین

mostafa_az

Well-Known Member
حالا كه اينطور شد بزارين ما هم نظر بديم :

اين نظرات رو بدون تعارف مينويسم تا اين تاپيك بيهوده نباشه . ( از همه مديران شرمنده )

مجيد آقا ( majid ):
فقط لحظاتي كه به نفع سايت باشه آدم رو تحويل ميگيره ( البته حق هم داره با اين همه يوزر و اين همه مشكلات )

آقاي محمودي ( علي آقا ) ( mahmoodi ):
به هيچ وجه وقت جواب دادن به پيغام خصوصي هاي افراد رو ندارن . به طوري كه افراد رو از پ .خ زدن به ايشون شرمنده ميكنن .

آقا كامبيز ( kami_mz ):
همانند آقاي محمودي به هيچ وجه پاسخ پ . خ رو نميدن . حتي اگه درباره يكي از مشكلات سايت يا يكي از كاربرا باشه .

آقا مهرداد ( mehrdad-k ) :
با توجه به وضعيت كنوني ايشون كه باعث شده كمتر به سايت سر بزنن هر از گاهي كه تشريف ميارن يه طرح تو قسمت نظرخواهي انجمن فوتوشاپ ميزارن و ميرن .

آقا ايمان ( iman_ebro ) :
الحق كه خيلي مدير فعالي بودن ولي ديگه الن اون فعاليت قبلي رو ندارن .

آقا شهرام ( FashisT ):
باور كنين بدون هيچ گونه تعريف الكي ميگم . واقعا خوب تونسته پرطرفدارترين انجمن سايت رو بگردونه و هميشه با ايده هاي تازه اي كه ميده يه جو صميمي رو بين بچه ها ايجاد ميكنه .

آقا يوسف ( TOFAN ): چون به انجمن ايليستريتور سر نميزنم از فعاليت ايشون خبري ندارم ولي فعاليتشون تو انجمن فوتوشاپ خوبه .

آقا ايمان ( iman_flash ) :
نميدونم الانم ميان يا نه ولي حدود 1 سال پيش فعاليت خوبي داشتن .

بقيه مديران رو هم زياد باهاشون سر و كار نداشتم .
اميدوارم اين نوشته هاي بالا باعث ناراحتي نشه و جنبه اصلاحي داشته باشه .

مخلصيم
مصطفي

آخرین ویرایش:
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
صطفی جان من به هیچ عنوان از شما پیام خصوصی نداشتم الان هم بازم چک کردم نبود ! میشه شما لطف کنید تاریخ و عنوان اونو بگید ؟

علی

Ghamnevis

Well-Known Member
بعضي از بخشها با يك يا حتي دو مدير نميتونه خوب اداره بشه... مثلا فوتوشاپ..
شهرام خيلي خوب اداره كرده ولي اينجوري همه زحمات و بار بر روي دوش شهرام قرار گرفته .

بعضي از بخشها نياز به مدير نداره در حالي كه انجمنهايي كه نياز به مدير دارند بيش از يكسال هست كه مدير ندارند !
فرانت پيج يكيش !
بعضي از مديران ماههاست كه پيداشون نيست !
و ....

در مورد مهرداد ، مصطفي جان چون من شايد بيش از بقيه باهاش در ارتباط بوده باشم بايد بگم كه مهرداد الآن خدمت هستش...
نميتونه سر بزنه.. همون يه طرحي را هم كه ميذاره اگر ما به جاي به به و چه چه نقد كنيم كلي نكته از توش ميتونيم بيرون بكشيم كه از صد تا مقاله بهتره ;)

با مصطفی موافقم به نظر من مدیرها هم باید نظر سنجی شن یعنی اگه کم کاری کردن یا کاربری با هاشون مشکل داشت اصطیلاح(لغت درستشو نمی دونم)بشن و اخطار بگیرن مثل مجلس:))
نکته دیگه اینکه موافقم با تشکر از یه جا تا یه جا دیگه فرق داره
قابل توجه بعضی هاا:))

Ghamnevis

Well-Known Member
majidOn|ine گفت:
با مصطفی موافقم به نظر من مدیرها هم باید نظر سنجی شن یعنی اگه کم کاری کردن یا کاربری با هاشون مشکل داشت اصطیلاح(لغت درستشو نمی دونم)بشن و اخطار بگیرن مثل مجلس:))
نکته دیگه اینکه موافقم با تشکر از یه جا تا یه جا دیگه فرق داره
قابل توجه بعضی هاا:))
اسم اين دكمه تشكر هست ولي فقط براي تشكر ازش استفاده نميشه !
ميتونه در جهت تاييد حرفهاي ديگران باشه ;)

Erfan

Active Member
اينم از نظر ما !

آقا مهرداد ( mehrdad-k ) :
با توجه به وضعيت كنوني ايشون كه باعث شده كمتر به سايت سر بزنن هر از گاهي كه تشريف ميارن يه طرح تو قسمت نظرخواهي انجمن فوتوشاپ ميزارن و ميرن .
سالي يه مرتبه مياد و ميره !

آقا ايمان ( iman_ebro ) :
الحق كه خيلي مدير فعالي بودن ولي ديگه الن اون فعاليت قبلي رو ندارن . خدايي نديدم يه روز آنلاين نباشه و همه روزه و همه ساعته انجمن سپرده شده رو خيلي ساپورت ميكنه ! اي ول به تو !

آقا شهرام ( FashisT ):
باور كنين بدون هيچ گونه تعريف الكي ميگم . واقعا خوب تونسته پرطرفدارترين انجمن سايت رو بگردونه و هميشه با ايده هاي تازه اي كه ميده يه جو صميمي رو بين بچه ها ايجاد ميكنه .
اين آقا كه ميبيني خيلي داره به فروم حال ميده ! بعضي وقتها قاطي ميكنه و كارهاي عجيبي ميكنه ولي باز قابل تحمل هست و ميشه نحملش كرد مثل اون قديمهاي سايان !
قبلاً گفتم و حالا هم ميگم هيچي مثل سايان نميشه ! (حال كردي سايان جون)

آقا يوسف ( TOFAN ):
چون به انجمن ايليستريتور سر نميزنم از فعاليت ايشون خبري ندارم ولي فعاليتشون تو انجمن فوتوشاپ خوبه .
اين عزيز هم تك و توكي توي انجمن فتوشاپ ديدمش ولي راستش رو بخوايد زياد باهاش سر كار نداشتم !

بقيه مديرهاي انجمن رو اصلاً يه بار تا حالا نه آيديشون رو ديدم و نه اسمشون رو شنديم ! فقط علي ستاري رو خيلي دوست دارم چون خدايي كارش درسته ! از روي بلاگري گفتم ! گردن انجمن سپرده شده بهش واقعاً حق داره !

:: مخلص شما بارزام

iهین
تکراری نبود بهش می گن کپی رایت(کشک در حضور همه)
این فکر نکنم دیگه تشکر بخواد:)

mostafa_az

Well-Known Member
آقاي محمودي راستش دقيقا يادم نيست ولي پيغام خصوصي من مال موقعي بود كه شما مديريت انجمن مقالات رو تو فروم قبلي سايت بر عهده داشتين و زياد سرتون شلوغ نبود .

پيغام به كامبيز هم مال موقعي بود كه اين فروم تازه راه افتاده بود و من ميخواستم بهشون اعلام كنم كه پيوستها در پست ها فايل زيپ رو بيشتر از 97 كيلوبايت نميگيره ولي ايشون اصلا اعتنايي نكردن .

در مورد مهرداد هم سيان جان من اون بالا نوشتم به علت (( وضعيت كنوني ايشون كه باعث شده كمتر به سايت سر بزنن )) .
در مورد شهرام هم حق رو به سايان ميدم چون اون انجمن به اين بزرگي يه كوه ميخواد تا بتونه ادارش كنه . در حال حاضر فقط شهرام اون رو اداره ميكنه . اگه سايان دوباره ارادت داشته باشه و برگرده به مديريت ديگه نور الا نور ميشه .

بازم شرمنده از همه حضورا .

مخلصيم
مصطفي

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
بازم اگه کوتاهی از بنده بود مصطفی جان ببخشید

از همه دوستان هم که تا حالا نظراتشون رو گفتن متشکرم

علی

جدیدترین ارسال ها

بالا