نظرخواهی در مورد یک سایت دانلود موزیک کاملا فلش

>|< سلام دوستان >|<
دوستان من تازه عضو فروم مجید آنلاین شدم و اول یه چرخی تو فروم زدم و کاراتونو دیدم ... همگی کاراتون فوق العاده هست ( بعضی ها هم برای شروع کار .. کارشون بد نیست ) و تا جایی که از دستتون بر اومده به بقیه کمک کردین تا مشکلشون حل بشه ... در کل فروم پربار و مفیدی هست و اعضای اون همگی حرفه ای هستن ... امیدوارم که از این به بعد منم بتونم به بقیه در حل مشکلاتشون کمک کنم و همچنین مشکلاتم رو در اینجا مطرح کنم تا برطرف بشه ... تا جایی هم که وقت کنم سعی می کنم آموزش های مختلفی برای دوستان بزارم ...

برای شروع یکی از جدیدترین کارهای خودمو که یک سایت تمام فلش هست و امکانات زیادی هم براش نوشتم رو اینجا می زارم تا شما دوستان خوب اگه مشکلی داشت یا پیشنهادی داشتید به اطلاع من برسونید ...

http://i2.tinypic.com/4y0qn9f.jpg

بعضی از امکاناتش :

داینامیک بودن بخش های اخبار ، دانلود ، فلش بک
امکان جستجو در موزیک های سایت
امکان امتیاز دادن به موزیک ها

>|< منتظر نظر های خوبتون هستم .... >|<

aj-graphic

Member
سلام کار فوق العاده ای شده!..
تبریک اول و دوم به خاطر پیوستن به سایت آقا مجید!..
دوست جان!!به نظرم 1 تاپیک تو بخش فتوشاپ بزن تا صاحب نظرا اونجا هم نظر بدن ...
در مورد طراحی گرافیکی هم باید ارز کنم براش های بالای کار خوب شدن و هماهنگی خوبی هستند..
زیر حروف انگلیسی که فکر کنم آرشیو هست اگه 1 نوار(بردر)اضافه کنی بهتریه..
موفق باشی آقا آیدین!

shirini_forush

Well-Known Member
چرا خود swf رو آپلود نمیکنید؟ آخه از روی اسکرین شات که نمیشه درباره ی کار فلش نظر داد!

safir187 جان فعلا نمی تونم فایل swf رو بهتون نشون بدم ... ولی تا چند روزه دیگه کامل میشه ... آدرس سایت رو می دم ....

aj-graphic

Member
چرا خود swf رو آپلود نمیکنید؟ آخه از روی اسکرین شات که نمیشه درباره ی کار فلش نظر داد!

سفیر جان خوش خیالی ها این به منم نشون نداده که بهترین دوستشم!:دی
کلا از این آدامای....خوبی هست که کاراشون حرفه ای هستش!..
راستی معرفی کنم رفیق من آیدین از این به بعد با نام آیدین رفیق ارشیا صداش کنید!!:lol:

Sargashteh جان ممنون از نظرت ...
ارشیا جان من که به شما نشونش دادم یادت نیست ؟!!
آهان راستی معرفی می کنم ارشیا جان رفیق من !!

shirini_forush

Well-Known Member
سفیر جان خوش خیالی ها این به منم نشون نداده که بهترین دوستشم!:دی
کلا از این آدامای....خوبی هست که کاراشون حرفه ای هستش!..

حرفه ای ترین های فلش که اگر کسی چیزی از فلش بدونه اسم اونا رو هم میدونه صاحبای سایت او اس فلش هستن ;)

shirini_forush

Well-Known Member
حالا مثلا میخوای بگی از فلش چیزی میدونی؟
4.gif

fafa^mx

Member
نه داداش ما با آرال گل كوچيك ميزنيم ، اين حرفارو نداريم! تازه بچه گيا با هم ميرفتم سره كوچه باقالي ميخرديم! نميدونم چش بود يوبوست داشت ، تالاسمي بود ، ... باقالي بهش نمي ساخت!

saeedesign

Member
خیلی قشنگه ولی همونطور که سفیر جان گفت باید swf شو می زاشتی تا بهتر دیدیه شه و امکاناتش رو نظر داد
راستی به این انجمن خوش اومدی ...:D

saeedesign جان ممنون لطف داری ....
ایشالا تا چند وقت دیگه براش هاست بگیرم و ... راه میفته می بیندش ...

aj-graphic

Member
:neutral:می گم همه جمع شدن!
سفیر دل این رفیق ما رو نشکن جونه 1دونه آرزو داره اونم سایتشه!
راستی سفیر بلاگت چطوره!؟:دی سلام برسون!

RainDigital

Member
سلام آیدین پسر خاله(هم نباشی فامیلشون بودی!) ارشیا که اینویزیبل آنلاین میشی و قالب منو هنوز درست نکردی و اینم بهم نشون دادی و حسابی کف کردم(قبلا)

نمیدونستم قراره مال خودت باشه

RainDigital is جان شما هم که اینجایی !!!
قالب شما رو ... ااااا چیزه !!! خوب درست می کنم :D
اینم مال خود خودم نیست !!! ولی این سایت از سایت های گروه ما میشه ...( چون طراحیش و .. با ما هست )

جدیدترین ارسال ها

بالا